Da li ste ikada....?

• Začetnik teme Začetnik teme Rigel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Evo ne znam nijednu koja placa kuvaricu,znam kad odem u radnju da su redovi na suhomesnatom i da je sve vise gotove hrane u ponudi,da su svuda brze hrane,pekare,kafici,apoteke i butici,tako da nisu gladni a svim mladjim ulecu matorci s kuvanjem i cuvanjem dece,frizideri prazni,ako imas neku tako savrsenu viska posalji,al da nije samo prakticna zena na tvu nego i u kujni
Sve moje koleginice,i sefice i obicne sluzbenice,kuvaju,idu na pijacu i rade sve kucne poslove.Nema nijedna koja to ne radi.
Poznajem zenu koja radi kao kuvarica i spremacica kod jedne doktorke.Porodica te doktorke ne oskudijeva ni u kakvoj hrani,imaju sve kuvane obroke.Znaci,ili kuvas ili platis,ako imas novac,druge da ti kuvaju.Od salame se ne moze dugo zivjeti,a takva ishrana u zbiru,nije ni jeftina.

Realno nema razlike. Mene samo zanima da li su to radile, kad su počele, šta su tačno dobijale itd. Da li su zavodile profesore, šefove, drugove...
Ovde smo došli do saznanja da neke jesu, ali od jednom - zid tišine.

Pa kad treba nešto da završim a znam da će biti gužva ili možda može da se zakomplikuje (tipa fali ti još jedan papir). Obučem se malo ipak da skrenem pažnju. Nisu na odmet ni koji zagonetni osmeh i po koji treptaj.
To su otprilike moji domet i moje zloupotrebe. :rumenko:

Back