Da li Srbija treba da odradi svoju "Oluju"?

Ti, seko, bi mogla manje da izmisljas.

Da je to tacno, danas ne bi bilo Siptara u Srbiji, ukljucujuci i Kosmet.
Prema tome, mani se laganja.

Nije to laganje bato, to je cista istina. Srpska Oluja se dogodila na prolece 99-e. To sto smo dobili po pic.ki pa ta Oluja nije donela iste rezultate kao i ona hrvatska, ne znaci da se ona nije dogodila. I inace, bila je masovnija nego ta hrvatska. Tako da, mi smo svoju Oluju sjebali, jer smo nesposobni i glupi, kao i za bilo sta drugo.

Nije to laganje bato, to je cista istina. Srpska Oluja se dogodila na prolece 99-e. To sto smo dobili po pic.ki pa ta Oluja nije donela iste rezultate kao i ona hrvatska, ne znaci da se ona nije dogodila. I inace, bila je masovnija nego ta hrvatska. Tako da, mi smo svoju Oluju sjebali, jer smo nesposobni i glupi, kao i za bilo sta drugo.

Ovo je mnogo ozbiljnije nego laz,da je Srbija htela siptara ne bi bilo,kao drugo nikakva oluja se nije dogodila niti je bila pokusana.

I nikakva Srbija nije dobila po pichki vec su Srbi proterivani i ubijani,dakle civilno stanovnistvo a to se ne moze nazvati dobijanje po pichki,***** ti materina retardirana.

Poslednja izmena:
Треба да реагујемо.Не знам како.Ови на власти ,што пропутоваше цео,али ЦЕО свет би морали да знају..."...Страх животу каља образ често. Ко на брдо, ак и мало, стоји више види но онај под брдом..."
И у сваком случају - НЕ потписати !

U slucaju da bude bilo kakav napad sa bilo cije strane na Kosmetske Srbe, da li i mi treba da konacno resimo problem Siptara na jugu Srbije?

Po medjunarodnom pravu mere reciprociteta su dozvoljene.

Podsetimo se, EU,SAD i Siptari su proterali Srbe 2004.g. , a mi nismo odradili mere reciprociteta, na sta imamo pravo.

Vidi prijatelju, pametni ljudi uce se na tudjim greskama..a budale iste greske ponavjalju..i ponavjalju:hahaha:

U slucaju da bude bilo kakav napad sa bilo cije strane na Kosmetske Srbe, da li i mi treba da konacno resimo problem Siptara na jugu Srbije?

Podsetimo se, EU,SAD i Siptari su proterali Srbe 2004.g. , a mi nismo odradili mere reciprociteta, na sta imamo pravo.

Samo da se drzimo "pravila od 200 metara" i nece biti nikakvih problema. A da je vreme, vreme je. Dosta nam je siptarija pravila probleme, vreme je da se posalju odakle su dosli.

- - - - - - - - - -

Svi drugi za tako nesto bi dobili podrsku a nas bi ponovo bombardovali.

To je zato sto nismo sa Rusima. Da smo sa njima, mi bismo bombardovali druge. Ovako zahuktali prema svetloj EU buducnosti, udaljeni od Rusa, glineni smo golubovi za svaku vrstu stoke koja ima neki interes ovde.

Ја мислим да су Срби крајње ретардиран народ, кад могу јавно да дискутују о оваквим темама.
Ако се ово питање и поставља онда ће се то расправити унутар служби безбедности.

С тим у вези, замолио бих модерацију да закључа ову тему да се више не срамотимо.

Ја мислим да су Срби крајње ретардиран народ, кад могу јавно да дискутују о оваквим темама.
Ако се ово питање и поставља онда ће се то расправити унутар служби безбедности.

С тим у вези, замолио бих модерацију да закључа ову тему да се више не срамотимо.

Naprotiv,Srbija treba da izvrsi etnicko ciscenje a posto je to ispravan stav koji ce zaustaviti nasilje i doneti pravdu o tome mora iskljucivo javno da se govori.

То је моја идеја.

Poslednja izmena:

Bese 1000000 ili 1500000 proterasmo?:lol: Mnogo si neozbiljan.

Back