sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Cuo sam neku teoriju da sex dosta skracuje zivot zbog nekakvih energija negativnih. To tvrde bradati mudraci. Sta vi mislite?

Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prirodni sex između muđkarca i žene samo produžava život.Cuo sam neku teoriju da sex dosta skracuje zivot zbog nekakvih energija negativnih. To tvrde bradati mudraci. Sta vi mislite?
dal si ti lud?Cuo sam neku teoriju da sex dosta skracuje zivot zbog nekakvih energija negativnih. To tvrde bradati mudraci. Sta vi mislite?
To je ona macketina koji troladise o torbanju i pranju jaja.dal si ti lud?
Tako je sinnke samo rokaj !Cuo sam neku teoriju da sex dosta skracuje zivot zbog nekakvih energija negativnih. To tvrde bradati mudraci. Sta vi mislite?
Ma samo onanijaAko se covek vucara sa svakim ,moze da skrati .
Tako je sinnke samo rokaj !
Ma kratko one peru jaja. Ja se dogovorio sa jednom i meni dignut mislio sam da ce duze sapunat, ali ona odmah naskace i tako dva puta. Sad vise necu to raditi.To je ona macketina koji troladise o torbanju i pranju jaja.
Kazi mu Mito.. da je to istina mnogi od nas sada ne bi bili ovdedal si ti lud?
pa reko sam muKazi mu Mito.. da je to istina mnogi od nas sada ne bi bili ovde![]()
S druge strane, ja bi bio besmrtni vampir kojeg jos ocekuje 1.000.000.000 godina zivota.Kazi mu Mito.. da je to istina mnogi od nas sada ne bi bili ovde![]()
ne uzdaj se u to, nego gledaj da nadješ sebi lekaS druge strane, ja bi bio besmrtni vampir kojeg jos ocekuje 1.000.000.000 godina zivota.
Pogledajte prilog 1180142
S druge strane, ja bi bio besmrtni vampir kojeg jos ocekuje 1.000.000.000 godina zivota.
Pogledajte prilog 1180142
Baci mu svoju picu pred ociZar je toliko jadno brate?![]()
Cuo sam neku teoriju da sex dosta skracuje zivot zbog nekakvih energija negativnih. To tvrde bradati mudraci. Sta vi mislite?
Јелена скрати ми живот молим теKazi mu Mito.. da je to istina mnogi od nas sada ne bi bili ovde![]()
Nije moja pica za bacanje :/Baci mu svoju picu pred oci
Размисли још једном, два пута мери једном сециNecu, jos si mlad![]()