Da li ste gledali finale "Piramide"?

Velja je na pocetku emisije, vec dosao nervozan jer je znao da ce izubiti i da je namesteno. Posto covek nije navikao da gubi tesko je to podneo. Sto si tice tog Trpkovica, nalicakni debilko. Lako je voditi jaku firmu i lupetati, jer nama nikakvih problema. Ta gospoda iz SPO, su opljackali Beograd, i dan danas se trude da sto vise opljackaju, pocev od svih jakih firmi na koje pretenduju, Genex, Interkontinetal, jedno vreme JAT (dok ih nisu najurili) i td. O kumu Nenada Opacica, ne treba trositi reci.

odgovor0:
Trpkovic (SPO) je demolirao Velju Ilica (NS), a i Canak (LSDV) je bio odlican. Vukova mlada garda je stvarno dobra iako naravno imam zamerki i na SPO
Trpkovic je pokazao da je retard, on prica o prostaklucima- ponasa se gore nego sto se Velja ponasao.
Canak- o njemu sam sve rekao na drugim temama- zalosno je to sto su uglavnom ljudi kojima nije stalo do ove zemlje i koji nista nisu uradili za nju "ispadnu" bolji od Velje-Selje.

Covek je pojam i za onog narkica Canka i za onog naduvenka- retarda Trpkovica.

Ne!.......
457464.png

:mrgreen:

Osnovno je pravilo kad se nesto pise da se to i proveri,jedan ovde napisa,da su kadrovi SPO-a proterani iz JAT-a sto naravno nije tacno,jer je Direktor JAT-a Nebojsa Starcevic kadar SPO-a,inace rodjeni brat pokojnog Predraga Starcevica koga su Milosevicevi batinasi ubili u demonstracijama ' 96 god.
Kako mozemo primeti od dolaska Stracevica na celo JAT-a ,situacija se totalno stabilizovala,ocigledno da covek zna svoj posao.

Gledao sam Piramidu,stvarno je ovaj Trpkovic "unistio i upropastio"Ilica 8-) ,Canak je mudro uglavnom cutao. :idea:

Velja Ilic je seljacka, prostacina.......obican shaban, namazan onako gejacki , koji drpa i krade od kada zna za sebe......lazovcina, i prostacina, a takvima se isto takvi i dive........

Samo u ovoj shabanskoj Srbiji , takva neotesana budaletina moze da se bavi politikom, i to uspesno.........pored toga, fotografije govore, da voli muskarce, narocito "domacine" :D :D

veljapoljubac385ao1.jpg

Back