Puno si pisao i ne da mi se opet razdvajati tvoje pasuse i odgovarati pojedinačno...
1. Nisam rekao da je Šešelj nevin, nego da je verovato nevin za ono za šta ga optužuju... daleko je on od nevinašca... (dakle, opet izvlačenje iz konteksta i neistinito prenošenje mojih reči...)
2. Nema opravdanja za "crni humor", nema opravdanja za zločine, za ružne reči i sl. NEMA OPRAVDANJA za nekulturu, seljaštvo, primitivizam...
3. Ja jesam omirisao ne rat, nego ratove (nažalost), ali nisam nikoga ubio, mučio, maltretirao i sl., a i "Šešeljovo mirisanje ratišta" je sumnjivo... Nema opravdanja (opet).
4.Ako je to istina onda naravno da osuđujem. Uostalom, meni je DS mnogo bolja stranka nakon što su iz nje izašli Jovanović, Živković, Kolesar, Popović... i (mada je ovo ružno reći) otkako je predsednik postao Tadić umesto Đinđića...
5. Vidim ja sve strane, a ti ne vidiš mada pokušavaš da ostaviš utisak nepristrasnog posmatrača, a meni nametneš utisak da sam pristrasan...
Al' dobro, odavno je poznata poslovica: "Napad je najbolja odbrana...."
6. Mislim da političke poruke moraju da znače, ako se pokaže da je stranka ili pojedinac lagao, treba da ide na đubrište i više se ne bavi politikom...
7. Svi koji su bili na vlasti su na neki način uzeli neke pare (makar i lažirane dnevnice i putne troškove) a kamoli kojekakva mita i korupcije i nameštene tendere... ja ne pravim razlike, ali ti praviš...
8. Pa i ja tvrdim isto za političare (da su go_vna), odavno i glasam za one za koje mislim da su najmanje loši za državu i narod i da su najviše uradili i izgradili (a to je DS), a najmanje ukrali i sklonili na Kipar ili ko zna gde...
9.Ti prijatelju, ti.... "Ti, jer se predstavljas za objektivnog,nepristrasnog intelektualca a ne vidis slabosti u sopstvenom razmisljanju." - ja to mislim upravo za tebe...
10. "Pusti to sto ti ne odgovara, to si hteo da kazes... Rekao si da je DS najjaca stranka ja ti tvrdim da nije. A slicnosti DSS i SRS nisu bas tolike. A sem toga zajedno imaju vise glasova od celog ZESa i "evropske opcije" posto LDP ne mozemo smatrati za evropsku vec americku." - tu se slažemo, ali nemaju DOVOLJNO !!!
11. Ti si otišao u ... a ne ja, pročitaj naše postove ponovo (ali cele, a ne samo delove koji ti odgovaraju...)