Ériu
Veoma poznat
- Poruka
- 12.966
ne razumem bas najbolje vezu izmedju jednog i drugog, osim toga moj covek ne prica srpski, tako da jos jednom pogresnoTacno, tacno, a ti to samo kazes zato sto tvoj covek ima profil na Krsti, garant![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne razumem bas najbolje vezu izmedju jednog i drugog, osim toga moj covek ne prica srpski, tako da jos jednom pogresnoTacno, tacno, a ti to samo kazes zato sto tvoj covek ima profil na Krsti, garant![]()
i lizi joj duuuugo, bar jedno sat ipo![]()
i analno
tesko da ce proci bezbolno.......bitno je da budes nezan,,,,,posle dva tri puta opsutice se lepo![]()
Pozdrav svima! Potrebni su mi saveti i iskustva,pa ako mozete da mi pomognete! Hteo bi da spavam sa svojom devojkom koju jako volim,naravno i ona mene.Ona je nevina kao i ja pa me interesuje da li je ikako mouce da joj pocepam himen bez bolova. Da li je moguce da cura ne shvati prvi put kao traumu nego kao neki lep uzitak i da kazem neku lepu uspomenu?????
Scofield... Nisi ti to dovoljno deskriptivno docarao![]()
ahahahha, znaci bolelo vise tebe nego njuPozdrav svima! Ovako! poslusao sam gomilu vasih komentara i iskombinovao sam. Kupio sam mirisljave svece,kupio sam ruze,latice sam posuo po krevetu i lagana muzikica. Lagano sam pooceo da je ljubim,skinuo sam joj majcu i brus,poceo sam da je ljubim po vratu po grudima,igrao sam se sa bradavicama malo i nastavio sam po stomaku! Posle kraceg vremena skinula mi je majcu i odkacila pantalone.Svojom rukom sam povukao njenu i gurnuo u moje gace da izvadi penis pocela je da ga seta gore dole!Dok je to radila opet sam se vratio na njen vrat. Opet sam poceo po grudima po stomaku i skinuo joj pantalone i gacice! Prvo sam je napalio mazenjem po klitorisu a zatim sam poceo lizati i gurati prstice. Zatim se spustila dole i pocela lizati penis. Na kraju je dosao sam finis! Stavio sam ga u njenu vaginu,zagrlila me je i pocela je da me ljubi po vratu! odugovlacio sam nekih sat i 10 minuta nije jaukala ali je previse stenjala. Kada je puklo izvadio sam ga. Opet sam ga hteo vratiti ali video sam krv i umalo nisam pao u nesvest![]()
ahahahha, znaci bolelo vise tebe nego nju![]()
ijao digo mi sePozdrav svima! Ovako! poslusao sam gomilu vasih komentara i iskombinovao sam. Kupio sam mirisljave svece,kupio sam ruze,latice sam posuo po krevetu i lagana muzikica. Lagano sam pooceo da je ljubim,skinuo sam joj majcu i brus,poceo sam da je ljubim po vratu po grudima,igrao sam se sa bradavicama malo i nastavio sam po stomaku! Posle kraceg vremena skinula mi je majcu i odkacila pantalone.Svojom rukom sam povukao njenu i gurnuo u moje gace da izvadi penis pocela je da ga seta gore dole!Dok je to radila opet sam se vratio na njen vrat. Opet sam poceo po grudima po stomaku i skinuo joj pantalone i gacice! Prvo sam je napalio mazenjem po klitorisu a zatim sam poceo lizati i gurati prstice. Zatim se spustila dole i pocela lizati penis. Na kraju je dosao sam finis! Stavio sam ga u njenu vaginu,zagrlila me je i pocela je da me ljubi po vratu! odugovlacio sam nekih sat i 10 minuta nije jaukala ali je previse stenjala. Kada je puklo izvadio sam ga. Opet sam ga hteo vratiti ali video sam krv i umalo nisam pao u nesvest![]()