Да ли сте икада пожелели да будете познати

ne jurim slavu. Treba biti ispravan lik.

Deci treba dati primer jer konkretno maloj deci sam idol. Dodji u vrtic u mom mestu i krenes da kenjas protiv mene, imas ozb problem sa celim vrticem...
Ако си добар лик и промовишеш праве ствари то је одлично. Та деца сутра израсту а ти ћеш им увек остати пример у глави, макар подсвесно, јер је све то од малена

Ако си добар лик и промовишеш праве ствари то је одлично. Та деца сутра израсту а ти ћеш им увек остати пример у глави, макар подсвесно, јер је све то од малена
Ma nisam dobar ni idealan prso ko i svi vi 🤣

Добро питање, зависи од постојања Бога и веродостојности Библије. Ако је она тачна, они су у праву
Ne, ne. Kažeš da smo svi prsli. Zašto bi jedan pobožan monas, koji je pronašao svoj mir spadao u tu kategoriju :D

Ne, ne. Kažeš da smo svi prsli. Zašto bi jedan pobožan monas, koji je pronašao svoj mir spadao u tu kategoriju :D
У праву си ту донекле. Нашао је мир, мада, не значи то да ако је нашо мир, да није прс'о🤣🤣🤣

Бог да ми душу прости, за Монахе.

Опрости ако си верник, мало се шалим. Јесте неумесно, ту си у праву.
Nema veze sa mojom religioznošću. Prosto, većina ljudi koji su monasi žive jako skroman život, miran život i ne spadaju u gore pomenutu kategoriju. Moj je komentar da je u redu šaliti se oko ljudi koji nisu posvetili svoj život Bogu, ali ne i obratno.
No, nebitno. :D

Nema veze sa mojom religioznošću. Prosto, većina ljudi koji su monasi žive jako skroman život, miran život i ne spadaju u gore pomenutu kategoriju. Moj je komentar da je u redu šaliti se oko ljudi koji nisu posvetili svoj život Bogu, ali ne i obratno.
No, nebitno. :D
У праву си и моја грешка. Поприлично неумесна шала, поновићу

Баш чудно јер бих рекао (можда се варам) да водиш сексуално активан живот, а популарност ту уме да буде јако битна. Некад и пресудна, како сам закључио
Ne. Ni jedan muškarac nije bio sa mnom jer sam negde popularna. Ne. A i nisam nigde. Ovo ovde je mala sredina i imam puno prijatelja.

Back