Da li smo dobri ljubavnici

• Začetnik teme Začetnik teme Hero
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ako se racuna samo fizikalisanje i zelja da izmorite partnera, onda jeste, za takve balkance jeste.

Ako se racuna znanje ne samo rada na djoki ili glavicu, onda niste uopste.Kao trazite erogene zone, ali to je kao kad gejsu pretvoris u kuravu u crnackom kvartu...nebo i zemlja.

A ako se racuna i emotivno kod ljubavnice, tek ste onda nula....Znaci ne verujem da ne znate, nego su zene danas u Srbiji toliko razmazene i pekmeze da ih nista osim sebe i ne interesuje.Malo bolje je u drugim zemljama balkana.
Kosmopolite sa balkana kazu da su makedonke najperverzinje u tom smislu, ali ta njihova perverzija mozda i nije perverzija, nego trud.

Pa ipak za vecinu balkanaca je dovoljno da su sise velike, dupe veliko i hlebasto i da ga ubije zensko mesanjem.
Tako da se moze reci nasla krpa zakrpu.

Ovo je odgovor na pitanje koliko su dobre ljubavnice...
A da bi ocenjivao moras i da znas sta ocenjujes i imas kriteirjume....

Poslednja izmena:
Sta je poenta ove teme? Nabio si malu na BIIP pa smo sad svi stavili vestacke brkove da nam se pohvalis?

Missssim, stvarno? Ko ce doci ovde i reci: ebe mi se za seksanje, ja ga samo ubacim, protrljam dva-tri puta, svrsim, okrenem se na drugu stranu i zaspim ko klada? Ili: ja samo legnem i rasirim noge, a on nek djipa koliko mu volja?

Svako ebe najbolje sto moze, sto ce reci svako za sebe misli da je belosvertski ebac. Sa druge strane, koliko vidim ti sam ne mozes da ebes a da ne boli. Eto, ovim topikom si kresnuo dve muve: prvo si se pohvalio kako si deljao celu noc, a drugo saznao si da imas room 4 improvement.

Well done!

Back