- Poruka
- 82.950
Bodi se nemoj da čekaš!Kako? Ajde nam objasni.
Imaš besplatnu vakcinu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bodi se nemoj da čekaš!Kako? Ajde nam objasni.
Imaš besplatnu vakcinu.
na baksuza nece nistaTo ćeš se načekati.
Od marta do sada nikakvih posledica nije bilo, ništa me nije bolelo kad sam primio, sve je prošlo u najboljem redu.![]()
Alav je na pare, sve mu je skupo, svima zavidi na parama.
Opet nisi objasnio to sa "zgrtanjem novca"
Забоди је себи одмах, и онако сте за фармацеутску индустрију пикадо игра.Kako? Ajde nam objasni.
Imaš besplatnu vakcinu.
E, to je.Alav je na pare, sve mu je skupo, svima zavidi na parama.
Nisi mi ocenila vrelu sliku, nema smisla..Alav je na pare, sve mu je skupo, svima zavidi na parama.
Ej, salji nekim svojim simpatijima slike, ja ti to nisam,Nisi mi ocenila vrelu sliku, nema smisla..
Mogla si bar da pohvalis moj trud, nema smisla zaista..Ej, salji nekim svojim simpatijima slike, ja ti to nisam,
a i znas da mi je prag tolerancije spram tebe jako nizak.
Otkad je sveta i veka, jednom kad preležiš neku bolest, sledeći put možeš samo u blažoj varijanti da je dobiješ. A sam virus, što više mutira, sve je slabiji.tako sam i ja mislio ali me zbunio šekler u gostovanju kod vukadinovića, ima na yt, pominje slučaj prijatelja koji je preležao koronu, pa se opet zarazio posle 2 meseca i tada preminuo. kaže da su oni koji su preležali kandidati za citokinsku oluju jer su njihova antitela mahom na r protein odnosno srž virusa, tj suviše jaka i aktiviraju se kada on uđe u ćeliju, dok vakcina daje antitela na s spajk protein koji štiti od upadanja virusa u ćeliju, te šekler smatra da i oni koji su preležali trebaju da se vakcinišu...
sve u svemu, nema opuštanja, maska, distanca, dezinfekcija ruku....
A znači i njega su overili...A ko su superširitelji korone? Da nisu vakseri koji se testiraju svaki dan i žele normalno da žive?
Pogledajte prilog 992603
Ma ovo nije prirodan virus, više je nego očigledno.tako sam i ja mislio ali me zbunio šekler u gostovanju kod vukadinovića, ima na yt, pominje slučaj prijatelja koji je preležao koronu, pa se opet zarazio posle 2 meseca i tada preminuo. kaže da su oni koji su preležali kandidati za citokinsku oluju jer su njihova antitela mahom na r protein odnosno srž virusa, tj suviše jaka i aktiviraju se kada on uđe u ćeliju, dok vakcina daje antitela na s spajk protein koji štiti od upadanja virusa u ćeliju, te šekler smatra da i oni koji su preležali trebaju da se vakcinišu...
sve u svemu, nema opuštanja, maska, distanca, dezinfekcija ruku....
Vauuu? Pa ti si baš onako duubokoo zašao u te religiozne vode.Ne dele to naucnici, nego Bog koji je stvorio i tebe a i mene. On nam je poslao izvestaj, Bibliju, pa svako moze da se edukuje. Necista hrana je npr svinjetina, riba som, rakovi, meso puno krvlji, itd.
Ma postoji on, samo nije ovozemaljskog porekla, tako da niko ne može da mu provali algoritam, ne ponaša se konvencionalno.Zvanicna placenicka nauka.. Prava nauka kaze da ovaj virus ne postoji.