Da li si hinotisan od strane vladara?

152700169696266574.png
 
Jesam, prilično, čim nisam ravnozemljaš. Ne bogomi, ja sam jedini koga u mom gradu privatno obezbeđenje nije moglo pretresti:
. Ja sam jedini tog dana koga niko nije mogao raditi. Znači lažeš kao pas. Na mene ne mogu delovati. Tebe su vidim ofarbali da je Zemlja ploča. Dno si dna. Da vidim tebe. Kakvi bre satanisti (tetovirani jadnici koji piju krv, makar i iz mleka, ili pak jedu "posne" margarine pune mleka i "tragova mleka", šta god im to bilo)? Nemam ništa sa njima. Žuborim na njih... žum, žum, žum.
 
Ja tebi odavno lepo rekoh da ti ne vredi da lažeš u moje ime, bilo šta, jer te odmah poklopim argumentima. Svi dokazai su na mojoj strani. Ti 1 nebulozu a ja 101 dokaz da sam u pravu. Nego ako ti već toliko smetam, zbog toga što nisam kao ovi jadni tetovirani i pirsingovani robovi, što jedu GMO kobasice i salkame od svinjskih creva i tumora, i sve to zalivaju coca colom, odnosno pričešćuju se u ime NWO, kojima možeš da radiš šta hoćeš, zašto se ne razjasniš sa mnom izvan foruma, bez uznemiravanja forumaša? Ojha.
 
Preko fejsa su radili eksperimente nad ljudima. Cak mi se cini da i dalje praktikuju te obrasce. Igraju se sa emocijama i psihom filtrirajuci objave koje ce se prikazati na onoj glavnoj stranici. Ja sam primetila da zaista nekih dana zaredjaju samo neke hronike i tuzne price, a drugi put sve pozitivne.
 
Apsolutno da. Za osobe koje iza svake rečenice stavljaju uzvičnik. Iza svake. Ili po tri i vipše uzvičnika. Ovo što sam ja uradio je sasvim ok. Kakve veze ima sa ovom temom. Neuspeli ravnozemljašu, zašto nikada ne spavaš po noći? Ali nikada.

Normalno je postaviti jedan uzvicnik. Time bi naglasio ono sto si hteo naglasiti, svoje uzbudjenje prorostvom koje ti javilo kada sam se probudio. Stavljajuci drugi uzvicnik nakon recenice od svega dva slova koja se isto zavrsava uzvicnikom oznacava neko drugo mentalno stanje koje nema dodirnih tacaka sa obicnom uzbudjenoscu.

Jesam, prilično

Tacno.
 
U Holivudu je odavno prisutno fragmentisanje licnosti kroz razne oblike trauma i opijata. Mozemo videti da mnoge zvezde otvoreno propagiraju svoja alter ega. Tako postaju marionete vladarima koji imaju potpunu kontrolu nad njihovim zivotima i preko kojih dopiru do nas - sirokih masa, hipnotisuci nas i podsvesno vrbujuci na tamnu stranu. U ovom filmu se bave takvom tematikom - lik koji ima 23 podvojene licnosti, razvija 24. koja je zapravo Sotona ( The Beast) , kidnapuje tri devojke koje planira da zrtveno ubije u Njegovu slavu. Jedinu devojku koju je postedeo je bila samodestruktivna.
 
Poslednja izmena:
Hipnoza putem televizije. Na primerima se mahom vidi kako, kada menjamo kanale, tako nas prate okidaci ( izvesne reci, boje, simboli ) koji stavljaju nas mozak u alfa tj beta stanje. Video je zanimljiv, iako malo poduzi. Lik kaze da je bas dugo vremena posvetio tumacenju obrazaca koji se saltaju na tv-u, i bas je dosta primera obradio. Televizija je bukvalno djavolja platforma. Mnogi satanisti su otvoreno pricali da je sa rodjenjem televizije, satanizam dobio mnogo vece razmere, u odnosu na ranije. Svedoci smo da je to istina.
 
Normalno je postaviti jedan uzvicnik. Time bi naglasio ono sto si hteo naglasiti, svoje uzbudjenje prorostvom koje ti javilo kada sam se probudio. Stavljajuci drugi uzvicnik nakon recenice od svega dva slova koja se isto zavrsava uzvicnikom oznacava neko drugo mentalno stanje koje nema dodirnih tacaka sa obicnom uzbudjenoscu.



Tacno.

Opet lažeš. Ja sam najveći porotivnik "proroštva" i "proroka" na ovom forumu. I nema nikakvog uzbuđenja u tome što si se ti probudio posle 18:00h. Tuga. Udariti jedan uzvičnik je ok. Lupati ih više nije ok.

Šta je "Tacno"? Izvlačenje iz konteksta se ne prihvata.

- - - - - - - - - -


Najgluplji sektaš na YouTube. Ravnozemljaš. :rida: Ali "ravnozemljaš". :cepanje:

- - - - - - - - - -

Jadni ravnozemljaši (ali “ravnozemljaši, aha ha ha ha ha ha ha, kako neko sam sebe može tako da nazove), izmislili su kako je profesor i doktor fizike Božidar Nikolić ravnozemljaš... pa kad je jadni profa saznao za to morao je da ih demantuje...


Ravnozemljaši. :rida: Ali "ravnozemljaši". :cepanje:
 

Back
Top