Da li sledi raspad Demokratske Stranke?

Prema informacijama jednog mog prijatelja iz DS-a u DS-u vlada veliko nezadovoljstvo trenutnom situacijom, time sto ce DS najverovatnije ostati van vlasti . Na taj nacin ce mnogi funkcioneri DS-a izgubti svoje funkcije i apanaze pa zbog toga ti ljudi vrse ogroman pritisak na vrh DS-a da po svaku cenu formira vladu makar sa crnim djavolom ne bi li tako funkcionere koji su izgubili funkciej na lokalu , pogotovo u Beogradu prebacili na republicki budzet.

Sve u svemu ako se to ne desi da li smatrate da ce DS doziveti sudbinu SPS-a is 2000te godine i da li ce doci do raspada demokratske stranke?

Sledi raspad sviju stranaka i cjelog politickog sistema u dragoj nam domovini! Aristokratija dolazi i vladace gvozdenom rukom!!!:super::klap::bye:

Prema informacijama jednog mog prijatelja iz DS-a u DS-u vlada veliko nezadovoljstvo trenutnom situacijom, time sto ce DS najverovatnije ostati van vlasti . Na taj nacin ce mnogi funkcioneri DS-a izgubti svoje funkcije i apanaze pa zbog toga ti ljudi vrse ogroman pritisak na vrh DS-a da po svaku cenu formira vladu makar sa crnim djavolom ne bi li tako funkcionere koji su izgubili funkciej na lokalu , pogotovo u Beogradu prebacili na republicki budzet.

Sve u svemu ako se to ne desi da li smatrate da ce DS doziveti sudbinu SPS-a is 2000te godine i da li ce doci do raspada demokratske stranke?

AKO SE TO DOGODI!
Moje Misljenje!!!
Puknite republikanci! I SRS I DS I DSS! UNISTAVATE NAM ZEMLJU...

ZA KRALJA I OTADZBINU!!
Za PRINCA DJORDJA!

ДС је мање странка, а више интересно предузеће, тако да уколико буду заврнуте славине, сигурно ће доћи и до приличног осипања странке.;)

Slavine se nikad ne zavrcu . Solana , Masoni , Antisrpki Lobi , 666 Konzorcijumi , Sorosh Fondacije ,

Vanzemaljci , Virusi i Bakterije su tu da daju neku kintu za nas zhute . Mi zhuti se nikad necemo raspasti,

uvek ima deo kolacha za svakog . Sta da vam kazhem , ko je glasao za DS dobio je po 56 iljada e , a nase

akcije nece vredeti samo soma evra nego sto puta toliko . Patrijote idite na Kosovo i pustite narod da zivi .

Pa čovek govori istinu, Tica, Žika pauk, Jasenko itd, itd, će ostati bez funkcije i plata. Neću ni da pominjem niže službenike za čiji nedolazak na posao i nerad će radikalski direktori imati razumevanja.
pa imace radikali razumevanja naravno kao sto su i kod nas u Novom Sadu ostavili gomilu istih takvih DSovih i Liginih clanova neradnika ,pa su samo dovukli jos duplo vise svojih koje ce opet sada kada su se DS i LSV vratiili na celo grada takodje velikodusno zadrzati posto ni ovi njih nisu dirali .Mada sve jedno i da nekoga otpuste niko normalan ne misli da ce popularnost stranke opasti ili da ce se ona raspasti zbog par nekih lokalnih funkcionera i direktora javnih preduzeca za koje 90% glasaca DSa nije ni culo.

Puno si pisao i ne da mi se opet razdvajati tvoje pasuse i odgovarati pojedinačno...

1. Nisam rekao da je Šešelj nevin, nego da je verovato nevin za ono za šta ga optužuju... daleko je on od nevinašca... (dakle, opet izvlačenje iz konteksta i neistinito prenošenje mojih reči...)

2. Nema opravdanja za "crni humor", nema opravdanja za zločine, za ružne reči i sl. NEMA OPRAVDANJA za nekulturu, seljaštvo, primitivizam...

3. Ja jesam omirisao ne rat, nego ratove (nažalost), ali nisam nikoga ubio, mučio, maltretirao i sl., a i "Šešeljovo mirisanje ratišta" je sumnjivo... Nema opravdanja (opet).

4.Ako je to istina onda naravno da osuđujem. Uostalom, meni je DS mnogo bolja stranka nakon što su iz nje izašli Jovanović, Živković, Kolesar, Popović... i (mada je ovo ružno reći) otkako je predsednik postao Tadić umesto Đinđića...

5. Vidim ja sve strane, a ti ne vidiš mada pokušavaš da ostaviš utisak nepristrasnog posmatrača, a meni nametneš utisak da sam pristrasan...
Al' dobro, odavno je poznata poslovica: "Napad je najbolja odbrana...." :)

6. Mislim da političke poruke moraju da znače, ako se pokaže da je stranka ili pojedinac lagao, treba da ide na đubrište i više se ne bavi politikom...

7. Svi koji su bili na vlasti su na neki način uzeli neke pare (makar i lažirane dnevnice i putne troškove) a kamoli kojekakva mita i korupcije i nameštene tendere... ja ne pravim razlike, ali ti praviš...

8. Pa i ja tvrdim isto za političare (da su go_vna), odavno i glasam za one za koje mislim da su najmanje loši za državu i narod i da su najviše uradili i izgradili (a to je DS), a najmanje ukrali i sklonili na Kipar ili ko zna gde...

9.Ti prijatelju, ti.... "Ti, jer se predstavljas za objektivnog,nepristrasnog intelektualca a ne vidis slabosti u sopstvenom razmisljanju." - ja to mislim upravo za tebe... ;) :)

10. "Pusti to sto ti ne odgovara, to si hteo da kazes... Rekao si da je DS najjaca stranka ja ti tvrdim da nije. A slicnosti DSS i SRS nisu bas tolike. A sem toga zajedno imaju vise glasova od celog ZESa i "evropske opcije" posto LDP ne mozemo smatrati za evropsku vec americku." - tu se slažemo, ali nemaju DOVOLJNO !!!

11. Ti si otišao u ... a ne ja, pročitaj naše postove ponovo (ali cele, a ne samo delove koji ti odgovaraju...) :) :) ;)

1-vadis se rekao si da je Seselj nevin, nisi rekao da je nevinasce :D

2-slazem se, ti pricas o Seselju, ali tako ti je celoj nasoj politickoj sceni

3-ja ga direktno nisam omirisao, bio sam na Kosmetu 98(u poseti nekim rodjacima) video sam i cuo svasta, ali daleko od toga da sam ucestvovao i mislim da samo ljudi koji su se tamo aktivno borili znaju kako je to. Rat ocigledno izaziva nejgore u coveku, pa se i konci pogube, iz tog raazloga i mislim da ratni zloccini ne postoje vec postoji samo rat!

4-Naravno da je istina i deda Micun je isto pricao. A ovde si pokazao svoje nerazumevanje politike(po mom misljenju), gde kazes da je Tadic bolji od Djindjica. Djindjica sam i pored svega mislim o njemu podrzavao(slicno kao sa Seseljem), jer on jeste imao dobrih strana i nacin kako da izadjemo iz svega ovoga, dok Tadic pokazuje osnovno nerazmevanje situacije, populistickom politikom nas vodi u katastofu. Da se razumemo

5-ne razumes ja sam te u pocetku shatio vrlo ozbiljno(i dalje te shvatam), ali mislim da si skrenuo sa pocetnog puta. Branis neke stavove koje objektivan covek ne treba da brani, no dobro. Ja takve ne komentarisem uglavnom, pogledaj koliko takvih tema preskocim.

6-Opet mislim da pravis ideale i ne razmisljas onako kako jeste i kako mora da bude. U ovakvoj situaciji koju si ti opisao djubriste bi bilo puno, a politike ne bi bilo.

7-ne znam kako si zakljucio da ja pravim razlike, samo sam konstatovao da ako pricas da je posle 2000. moralo da se obracuna sa SPS milionerima, sto se sada ne bi obracunali sa DS milionerima. Ali dobro, znam ja da ti shvatas sta sam ja hteo da kazem :D

8-I ja sam za te iste glasao dok sam mislio da su manje_zlo, ali.......

9-sta cu ja sad... Ko krade moje reci.... :D

10-pa ne slazemo se posto si u prethodnom postu rekao da je DS najjaca stranka i da pustim to pojedinacno. Opet se vadis... :D

11-Ovo nije ni toliko bitno, vas deset me je napalo, ako se slazes mislim da je bolje ili da prekinemo diskusiju ili da predjemo na pp.

Zahvaljujući "političkom aparthejdu" kojim su uspeli svakom i malo normalnijem Srbinu da ogade reč demokratija, DS je došla do svog dna.
Njima više ništa ne preostaje, posle proslave velike izborne pobede od pre mesec dana, do pokušaja na sili da prave koalicione sporazume sa nekima koji neće sa njima ni da razgovaraju. I to je valjda ista ta njihova demokratija.

Tolika je ostrašćenost i mržnja u toj ideološko-paćeničkoj partiji da očekujem uskoro da osvane na svim opštinskim i republičkim institucijama naslov : "Zabranjeno za pse, Jevreje i Srbe radikale, narodnjake i socijaliste".

Sam sam sebi postavljao pitanje, pošto su inače sive ulične lampione u mojoj ulici prefarbali u žuto-plavo, da li je ovo kolektivno ludilo ili samo privremeno iskazivanje niskih strasti male većine njihovih vođa, ali kada sam video da im se i svi obični građani pa čak i članstvo smeje, sve mi je bilo jasno.

Ovo sada što se trenutno dešava samo je borba vlastodržaca da spasu fotelje jer sa njihovim gubitkom neće im ostati više ništa od kasice prasice a samim tim i od krađa, lopovluka a ovih nekoliko zadnjih godina naučili su na životne blagodeti koje daje neograničena vlast.

A politička ideologija ?
Ma koga to od njih novopečenih bogataša danas još interesuje. Bitne su pare pare pare pare .......

Zato i netreba neka velika inteligencija da bi se došlo do prostog zaključka da sa gubitkom vlasti i nepresušnog izvora tuđih para sledi "mili moji kud koji".

Opet, kako se kaže "i u svakom zlu ima nešto dobro" ostaće samo oni koji su nečemu i vredeli u toj stranci, ali to će biti toliko veliko ništa da je uopšte pitanje da li će na nekim sledećim izborima preći cenzus.

Zahvaljujući "političkom aparthejdu" kojim su uspeli svakom i malo normalnijem Srbinu da ogade reč demokratija, DS je došla do svog dna.
Njima više ništa ne preostaje, posle proslave velike izborne pobede od pre mesec dana, do pokušaja na sili da prave koalicione sporazume sa nekima koji neće sa njima ni da razgovaraju. I to je valjda ista ta njihova demokratija.

Tolika je ostrašćenost i mržnja u toj ideološko-paćeničkoj partiji da očekujem uskoro da osvane na svim opštinskim i republičkim institucijama naslov : "Zabranjeno za pse, Jevreje i Srbe radikale, narodnjake i socijaliste".

Sam sam sebi postavljao pitanje, pošto su inače sive ulične lampione u mojoj ulici prefarbali u žuto-plavo, da li je ovo kolektivno ludilo ili samo privremeno iskazivanje niskih strasti male većine njihovih vođa, ali kada sam video da im se i svi obični građani pa čak i članstvo smeje, sve mi je bilo jasno.

Ovo sada što se trenutno dešava samo je borba vlastodržaca da spasu fotelje jer sa njihovim gubitkom neće im ostati više ništa od kasice prasice a samim tim i od krađa, lopovluka a ovih nekoliko zadnjih godina naučili su na životne blagodeti koje daje neograničena vlast.

A politička ideologija ?
Ma koga to od njih novopečenih bogataša danas još interesuje. Bitne su pare pare pare pare .......

Zato i netreba neka velika inteligencija da bi se došlo do prostog zaključka da sa gubitkom vlasti i nepresušnog izvora tuđih para sledi "mili moji kud koji".

Opet, kako se kaže "i u svakom zlu ima nešto dobro" ostaće samo oni koji su nečemu i vredeli u toj stranci, ali to će biti toliko veliko ništa da je uopšte pitanje da li će na nekim sledećim izborima preći cenzus.

:ok: :ok:

1-vadis se rekao si da je Seselj nevin, nisi rekao da je nevinasce :D

Napisao sam da je verovatno nevin za ono za šta ga terete (to i samo suđenje dokazuje), a ne da je nevin za druge stvari... pročitaj još jednom...

Da dalje ne polemišemo, samo da ti napišem da se ne slažem sa 90% ovoga što si mi napisao, ali nema smisla da dalje diskutujemo ovako javno i trošimo vreme, a uz to zloupotrebljavamo prostor na Krsti... :)

nama rejting nije nikad veci bio,o cemu ti trabunjas :dash::dash:

rejting DS-a je nekih 22-25% .

Kada se podele mandati koalicije ZES izmedju 5 stranaka DS ima u novom sazivu parlamenta 66 mandata a SRS 79 . SRS 79 sa 29% podrske a DS 66 sa nekih realnih 22-25% podrske.

To sto ti racunas rejting 5 stranaka kao rejting DS-a to je tvoj licni problem.

Pa i da ga sracunas , i Sloba je 2000te imao preko 40% podrske gradjana pa mu se nepunih par meseci kasnije stranka raspala kad je izgubio vlast :mrgreen:

ista sudbina ceka i vas demokrate :ok::ok:

Kada se podele mandati koalicije ZES izmedju 5 stranaka DS ima u novom sazivu parlamenta 66 mandata a SRS 79 . SRS 79 sa 29% podrske a DS 66 sa nekih realnih 22-25% podrske.

Pa i da ga sracunas , i Sloba je 2000te imao preko 40% podrske gradjana pa mu se nepunih par meseci kasnije stranka raspala kad je izgubio vlast :mrgreen:

pa i ja sam mislio na nas rejting bez ostalih stranaka ZES-a,a realinije je da DSS ide u opoziciju i da se resi Kostunice kako bi popravio rejting,posto ako ovako nastave na sledecim izborima bice ispod cenzusa,a ja sam ti nekoliko puta pisao ovde da su tebi slicni pricali isto 2004-te kad je DS otisao sa vlasti posle 3 godine pa niti je se stranka raspala niti je bilo ko uhapsen,tako da si dzaba gajis lazne nade i iluzije,posle ima samo da se razocaras,zivi u realnosti a ne u iluzijama!!!

:rotf:
Videli smo sad na izborima u Vojvodini koji je rejting radikala. A o dss da ne pricam.

Волео бих да сваки припадник ДС-а буде ишутиран на улицу,почевши од најнижих и неважних до највиших места,како у државној управи,тако и у јавним и државним предузећима.Као што су они радили 8 година целом народу,сем својим припадницима.

kostunica nikad nece ici ispod cenzusa. njegova stranka ce se kretati na 10 do 20% podrske gradjana. srs ce ici na 25 do 40% podrske ds na 12% do 25% i to je to. nekih bitnijih kretanja tesko da ce biti.

o čemu ti ljupaš.

Dokle više.
Kako ste prošli u Vojvodini, da porasli ste na 5 mandata:rotf:

Ala ti lupaš da je to strašno, a što je najgore veruješ u to.

Ljudi o čemu vi to...
Sve današnje (iole realne novine) pišu nešto otprilike ovako:

125:125

A u podnaslovu...

Ako Krkobratovići prelome za ZES, onda će i SPS, a ako ne, onda NOVI IZBORI !!!

Da li vam je već jednom postalo jasno da nema ama baš nikakve šanse da radikali i DSS naprave vladu :) ;)

Back