Da li se secate i da li ste i sta gledali na ns plus televiziji devedesetih?Bila je u to vreme najbolja tv uz koju sam odrastao i rado je se secam! Dakle sta ste gledali?i "kacite"sve sto imate od snimaka ns plusa!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li se secate i da li ste i sta gledali na ns plus televiziji devedesetih?Bila je u to vreme najbolja tv uz koju sam odrastao i rado je se secam! Dakle sta ste gledali?i "kacite"sve sto imate od snimaka ns plusa!!
Višeslav (o, imena li) je sada valjda Pinkov cvet, ili RTSov?Užasna televizija je bila, ne znam o čemu pričate, kada se setim Višeslava Petkovića sloši mi se, moja baba je gledala te njegove emisije, novosadske televizije-uopšte toatlni su shit, oduvek, kako onda, tako i sada. Voditelji ne pričaju književno nego rastežu preterano, scenografije studija su amaterske, a o autorskim emisijama da ne govorim, onaj nakzni Saša bucko i ekipa...Užas. Čini mi se da samo Balabanka ima neku žicu i koncepciju, sve ostalo su udavi.