inspirion
Iskusan
- Poruka
- 5.667
Kajem se što nisam ljubio Tinu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
love_girl:wild_child:love_girl:wild_child:Kajem se zbog jednog raskida ...ponekad.Ali onda shvatim da je to moralo tako biti i srecna sam zbog onog sto imam danas :wink:
Daaaa,i meni se ponekad desava,ali sada sam delom srecna sto je sve tako ispalo zato sto sam sada mnogo srecnija nego tada![]()
Pa da![]()
E,sta bi sa onim koktelom sa dzinom?![]()
![]()
![]()
kajesh se... zbog nachina na koji si to uchinila ili shto si to uopshte uchinila?Alexandra9:Kad smo kod prijatelja, meni je bzvz shto sam pokushala pomocji drugarici koja ima skotinu od dechka.
Zabrinula sam se u jednom trenu za njeno zdravlje, napi*kala je jer nikako nije htela prihvatiti to da bi mogla oticji kod lekara... i pap... vishe mi se ne javlja.
ebiga. /:
laura87:Kajem se....sto sam u nekim trenucima ostajala hladna,a trebalo je da pokazem sta stvarno osecam...
inspirion:Ovo mi bas izgleda na tebe.
Keeper:inspirion:Ovo mi bas izgleda na tebe.
ti bi trebao da me poslushash da ti ja preporuchim neku knjigu, vidi se, ne znash ni da prichash kako treba. lichi, a ne izgleda. tz tz tz 8)
inspirion:Da li ti to mene pratis kroz forumske vode?
love_girl:Ajooooooj.........pazi u buduce
![]()
CobRa-SiC-:love_girl:Ajooooooj.........pazi u buduce
![]()
Ma znam... Ali da se to barem desilo samo tad... Pa još u školi
... Nije trebala ni da razmišlja ko to radi kad čuje tu grmljavinu
... Ali mi je samo tad bilo krivo i odma' sam prest'o da podrigujem. Samo možda nekad kod kuće, čisto da ne crknem.
love_girl:CobRa-SiC-:love_girl:Ajooooooj.........pazi u buduce
![]()
... Ali mi je samo tad bilo krivo i odma' sam prest'o da podrigujem. Samo možda nekad kod kuće, čisto da ne crknem.
Veruj mi,trebao bi tu naviku da izbacis totalno kada si napolju........ajoj,mogu samo da zamislim kako ti je bilo :wink:
CobRa-SiC-:love_girl:CobRa-SiC-:love_girl:Ajooooooj.........pazi u buduce
![]()
Veruj mi,trebao bi tu naviku da izbacis totalno kada si napolju........ajoj,mogu samo da zamislim kako ti je bilo :wink:
Ma nema kod mene "treba-ne treba". Kad mi se podriguje na sred trgaja podrignem. Al sad nemam pojma ni da li je to njoj uopšte i smetalo pošto imamo dosta toga zajedničkog, tako da sam možda uradio pravu stvar. A možda se ja sad samo tešim... al ko ga šiša!