- Poruka
- 375
ja ih zubima skidam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svoje ili njegove?ja ih zubima skidam
Pa i ja tako ako propadne opcija br. 1Nikad tako
Podignem nogu u kolenu i ne savijam se i skinem. Dok stojim.
Gde vam je ravnoteža?
Uživam da održavam ravnotežu. I krećem se po mraku. To mi je izazov.Ja uglavnom to radim dok skidam i pantalone po istom principu, stanem drugom nogom negde sa ivice i onda izvučem ovu nogu gde je čarapa i nogavica.
Uspeh mi je fifti-fifti
I ja često noću ne palim svetlo ako prelazim kroz sobe i hodnike. Danju neki put žmurim kad idem niz stepenice, da odmorim oči.Uživam da održavam ravnotežu. I krećem se po mraku. To mi je izazov.
Vučićeve?Svoje ili njegove?
Saginjem, to je i dobra vjezba da oblacis carape stojeci na jednoj nozi ako to ne mozes dobro si zahrdjao.Da li skidate čarape nogama ili se saginjete?
One tvoje iz kolekcije hulahop čarapa su prava fantazija!Saginjem, to je i dobra vjezba da oblacis carape stojeci na jednoj nozi ako to ne mozes dobro si zahrdjao.
Hulahopke nosim samo nedeljom kad idem kod prijatelja u posjetu.One tvoje iz kolekcije hulahop čarapa su prava fantazija!![]()
Nosim hulahopke, pa ne moze nijedno od ova dvaDa li skidate čarape nogama ili se saginjete?
Nosim hulahopke, pa ne moze nijedno od ova dva