Da li ste imali covid 19 (verzije 19,20,21 ako je novembarska verzija 21)?

Da li ste imali covid 19?

• Da

glasova: 3 23,1%
  • Ne

glasova: 8 61,5%
  • Da, mislim ali nisam zvanicno testirao

glasova: 2 15,4%

• Ukupno glasova
    13
  • Anketa je zatvorena .
Ne, nisam kovidar.

Covek iz kraja umro od sloga, napisali da je preminuo od kovida.
Pa slog i infarkt mogu biti posledice covida, to znam sigurno...
Kovid u prvom naletu toliko shebe krv a samim tim ima one skokove grusanja i skokove pritiska da moze kod prilicno nebolesne osobe da izazove slog...
Jaca osoba ce dobiti neki slogic pa ako zna da prepozna bice tako definisano...

za godinu dana kraj ankete znaci planira se unapred
komericjalni testovi ce svakako opet biti aktuelni pa ce i sam uzorak se omasoviti
Pa mislim da sam ostavio mogucnost da svako promeni odgovor, tj tako mogu da gledam ako je neko presao iz nisam u jesam, to ce se ovde videti...
A tajno je...
A i prelaske iz da ali se nisam testirao u jesam takodje mogu da vidim, tj ne ko je, ali videce se u konacnom zbiru..
Ja ne mogu da stimam anketu, a valjda ne moze ni admini, pa eto prilike da se forum prvi iskljuci sa TV i KON mesalice i nekih turistickih programerskih firmi...

Ja sam letos imao uplau pluća od kovida...I to podmuklu.Ono,nisam kašljao,nisam imao temperaturu preko 37.3.Samo me stiskalo oko grudne kosti i bio sam malaksao...I tako jedno dve ipo nedelje.Radeo sam i test koji je bio pozitivan.
Inače zanimljivo,jedan moj drug koji je pa neku nedelju dana pre mene dobio je pa imao sve suprotno.Temperaturu koja išla do 39+ i imao je prilično nezgodan kašalj i bolove u mišićima...A moj ujak koji je pa dijabetičar je pa imao jako zajebanu upalu pluća i visoku temperaturu i gušio se...i morao je i da leži u bolnici,i da ga priključe na kiseonik...
Poenta je da ne izaziva iste simptome kod svakog...a mislim da je do sad opšte poznato da što neko ima više zdravstvene probleme to mu je od virusa gore.

Imao sam prehladu od promaje koju sam resio pomocu soda bikarbone ,kakav bre kovid qurac...
Ti i dalje verujes da prehladu mozes da dobijes od promaje? Prehlada je virusno oboljenje, neko je morao da kine, pljune ili sta vec pa da se u vazduhu koji dodje sa promajom nadje virus ne bi li tebe zarazio...

A dal sam imao - nemam pojma. Drug je imao dve dve "vrste" prvu negde u novembru prosle godine i ovu sada u Aprilu ( testovi za antitela pokazali ) e sada tada kada je i on imao prvi put ja sam imao slicne simptome kao sto pise da moze da izazove Covid19 al su trajali 2 dana, dijareja, temperatura i malaksalost sto sve moze biti izazvano trovanjem hranom...

U Danskoj su ubili 17 miliona lasica jer je virus, navodno, mutirao kod njih i sad ima novo ime. Nije covid nego nešto novo i 5. Brate mili, uvek sam govorio da je medicina najveće zlo na svetu.
Ta brojka mi je nekako preterana. 17miliona da su krenuli 1 januara ove godine morali bi da ubijaju preko 50,000 svaki dan.....

Ti i dalje verujes da prehladu mozes da dobijes od promaje? Prehlada je virusno oboljenje, neko je morao da kine, pljune ili sta vec pa da se u vazduhu koji dodje sa promajom nadje virus ne bi li tebe zarazio...

A dal sam imao - nemam pojma. Drug je imao dve dve "vrste" prvu negde u novembru prosle godine i ovu sada u Aprilu ( testovi za antitela pokazali ) e sada tada kada je i on imao prvi put ja sam imao slicne simptome kao sto pise da moze da izazove Covid19 al su trajali 2 dana, dijareja, temperatura i malaksalost sto sve moze biti izazvano trovanjem hranom...
Ja znam da sam resio problem prehlade za 3 dana i znam kako sam je nahvatao.Nikakva malaksalost ,temperatura i takve gluposti.

Back