Gospodin Darsi
Veoma poznat
- Poruka
- 14.094
Nismo nego nas je previse pa se razvodnio kvalitet...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nismo nego nas je previse pa se razvodnio kvalitet...
pa sto trazis takve? i zasto svoje vreme sa takvim devojkama gubis?
niste mi jasni, tolike devojke same..zele da se udaju..
toliki momci sami, zele porodicu..
i niakako da se medjusobno pronadjete..
a da probate jedni druge da trazite na drugim mestima osim splavova i klubova? i da probate da tu vasu idealnu zenu iz zivota potrazite u normalnoj devojci zemljanki, a ne silikonskom vanzemaljcu,m?
bile bi srecnije obe strane i ne bi bilo toliko ostrascenih!
injao jel to znaci da bi nam dalama niste, ovako ste bas swatki![]()
Nek' mi prvo neko kaze (ako uopste zna) sta je to PRAVI muskarac? Ocu da znam u kom smeru treba da se razvijam i treniram![]()
ma bwacika, bitno da si ti nasa pwawa cuwica, zato te i wowim towkopravi muskarac nikada ne bi trenirao i razvijao se da bude pravi muskarac
duh
ma bwacika, bitno da si ti nasa pwawa cuwica, zato te i wowim towko![]()
Nije tako crno dereru, biće još snažnih muškaraca uzdaj se u sudbinu, na kraju ćeš sigurno naći jednog sa sebeNekad je mushkarac bio snazan kao stena i psihichki i fizichki...bar u teoriji.
Danas?
Nema svoje ja,sve bi pojeo za pucqu,chak i kad izbacuje agresiju to je nekako zenski pasivno-agresivno mlataranje ruchicama sa isturenim obrazom.
Veci narcisi,vishe vremena pred ogledalom,emotivno i fizichki nezniji,vece alapache i toroqushe...kako ko,neko sve za svakog po neshto!
Izgleda ko da je vishe kamiondzinica u suknji i vishe curica u pantalonama s tukijem.
Ili je mozda oduvek tako bilo?Ili ne?Ili ni sad nije tako?
Ako da,zashto?
Zashto sve vishe psihichki snaznijih i muzevnijih zena od nas,da li smo se totalno ofucali ?
mame su krive?