Da li ste ambiciozne?

Ambicioznost je svakako vrlina ali svaka vrlina veoma lako preraste u manu.kao sto,naprimer,samopuzdanje lako predje u aroganciju,tako i ambicioznost moze veoma lako da predje u egoizam,sebicnost pa cak i bahatost.
Covek uvek mora biti umeren i realan sa svojim zeljama i ciljevima.

To uvek, jer u suprotnom prelazi u veliku slabost.

- - - - - - - - - -

Nikada nemoj da ti je primarni cilj novac, vec da postignes nesto sto ce imati odjeka u tvom zivotu i zivotu drugih. Novac tada dodje sam.

Ako ambiciju gledas korz novac, nigde u zivotu neces stici jer ces samo brojati, brojati i na kraju ces se zabrojati i moraces sve iz pocetka.
Neko ko hoce da bude preduzetnik mora da ima istancanu vijugu za lovu i da stalno meri i premerava da bi doneo odluku.:)
Bar ja to tako vidim.

- - - - - - - - - -

Nista nasiroko na ovoj temi, vidim.;)

Da li ste ambiciozne? Da li razradjujete planove kako da ostvarite svoje ambicije i da li uspevate u tome?
Da li vas muskarci gledaju drugacije zbog te vase osobine? Da li ambicioznost ide pod ruku sa velikim egom?
Sta mislite o ambicioznim muskarcima?
Da.Volim da znam kojim putem idem. Da zacrtam sebi cilj i vremenom promenim u skaldu sa svojim mogucnostima i situacije u kojoj sam.

Da li ste ambiciozne? Da li razradjujete planove kako da ostvarite svoje ambicije i da li uspevate u tome?
Da li vas muskarci gledaju drugacije zbog te vase osobine? Da li ambicioznost ide pod ruku sa velikim egom?
Sta mislite o ambicioznim muskarcima?

nisam ambiciozna cak ni do onog nivoa koji mi mogucnosti dozvoljavaju
ambicioznost smatram korisnom i dobro osobinom i volim da je sretnem kdo muskarca
ne mora da ima veze sa egom, cesto veliki ego ide ruku pod ruku sa nesposobnoscu

Back