DA LI STE GLEDALI NS PLUS?

Užasna televizija je bila, ne znam o čemu pričate, kada se setim Višeslava Petkovića sloši mi se, moja baba je gledala te njegove emisije, novosadske televizije-uopšte toatlni su shit, oduvek, kako onda, tako i sada. Voditelji ne pričaju književno nego rastežu preterano, scenografije studija su amaterske, a o autorskim emisijama da ne govorim, onaj nakzni Saša bucko i ekipa...Užas. Čini mi se da samo Balabanka ima neku žicu i koncepciju, sve ostalo su udavi.

Secam se da je program pocinjao u 18.00.i da je uvek na pocetku isla humuristicka serija.Znam da sam gledao"Zivot utroje".a jedno vreme je program cak pocinjao u 19.00.Imalu su specificnu spicu na zavrsetku programa gde covek cetkama farba ekran u boje tv test karte.To je i dan danas nesto najoriginalnije na televiziji.

Užasna televizija je bila, ne znam o čemu pričate, kada se setim Višeslava Petkovića sloši mi se, moja baba je gledala te njegove emisije, novosadske televizije-uopšte toatlni su shit, oduvek, kako onda, tako i sada. Voditelji ne pričaju književno nego rastežu preterano, scenografije studija su amaterske, a o autorskim emisijama da ne govorim, onaj nakzni Saša bucko i ekipa...Užas. Čini mi se da samo Balabanka ima neku žicu i koncepciju, sve ostalo su udavi.
Višeslav (o, imena li) je sada valjda Pinkov cvet, ili RTSov?

Ja gledala...
Moja mama dobila neku nagradu (video rikorder, to je bilo 1991.) u nekom njihovom kvizu, pa smo isli svi porodicno da ga podignemo i tamo upoznali Natasu Ilic i Vladimira Musickog (uzgred, sta je s njim?) i jos neke likove. Ostavili su mi ok utisak, mada sam tada bila tinejdzerka...

...da, jesam. Simpatična mala televizija sa mnogo mladih, sjajnih likova i jeftinim ali dobrim programom. Ironija je što su se njenim raspuštanjem mladi, sjajni likovi transformisali u mutante koji danas čine okosnicu the Sveta & Pinka...
Omiljena uspomena- jedna od novogodišnjih emisija, uradjeni/pj'ani Mušicki samo bleji u studiju dok ostali fingiraju "veselo,veselo"... Čovek je bio legenda.
... u stvari, pamtim i reportažu sa raspuštanja iste- kada im je glodur (Guzijan valjda) objasnio kako im je ovo prvo, ali svakako ne i zadnje skidanje s' programa- i kako sad postaju "pravi" novinari... da je znao...

Back