Da li sebe (ili ste se) doživljavate kao dobar komad?

BlackLeather

Iskusan
Banovan
Poruka
6.173
Dobra riba, dobra mačka, dobra pi.čka
Dobar fraer, dobar mačor, pican

Da se ne lažemo svaka osoba koja dobro izgleda bar u percepciji većine pripadnika suprotnog pola, a poslebno žene
u jednom trenutku, obično s adolescencijom ako je autentična lepotica ili pak kasnije ako se napiči ili procveta
dođe do te spoznaje da je komad. Da li ste, kad ste, da li vam to imponuje, da to koristite ili ste prosto nesvesni svog magnetskog uticaja
na željeni pol?

жељни људи меса

ако некоме не прија нека не ставља нагласак на своје физичке атрибуте

А не то су мушкарци криви што гледају у атрибуте а не у душу, а овако то оне наглашавају чисто ради лепоте и себе.

Da se ne lažemo svaka osoba koja dobro izgleda bar u percepciji većine pripadnika suprotnog pola, a poslebno žene
u jednom trenutku, obično s adolescencijom ako je autentična lepotica ili pak kasnije ako se napiči ili procveta
dođe do te spoznaje da je komad. Da li ste, kad ste, da li vam to imponuje, da to koristite ili ste prosto nesvesni svog magnetskog uticaja
na željeni pol?
nisam,jesam, potpuno mi je nebitno, samo me zanima da sam dobra picqa onom ko i mene zanima i da me on tako vidi a ostalo valjda preprastes nakon nekih godina. licno mi nezeljena paznja ne prija, niti zivim od nje, niti mi hrani dusu.

А не то су мушкарци криви што гледају у атрибуте а не у душу, а овако то оне наглашавају чисто ради лепоте и себе.

Неко мора да буде крив. Да нема кривице не би ни дошло до заплета а онда комад не би био занимљив.

жељни људи меса

Za mene je lepota-biti prijatne spoljasnosti...

A sada,

-ako je osoba mlada
-nije debela
-nema neke extremne falinke-ogroman nos, ogromno doope ..ili ostale nesrazmernosti ^^

Ona je i lepa...
To je prirodno :hvala:

Pa zasto to sad posebno potencirati.... neko je ... lep :eek:

- - - - - - - - - -

I da - ako je ta mlada osoba ok psihicki i duhovno....
rezultat je lepota i zdravlje^^

Za mene je lepota-biti prijatne spoljasnosti...

A sada,

-ako je osoba mlada
-nije debela
-nema neke extremne falinke-ogroman nos, ogromno doope ..ili ostale nesrazmernosti ^^

Ona je i lepa...
To je prirodno :hvala:

Pa zasto to sad posebno potencirati.... neko je ... lep :eek:

- - - - - - - - - -

Како зашто? Баш та усклађеност запне за око. Он ће или да гледа или да прокоментарише, трећег нема.... јер ако је равнодушан онда се "тражи".

Кан - највећи освајач у историји.
Бал - од јеврејске речи господар, бог.

Први је имао ту бенефицију да их је добијао на тацну, други је ван било каквог односа са материјом па и женама.

Nekome jesam nekome nisam
Sta uopste znaci biti dobar komad/macka?!

Ако ти неко каже да си добар комад алузија је на добру фабулу, радњу. Мисли се на твој живот и речју комад даје се комплимент, у смислу како ти је живот богат и занимљив попут неког комада квалитетне представе.

Многи ово не знају и мисле да комад има анимални призвук али то није тако. Романтика и даље постоји а нажалост преосталим романтичарским душама којих је све мање када кажу некој жени да је добар комад лепе се етикете попут - права си животиња.

na željeni pol?

bitnije je kakvu energiju nosis
kako se ophodis prema sebi i drugima
i sta si postigao a sta ti je cilj
da si cist i uredan a ne da li si komad necega ili nisi

a i pdf tinejdzeri su kad izadjes sa prf zene , sa desne strane

Добрим комадом чега?

pa kuretine :per:

- - - - - - - - - -

жељни људи меса

ako su atributi tu ne treba im nikakvo akcentovanje
a svako ima svest ima li ih i kako deluju

Nekome jesam nekome nisam
Sta uopste znaci biti dobar komad/macka?!

Uvek tvrdim da se foliraju ljudi koji kao ne znaju da su ako jesu komad (mislim da upotrebim tu zbirnu imenicu za goreopisano)
Mada sad postoji i teorija da su stvarnon dobri komadi nesvesni svojih kvaliteta (kao)
dok materijal za reciklažu pokušava da se nabedi da je nešto i da se dokaže
čega sigurno ima itekako ali ovi pod 1 se foliraju

bitnije je kakvu energiju nosis
kako se ophodis prema sebi i drugima
i sta si postigao a sta ti je cilj
da si cist i uredan a ne da li si komad necega ili nisi

a i pdf tinejdzeri su kad izadjes sa prf zene , sa desne strane

normalno da je glavno šta ti je cilj
ko što rekoh ne pričam o komadima u domenu pakovanaj mesa
već upravo o energetskom dejstvu koje neko ima na druge i svesti o tome
a to ne ide bez odredjenog pakovanja

ako su atributi tu ne treba im nikakvo akcentovanje
a svako ima svest ima li ih i kako deluju

Код мушкараца да, али женама је потребна потврда од других. Он зна када купи нешто од гардеробе како му стоји, она док не добије потврду од других нема мира, чак и након гледања себе испред огледала.

Back