Da li se vakcinisati nakon preležanog kovida?

A ko su superširitelji korone? Da nisu vakseri koji se testiraju svaki dan i žele normalno da žive?
677z381_20210209_122152.jpg

tako sam i ja mislio ali me zbunio šekler u gostovanju kod vukadinovića, ima na yt, pominje slučaj prijatelja koji je preležao koronu, pa se opet zarazio posle 2 meseca i tada preminuo. kaže da su oni koji su preležali kandidati za citokinsku oluju jer su njihova antitela mahom na r protein odnosno srž virusa, tj suviše jaka i aktiviraju se kada on uđe u ćeliju, dok vakcina daje antitela na s spajk protein koji štiti od upadanja virusa u ćeliju, te šekler smatra da i oni koji su preležali trebaju da se vakcinišu...

sve u svemu, nema opuštanja, maska, distanca, dezinfekcija ruku....
Otkad je sveta i veka, jednom kad preležiš neku bolest, sledeći put možeš samo u blažoj varijanti da je dobiješ. A sam virus, što više mutira, sve je slabiji.
Nemam ništa protiv da se Hekler ubada svaki dan, al nemoj da nas pravi majmunima.

tako sam i ja mislio ali me zbunio šekler u gostovanju kod vukadinovića, ima na yt, pominje slučaj prijatelja koji je preležao koronu, pa se opet zarazio posle 2 meseca i tada preminuo. kaže da su oni koji su preležali kandidati za citokinsku oluju jer su njihova antitela mahom na r protein odnosno srž virusa, tj suviše jaka i aktiviraju se kada on uđe u ćeliju, dok vakcina daje antitela na s spajk protein koji štiti od upadanja virusa u ćeliju, te šekler smatra da i oni koji su preležali trebaju da se vakcinišu...

sve u svemu, nema opuštanja, maska, distanca, dezinfekcija ruku....
Ma ovo nije prirodan virus, više je nego očigledno.

Ne dele to naucnici, nego Bog koji je stvorio i tebe a i mene. On nam je poslao izvestaj, Bibliju, pa svako moze da se edukuje. Necista hrana je npr svinjetina, riba som, rakovi, meso puno krvlji, itd.
Vauuu? Pa ti si baš onako duubokoo zašao u te religiozne vode.
Bog ti napisao da se ne jede svinjetina, rakovi i somovina a?
Pokaj se Hiperborejče, pokaj se i ostavi ta semitska naklapanja, i Perun će ti možda oprostiti.

Zvanicna placenicka nauka.. Prava nauka kaze da ovaj virus ne postoji.
Ma postoji on, samo nije ovozemaljskog porekla, tako da niko ne može da mu provali algoritam, ne ponaša se konvencionalno.
A što jes jes, baš smo se namnožili ovde na ovom trećem kamenu od Sunca, zagađujemo ovu prelepu planetu, koja više nije u stanju da amortizuje sva naša shanja i bolesne hirove.
Crvena lampica se upalila negde tamo u "kontrolnoj sobi" i kontrolori su morali da intervenišu.

Back