Da li smo se propicqetili?

• Začetnik teme Začetnik teme Derer
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pa sto trazis takve? i zasto svoje vreme sa takvim devojkama gubis?
niste mi jasni, tolike devojke same..zele da se udaju..
toliki momci sami, zele porodicu..
i niakako da se medjusobno pronadjete..
a da probate jedni druge da trazite na drugim mestima osim splavova i klubova? i da probate da tu vasu idealnu zenu iz zivota potrazite u normalnoj devojci zemljanki, a ne silikonskom vanzemaljcu,m?
bile bi srecnije obe strane i ne bi bilo toliko ostrascenih!

pa sve deluju fino, dobro i cedno na pocetku ,cak ih i drugi tako smatraju , neke su uspesne u izigravanju zrtve (jer su ostavljane) ili vrh-ribe (koja kao ostavlja a ustvari je opet obrnuto) , i samo cekaju naivnu musku zrtvu da proguta zvaku , nema pravila , naravno da moras da promenis 20 dok ne nadjes pravu sto sam i uspeo :P, al to znaci da mora da se pocne na vreme a ne u 25 :)

kakvi teshki zenski foliritisi , kao bas si sladak a ustvari trazi baju da je rashcupa nacisto .... samo momci pogresno razmisljaju mora da se deluje brze danas jer je takvo vreme ne vredi cekati 25. pa da kazes sebi e sad trazim ozbiljnu ,nego u 20tak da se pocne i kad si sa nekom dilindarom nikako da se ne opustas kao imam sex i laganica a vec i sam znas da nema buducnosti ,nego i dalje trazis aktivno okolo ,druzis se, caskas i merkas zenske...

Nekad je mushkarac bio snazan kao stena i psihichki i fizichki...bar u teoriji.
Danas?
Nema svoje ja,sve bi pojeo za pucqu,chak i kad izbacuje agresiju to je nekako zenski pasivno-agresivno mlataranje ruchicama sa isturenim obrazom.
Veci narcisi,vishe vremena pred ogledalom,emotivno i fizichki nezniji,vece alapache i toroqushe...kako ko,neko sve za svakog po neshto!
Izgleda ko da je vishe kamiondzinica u suknji i vishe curica u pantalonama s tukijem.
Ili je mozda oduvek tako bilo?Ili ne?Ili ni sad nije tako?
Ako da,zashto?
Zashto sve vishe psihichki snaznijih i muzevnijih zena od nas,da li smo se totalno ofucali ?:think:
mame su krive?
Nije tako crno dereru, biće još snažnih muškaraca uzdaj se u sudbinu, na kraju ćeš sigurno naći jednog sa sebe :zaljubljena:

Back