Da li ste bile zaljubljene u svog profesora?

Da je ovaj bar bio zgodan ili lep...
A njegov kolega kakav je bio... :zper: rekoh gde meni bas ovaj da zapadne jbg :lol:

Na Kopaoniku je bio taj neki preziva se na S. Ne mogu sad da ga ofiram po netu...
Taj me zvao da dodjem sa drugaricama na prolece :lol:
Kakav kralj ... :lol:
Pritom zna da sam dosla sa mm(tada mi je bio momak) i svekrom, upoznali se... Ludak :lol: ludak :lol:
Ja uvece pricam mm i svekru, oni se krste... :lol:

ako Ti plačaš onda Ti i biraš :rtfm: i nema zezanja...
znači ako je kolega ljepši uzmeš kolegu :zper:
pa normalno je da se uvece ljudi krste, to prije molitve :)
Cile preuzmi ulogu menadjera, mislim pokupi kontakte za proljeće :zkez: pa :rumenko:

Jao kako je meni bio sumnjiv instruktor u autoskoli...
Taj je uvek dolazio po mene, pa vozio kuci, pa zove, pa kaze kad god imas slobodan cas javi se da vozis...
Kontam ja da je njemu moja mama predavala i da je ona dobar sa njom ali bas toliko... Sve mi bilo neprijatno pa sam vazda drugarice vukla sa sobom... A jos on onako buckast... Jedva sam cekala da zavrsim sa voznjom... :lol:
On me zove kad zavrsavam casove, ja mu kazem da necemo danas, dolazi mi momak po mene, on kao ma nemoj ja cu :lol:
Ja mu namerno pricam o mom momku dok vozim, on cuti, kao pfff...
Lud lik skroz :lol:
Jos smo isli jednom po njegovo dete, kao "Ja tu zivim." E super bas mi je drago zbog tebe...
Sretnemo mm dok vozim, ja masem on kulira... Ja ga pitam sto se ne javi, kaze Nisam ga video :lol:
Sou :lol:
A dozvoljavao mi sve, vozila sam 150, obilazila... Uzas...

Zakljucak je da cu cerki da nadjem zenskog instruktora... :lol:

PS. Sve isto se ponovilo sa instruktorom za skijanje :malav:

cuti sta se bunnis, da nije bilo toga sedam puta bi polagala najmanje :malav:

- - - - - - - - - -

Da je ovaj bar bio zgodan ili lep...
A njegov kolega kakav je bio... :zper: rekoh gde meni bas ovaj da zapadne jbg :lol:

Na Kopaoniku je bio taj neki preziva se na S. Ne mogu sad da ga ofiram po netu...
Taj me zvao da dodjem sa drugaricama na prolece :lol:
Kakav kralj ... :lol:
Pritom zna da sam dosla sa mm(tada mi je bio momak) i svekrom, upoznali se... Ludak :lol: ludak :lol:
Ja uvece pricam mm i svekru, oni se krste... :lol:

nista cudno, moralnih gromada uvek bilo
ja sam imala situacije u kojima me muva covek a decko sedi pored :rotf:
ja nisam ni provalila sta radi dok mi onaj posle nije reko
iskidasmo se od smeha

Jao kako je meni bio sumnjiv instruktor u autoskoli...
Taj je uvek dolazio po mene, pa vozio kuci, pa zove, pa kaze kad god imas slobodan cas javi se da vozis...
Kontam ja da je njemu moja mama predavala i da je ona dobar sa njom ali bas toliko... Sve mi bilo neprijatno pa sam vazda drugarice vukla sa sobom... A jos on onako buckast... Jedva sam cekala da zavrsim sa voznjom... :lol:
On me zove kad zavrsavam casove, ja mu kazem da necemo danas, dolazi mi momak po mene, on kao ma nemoj ja cu :lol:
Ja mu namerno pricam o mom momku dok vozim, on cuti, kao pfff...
Lud lik skroz :lol:
Jos smo isli jednom po njegovo dete, kao "Ja tu zivim." E super bas mi je drago zbog tebe...
Sretnemo mm dok vozim, ja masem on kulira... Ja ga pitam sto se ne javi, kaze Nisam ga video :lol:
Sou :lol:
A dozvoljavao mi sve, vozila sam 150, obilazila... Uzas...

Zakljucak je da cu cerki da nadjem zenskog instruktora... :lol:

PS. Sve isto se ponovilo sa instruktorom za skijanje :malav:

Aj to sa skijanja!:per:

Imala sam jednom samo u zivotu tj u celom skolovanju jednog zgodnog ass sve ostalo je bila gerijatrija, a ovog zbodnog je trbalo malo picnuti i presvuci i obuci, a to mi se nije dalo, lomile su se studentkinje oko njega, a on sav pocrveni, pa ne zna dve unakrst. Vidjam ga sad ima troje dece i ocelavio je, i nije nikakav.
Tako da nisam imala iskustva koja ova tema trazi.

Back