da li se upustate u rasprave na forumima

ili kazete svoje i odletite sa vetrom..:D.ja recimo svadjalacke prirode kakva jesamXD,ranije nisam silazila sa mosta dok se dr govedo ne pomeri:lol:al sad me nekako boli cose,tj sve mi nekako dodje kao trosenje energije na objasnjavanje u sitna crevca neceg sto je vec receno...
a vi dokle idete dok vas ne iznerviraju,i ne otpadnu prsti,or you just dont care..:mrgreen:

A zasto bi uopste dolazili na forume ako se necemo nadmetati misljenjem?

Oni sto samo zele da kazu sta imaju koriste za to blogove.

ili kazete svoje i odletite sa vetrom..:D.ja recimo svadjalacke prirode kakva jesamXD,ranije nisam silazila sa mosta dok se dr govedo ne pomeri:lol:al sad me nekako boli cose,tj sve mi nekako dodje kao trosenje energije na objasnjavanje u sitna crevca neceg sto je vec receno...
a vi dokle idete dok vas ne iznerviraju,i ne otpadnu prsti,or you just dont care..:mrgreen:

Zavisi od teme uglavnom. Ne raspravljam se da bih bila u pravu, ali ako i druga strana ima argumente, a ne da pise samo da bi nabila broj postova i nekoga prozivala i provocirala, onda se uspustim u raspravu. One koji samo hoce potvrdu svog misljenja zaobilazim.

Mislim da pisem,sve dok imam nesto da kazem :lol:

iskuliram kada osoba pocne da se segaci, i nema iskrenog dijaloga.

Ili,osobe koje samo vredjaju mene i druge-koje se tako ponasaju stalno.... ne repliciramim kada iskomentarisu moj post.

Da volim da ucestvujem u raspravama na forumima.Ali volim da raspravljam,samo sa onim ljudima,koji dobro poznaju materiju o kojoj se raspravlja.O svim pitanjima
se moze raspravljati.Jedino sta je aksiom,o kome se ne raspravlja,to su matematicka resenja.Dva i dva su cetiri,i tu nema dilema ni mesta raspravljanju.Ali izuzetno
me nervira,kada neko o nekom pitanju,bez pogovora preuzima misljenje,koje je zvanicna politika neke zemlje postavila.To se odnosi i na istorijske dogadjaje.Svako
bi trebao da ima kriticki um i da ne prima sve "zdravo za gotovo",samo zato,sto su nam u skoli tako rekli.Ili,sto to tako o nekom dogadjaju,pise u udzbeniku iz koga se predaje u skolama.Naravno treba razdvojiti neplodni kriticizam,od konstruktivne kritike.Takodje,treba umeti voditi rasprave,da to bude bez ikakvih vredjanja
bez psovki i prostackih uvreda.Takodje,sta mene nervira,to je,kada se o nekom zaista ozbiljnom problemu,zapocne rasprava na forumu,a neko od forumasa
ukljuci se u diskusiju,samo na taj nacin,sto posalje neku luckastu ikonicu.Time samo pokazuje,da nije dorastao temi o kojoj se diskutuje.Neznam cemu onda,i
slanje ikonice.Ko ne poznaje materiju,o kojoj se vodi rasprava-polemika,neka jednostavno,u njoj ne ucestvuje ni na kakav nacin.

Back