- Poruka
- 15.545
ne jurim slavu. Treba biti ispravan lik.И зашто си тачно одбио?
Deci treba dati primer jer konkretno maloj deci sam idol. Dodji u vrtic u mom mestu i krenes da kenjas protiv mene, imas ozb problem sa celim vrticem...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne jurim slavu. Treba biti ispravan lik.И зашто си тачно одбио?
Ако си добар лик и промовишеш праве ствари то је одлично. Та деца сутра израсту а ти ћеш им увек остати пример у глави, макар подсвесно, јер је све то од маленаne jurim slavu. Treba biti ispravan lik.
Deci treba dati primer jer konkretno maloj deci sam idol. Dodji u vrtic u mom mestu i krenes da kenjas protiv mene, imas ozb problem sa celim vrticem...
Ma nisam dobar ni idealan prso ko i svi viАко си добар лик и промовишеш праве ствари то је одлично. Та деца сутра израсту а ти ћеш им увек остати пример у глави, макар подсвесно, јер је све то од малена
Сви смо ми прсли на свој начин. То ти је жива истина.Ma nisam dobar ni idealan prso ko i svi vi![]()
Misliš li i da su monasi prsli?Сви смо ми прсли на свој начин. То ти је жива истина.
Добро питање, зависи од постојања Бога и веродостојности Библије. Ако је она тачна, они су у правуMisliš li i da su monasi prsli?
Ne, ne. Kažeš da smo svi prsli. Zašto bi jedan pobožan monas, koji je pronašao svoj mir spadao u tu kategorijuДобро питање, зависи од постојања Бога и веродостојности Библије. Ако је она тачна, они су у праву
У праву си ту донекле. Нашао је мир, мада, не значи то да ако је нашо мир, да није прс'оNe, ne. Kažeš da smo svi prsli. Zašto bi jedan pobožan monas, koji je pronašao svoj mir spadao u tu kategoriju![]()
Pomalo ružan govor s tvoje strane, ali na tvoju dušu.У праву си ту донекле. Нашао је мир, мада, не значи то да ако је нашо мир, да није прс'о
Бог да ми душу прости, за Монахе.
Опрости ако си верник, мало се шалим. Јесте неумесно, ту си у праву.Pomalo ružan govor s tvoje strane, ali na tvoju dušu.
Nema veze sa mojom religioznošću. Prosto, većina ljudi koji su monasi žive jako skroman život, miran život i ne spadaju u gore pomenutu kategoriju. Moj je komentar da je u redu šaliti se oko ljudi koji nisu posvetili svoj život Bogu, ali ne i obratno.Опрости ако си верник, мало се шалим. Јесте неумесно, ту си у праву.
У праву си и моја грешка. Поприлично неумесна шала, поновићуNema veze sa mojom religioznošću. Prosto, većina ljudi koji su monasi žive jako skroman život, miran život i ne spadaju u gore pomenutu kategoriju. Moj je komentar da je u redu šaliti se oko ljudi koji nisu posvetili svoj život Bogu, ali ne i obratno.
No, nebitno.![]()
Баш чудно јер бих рекао (можда се варам) да водиш сексуално активан живот, а популарност ту уме да буде јако битна. Некад и пресудна, како сам закључиоNe, nikako. Volim povučen život.
Ne. Ni jedan muškarac nije bio sa mnom jer sam negde popularna. Ne. A i nisam nigde. Ovo ovde je mala sredina i imam puno prijatelja.Баш чудно јер бих рекао (можда се варам) да водиш сексуално активан живот, а популарност ту уме да буде јако битна. Некад и пресудна, како сам закључио
Дакле крешеш се са пријатељимаNe. Ni jedan muškarac nije bio sa mnom jer sam negde popularna. Ne. A i nisam nigde. Ovo ovde je mala sredina i imam puno prijatelja.
Ne, nikad se ne krešem sa prijateljima.Дакле крешеш се са пријатељима
Какав је осећај, има ли чари?
Чекај, погубио сам се сад... Мислиш на форум, или на место у ком живишNe, nikad se ne krešem sa prijateljima.
Imala sam ovde samo par osoba koje su mi bile bliže i volela bih tako da ostane. Nije ovo mesto za to.
mislila sam da ti mislis na forum.Чекај, погубио сам се сад... Мислиш на форум, или на место у ком живиш
Ненене, мислим на своје место из ког долазим. Мимоишли смо се, тј, неспоразумmislila sam da ti mislis na forum.
Ja zivim u bgdu, nije bas malo mesto.