Da li ste ikada bili šokirani nekim predviđanjem astrologa?

Nešto sam razmišljala o astrologiji i kao obično zaključila da sam ostala nedorečena.
Nije loše pogledati u natal, on obično pokazuje naše mogućnosti, dobre ili loše aspekte.
No onda to vredi uraditi dok si mlad.Nisam sigurna od koje godine preporučuju astrolozi, znam da se ne preporučuje za decu.
Sa druge strane, možda je bolje da rotitelj pogleda taj natal, naravno ako je astrolog vrhunski.

Mislim da sam zamrzela svoj znak zbog onih koji su čitali one zabavne horoskope,
pa onda uz kafu komentarisali.
Moja mati je bila prestravljena kad je slušala takve komentare vezane za moj znak, do te mere da je žena koju uopšte takvo šta nije zanimalo, tražila sve moguće i nemoguće o mom znaku. :fdlan:
Moguće da su mi ostale traume :mrgreen:
Ali, moguće da su iz tih negativnih komentara proizašle i dobre stvari.Klonila sam se svega što bi me povezivalo sa lošim po horoskopu.Koliko sam uspela ne znam :confused:

Elem, nešto drugo mi je prošlo kroz glavu.
Većina dece se danas rađa carskim rezom i on je obično dogovoren.
Često i dve nedelje pre termina.
Dakle, planiran.
Da li u tom slučaju astrologija postaje činjenično pobijena i potpuno nebitna?

Elem, nešto drugo mi je prošlo kroz glavu.
Većina dece se danas rađa carskim rezom i on je obično dogovoren.
Često i dve nedelje pre termina.
Dakle, planiran.
Da li u tom slučaju astrologija postaje činjenično pobijena i potpuno nebitna?
Nema veze kako, važno je kada si ugledao "svetlost dana"

Dobar astrolog jeste i psiholog

Slažem se.

Ispričaću jednu sitaciju koja, hm, može izgledati malo morbidno.
Elem, čovek kad se davi, za slamku se hvata.Imala sam sitaciju u kojoj su se oko mene ljudi, pa pomalo i sama, "davili".
I više zbog njih, nego zbog stebe, pristanem da dam podatke nekom navodnom astrologu, plus tobož' vidovnjak.
Radi uporedbe dam i svoje podatke i podatke druge osobe koji su i bili povod tome.
Ta osoba...više nije bila među nama.
Nisam očekivala neko čudo, ali gluposti koje sam čula bile su neopisive.
Šarlatana na izvoz.

Slažem se.

Ispričaću jednu sitaciju koja, hm, može izgledati malo morbidno.
Elem, čovek kad se davi, za slamku se hvata.Imala sam sitaciju u kojoj su se oko mene ljudi, pa pomalo i sama, "davili".
I više zbog njih, nego zbog stebe, pristanem da dam podatke nekom navodnom astrologu, plus tobož' vidovnjak.
Radi uporedbe dam i svoje podatke i podatke druge osobe koji su i bili povod tome.
Ta osoba...više nije bila među nama.
Nisam očekivala neko čudo, ali gluposti koje sam čula bile su neopisive.
Šarlatana na izvoz.
Dobar astrolog se uglavnom fokusira na osobu kojoj gleda ućivo. Za one koji nisu prisutni se obično radi samo ovlaš

Boga bih ostavila ovaj put da miruje, ipak ne znam i ne preispitujem Njega. :)

Ali, ako je termin npr. 25 u mesecu, trudnoća sasvim uredna, no iz određenih razloga odabere se npr. 15 u mesecu,
da li je to volja Božja ili je volja čovečja? :)
Ima i ljudi koji namontiraju stvari tako da ti misliš kako si se sam setio baš to.

Ima i ljudi koji namontiraju stvari tako da ti misliš kako si se sam setio baš to.

Ovo nisam razumela.
Znam za ljude, jasan mi je taj deo.
Pretpostavljam da si u ovom slučaju mislio na Boga kao "montažera" a mi smo samo ubeđeni da smo nešto smislili? U ovom slučaju, planirali porođaj u određen dan.

Danas mi je neki nejasan dan, ne zameri :heart:

Ovo nisam razumela.
Znam za ljude, jasan mi je taj deo.
Pretpostavljam da si u ovom slučaju mislio na Boga kao "montažera" a mi smo samo ubeđeni da smo nešto smislili? U ovom slučaju, planirali porođaj u određen dan.

Danas mi je neki nejasan dan, ne zameri :heart:
Ne, ne mislim na Boga. Mislim na smrtnike koji su vešti da te izmanipulišu da misliš kako si se ti sama setila da uradiš tačno ono što oni ustvari hoće.

pa sad, ako je ishod kakav tebi odgovara šta je problem da to odgovara i nekom drugom

Uhh, kako da to obrazložim u jednoj rečenici.
U stvari, lako.
Ne volim manipulacije, taman ceo svet postao moj i sve bilo u moju korist.

Moj put nikad nije išao u pravci koristi.Možda je to moje najveće prokletsvo (mana), šta god.
Ali ima jedno gore i teže prokletstvo.Prepoznajem i dozvolim, kada mene koriste, no i to ima svoje granice.
Na kraju mi bude žao kad pomisle da ništa ne primićujem.

Uhh, kako da to obrazložim u jednoj rečenici.
U stvari, lako.
Ne volim manipulacije, taman ceo svet postao moj i sve bilo u moju korist.

Moj put nikad nije išao u pravci koristi.Možda je to moje najveće prokletsvo (mana), šta god.
Ali ima jedno gore i teže prokletstvo.Prepoznajem i dozvolim, kada mene koriste, no i to ima svoje granice.
Na kraju mi bude žao kad pomisle da ništa ne primićujem.
a možda je sreća u tome da se fokusiraš samo na onaj deo gde si ti "profitirala", a ko se još ogrebao nije bitno?

Back