Da li se vakcinisati nakon preležanog kovida?

Антитела су антитела.
tako sam i ja mislio ali me zbunio šekler u gostovanju kod vukadinovića, ima na yt, pominje slučaj prijatelja koji je preležao koronu, pa se opet zarazio posle 2 meseca i tada preminuo. kaže da su oni koji su preležali kandidati za citokinsku oluju jer su njihova antitela mahom na r protein odnosno srž virusa, tj suviše jaka i aktiviraju se kada on uđe u ćeliju, dok vakcina daje antitela na s spajk protein koji štiti od upadanja virusa u ćeliju, te šekler smatra da i oni koji su preležali trebaju da se vakcinišu...

sve u svemu, nema opuštanja, maska, distanca, dezinfekcija ruku....

"Struka" kaže DANAS - svi treba da se vakcinišu nekoliko puta godišnje
dok su živi. Ili dok narod ne uzme motke u ruke.
PS: Dobio koronu, prošla korona BEZ VAKCINACIJE.
A najrizičnija grupa: 60+ plus nekoliko najtežih opercija na plućima.
drago mi je da si pretekao...
no to ne znači da si sada bezbedan, niti bilo ko od nas koji smo preležali, potraži na yt šeklerov intervju sa vukadinovićem od pre mesec dana.
znam i za slučaj ruskog lekara koji se dva puta zarazio, drugi put je morao biti hospitalizovan. sve u svemu, jako čudan virus...

drago mi je da si pretekao...
no to ne znači da si sada bezbedan, niti bilo ko od nas koji smo preležali, potraži na yt šeklerov intervju sa vukadinovićem od pre mesec dana.
znam i za slučaj ruskog lekara koji se dva puta zarazio, drugi put je morao biti hospitalizovan. sve u svemu, jako čudan virus...
Što lažeš ti nisi ni imao koronu samo si kukao i jaukao. Radio si test koji je negativan al ti si bio siguran i tvrdio na forumu da imaš koronu.

nikad
po cenu da krepam
kada juce cuh za ekperiment ovih manijaka iz srbije da ce svim jadnim ljudima davati fajzer i modernu kao trecu vakcinu posle kineske shvatih dimenzije bolestine tih manijaka.
ako je priroda udesila da moras da umres na nacin kada to treba , normalnije je nego trcati ispred kosaca smrti i smejuci mu se u lice i mlatarujici kovid pasosem.

Back