Da li si sigurna da je tvoje dete zaista tvoje?

• Začetnik teme Začetnik teme Lexa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Srbija, Balkan, statistike nema! Ni o čemu se konkretno ne priča, sve tabu!
U nekim drugim, srećnijim zemljama, rade statistiku, čak i ako žena traži proveru majčinstva. DNK test kaže da su u 30% slučajeva deca komšijska. A danas je dan komšija, kaže grand kafa.

Kod nas mora biti još gore.
Kupila sam babi stan tamo po sred centar u ovo lepo selo, da postane neki šef, poslovođa... sestra mi je ultra mega zahvalna... sve švalere za čas dovede na kafu, dok mi je baba u vikendici tokom leta... da ga ebEm ako ovo ima neke veze s tim što sam omladinka od četeres leta i kupila stan ne želeći da se hvalim imaginacijom, ali ovakva tema mora biti postavljena!
Eto ve sad, vidite kakvi su ti naši divni, snažni i pažljivi muškići!

Pripazde šta radis sestro, snajka!!! Otvori tri oka i šlic samo po potrebi!

E, ebi ga ako sam skontala sta pitas, narocito u drugom delu :think:

ja sad sveže ofarbana u crno :zper:
oči kestenjaste
bebac plave oči, plava kosa
suprug nema ni plave oči ni plavu kosu
:eek:
čije je moje dete? :sad2:
Некада се у 10. раѕреду(шуварева реформа школства) или у гимнаѕијама учило доминантно-рецесивно наслеђивање.
Тако да...беѕ панике, све је под контролом, твој ,,случај" није реткос'!

Joj, to su i meni mama i tata rekli kad sam prolazila kroz fazu "Jeste li vi sigurni da sam ja vase dete" :D
Mnoga deca imaju taj period kada se pitaju, da ne kazem tripuju, da li su deca svojih roditelja, da li su mozda zamenjena u prodilistu, ili kojim slucajem usvojeni...itd. Kada je nasa cerka to pitala (imala je tada 10 g.), ja sam joj rekla: ne brini, ja te volim kao da sam te rodila. Ostala je u shoku, posle mi je bilo malo zao. Ja sam se grubo nasalila, a ona je nekoliko dana uporedjivala delove tela, lica itd sa nasim...

Back