spavach
Poznat
- Poruka
- 8.783
daj da te vidim golu na sjevernom polu
daj da te vidim golu, to sam pozeleooooooo
daj da te vidim golu, to sam pozeleooooooo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a bez glave?Ona se slaze sa idejom.
Naravno i da je guze gosti kad je bal nek je na vodi
Nego, šalu na stranu, što misliš o Jovani?Da konacno i Ljuban Karan omrsi brk...
...
Još više neka popravi ! (kao npr "da li ste za to da Jovana ili neko drugi vodi emisiju go/gola, i ko bi to trebao bitiDa li ste za to da Jovana*
Popravi to!
Ma nije ni ovo popravio, dobiće po goloj!Još više neka popravi ! (kao npr "da li ste za to da Jovana ili neko drugi vodi emisiju go/gola, i ko bi to trebao biti)
Prednost glupih je da ne uviđaju koliko su im ideje glupe.Naravno da se slaže, ona je sebi dobra riba.
Samo dok pišu postove ili non - stop?Ma jok, u pravilnik foruma da se ubaci da i članovi budu goli ovde pa što smo mi gori od Jovane
Čim se loguješ, svlačenjeSamo dok pišu postove ili non - stop?![]()
Tab će sam da zaključa Krstaricu i proguta ključ da do toga ne dođe.Čim se loguješ, svlačenje![]()
Ako treba da biram između Jovane i neke od nas 40+, uvek sam za bilo koju od nasTab će sam da zaključa Krstaricu i proguta ključ da do toga ne dođe.
Kakvo svlačenje kad su svi 40+ ( će da poiskaču serveri i sruše se sateliti ako to napravimo)
pametna ženaOna se slaze sa idejom.
mislim da ne moguMože li ko potrajati koliko J. Jeremic ima tema?
šta sam ja skrivioMože ali u bazenu sa golim aligatorima.
Nego, šalu na stranu, što misliš o Jovani?
![]()
A nije baš tako, ako ništa, ona je moja prija policijotkinja/pomoćnica disciplinskog suca barem normalna.Inace da...tvoja koleginica pravnica...
Kazem ti...ona, ti i Vucic...ludilo ☺
To vam je valjda profesionalna deformacija...
...
Naravno i da je guze gosti kad je bal nek je na vodi
Dno dna. Polako postaje život kao u filmu Idiokratija.
![]()