Da li se zaista loše živi?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

zeksiv

Ističe se
Poruka
2.186
Jedan primer: Ja sam iz jednog manjeg mesta u provinciji. Idem u školu sa većim broje učenika, oko 90% djaka od 5. do 8. razreda ima mobilni telefon. Od tih 90% , 70% promeni bar dva telefona godišnje(najnovije modele) . Napominjem da se 90% stanovništva bavi poljoprivredom - i kukaju da su male cene poljoprivrednih proizvoda.

Jedan primer: Ja sam iz jednog manjeg mesta u provinciji. Idem u školu sa većim broje učenika, oko 90% djaka od 5. do 8. razreda ima mobilni telefon. Od tih 90% , 70% promeni bar dva telefona godišnje(najnovije modele) . Napominjem da se 90% stanovništva bavi poljoprivredom - i kukaju da su male cene poljoprivrednih proizvoda.

Znam ja tu "felu" - zive kao psi, roditelji im se muce, ali mobilni telefon moraju da "pokazu"...!
E, Srbijo, glupa Srbijo...!

Kukju, a jel znaš zašto kukaju?
Ne znaš?
Rećiću ti.
Za vreme sankcija i inflacije, paori su najbolje živeli. zato je i toliko puno njih glasalo za Miloševića.
Prazne prodavnice, ljudi nemaju platu, ni šećer ne možeš da kupiš jer narod nema para a ni proizvoda nema. Jedan prosečan paor je imao imanje, njivu, stoku..., i mogao je sebi da priušti sve ono što "običan svet" nije mogao.
U prodavnicama nema mleka, on ima krave. U prodavnicama nema suhomesnatih proizvoda, on ima domaću šunku.

I sad kad se ekonomska situacija popravila, shvatio je da ostali imaju novaca pa nije on više glavni.

Sada ne može kao devedesetih da povrće prska do besvesti, sad postoje kontrole...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back