Da li se uopšte neki novac može zaraditi radom na Internet

Dragan Jovanovic

Zainteresovan član
Poruka
247
Postovanje!

U poslednje vreme dosta poruka i mailova stiže u fazonu zaradite na internetu - 5 po 5 evra ili ovoliko ili onoliko. Pa ne bi to bilo ni toliko lose kada bi moglo i kada ne bi bilo ekstremno komplikovano.

Ja sam trenutno bez posla i angazmana pa zasto da ne i 5 po 5 evra, ali da mi ne bi neko slao privatne mailove, i udavio me sa objasnjenjima, evo ovde u forumu neka napise kako to ja i bilo ko drugi ko ima racunar moze da zaradi nesto.

Samo jedna napomena, ja sam obican korisnik interneta i racunara uopste, govorim engleski, ali se ne razumem u programiranje ili ove ili one programe.

Ajd sad! Ima li nesto pametno? Ako ima super za nas obicne smrtnike! A ako nema, onda oni sto salju te poruke neka prestanu da gnjave.

Takodje i vi softverasi i ostali nezavisni eksperti recite po koju pa da se shvati ima li vajde od toga ili nema - it would be highly appreciated -ili vec kako se to kaze...

Best regards, and I hope to hear from you soon.

Pozdrav,
Dragan NS

p.s. Izvinjavam se organizatoru teme, ako sam ovo pitanje postavio u pogresnoj rubrici. Slobodno me ispravite ako nesto nije u redu i uputite gde da postavim ovakvo pitanje :)

Ima,stvarno ima dobrih nacina da se zaradi na internetu,5 po 5eur .Npr. jedan od tih sajtova je www.sendmoreinfo.com , kad se uclanite oni vam na e-mail salju poruke u kojima treba da kliknete na odredjeni link i acount vam se kredituje za 0.05$ i placaju nesto i za refere.Oni jesu dobri zato sto je to otprilike jedini sajt na kome stvarno mozete zaraditi, sporo ali sigurno.Drugi sajt koji je DOMACI nudi isto to samo sto oni placaju i do 0.5eur po e-mailu,ali u njihovim e-mailovima dobijate zadatak i na osnovu toga se odredjuje vrednost koju cete zaraditi,ako zelite da vam posalju detaljan e-mail o tome kako to sve funkcionise posaljite mi vas e-mail da im ga prosledim.Ovo je stvarno neverovatno prvo zato sto je to domaci program,a drugo zato sto placaju neuporedivo vise u odnosu na strane sajtove iste namene.Cek vam salju kad sakupite 10eur,a to sa ovim placanjem nije tesko dostici.Vas e-mail posaljite mi na vladamaximovic@hotmail.com

Placanje poruka je prevazidjeno.Ja sam tako pokusavao,ali to su mizerne zarada-najvise sto placaju jeste 1cent po kliku,ali najcesce je to 2 ili 4 puta manje.

Najbolja trenutna stvar je autosurf:
prijavis se,i moras svakog dana da pogledas izmedju 40 i 80 stranica(zavisno od programa) sa autosurf programom.Znaci,ne otvaras sam sve te stranice,vec se same otvaraju.Potrebno je oko sat vremena dnevno.
Zarada zavisi od sajta do sajta,krece se od 0.1$ do 0.3$ dnevno,pa ako se prijavite na 10-tak programa istovremeno,zaradicete solidnu sumu za mesec dana.Postoji mogucnost visestruko vece zarade,ali je onda potrebno uloziti deo zarade.Sve u svemu,nista ne ulazete,a imate sigurnih 50-tak dolara mesecno.

Ako vam treba vise informacija,kontaktirajte me slobodno na sledeci mail
mbundalo@gmail.com

Green zap je novi internacionalni internet servis i bankovni racun,sa
koga mozete da posaljete ili da primite novac, mozete da kupujete na Ebay,
internet aukcijama i svim prodajnim web mestima na svetu.

Green zap internet bankovni racun mozete otvoriti besplatno !

Ako danas otvorite Vas noviGreen zap internet bankovni racun, na
poklon dobijate 25$, a ako se potrudite i reklamirateGreen zap za svakog
novog clana bicete placeni jos po5$.

Ne propustite ovu priliku da zaradite, jer ponuda vazi do 01. Juna
2005

OTVORITE NOVI RACUN I ZARATITE 25 DOLARA.......

POSETITE ADRESU www.greenzap.com/8116811
kliknete na linka PREREGISTER, na sledecoj stranici ce te videti Text Box u
kome
je napisano "8116811", to polje ne dirate vec samo kliknete na dugme "Go"
sledi registraciona strana, popunite sva neophodna polja i nakon toga ste
dobili svoju stranu
svoj user name i sa njim mozete dovoditi nove clanove.. I NARAVNO VASIH
25$ NA RACUNU

za svkog novog clana dobijate jos 5 dolara na racun.....
POZURITE JER SVE OVO TRAJE DO 1 JUNA 2005.

Mozes da saljes svoje digitalne fotke (ako ih u opste imas) na shutterstock i prodajes ih tame! To ti je provereno, iz\ licnog iskustva. Ne moras biti fotograf a mozes fino da zaradis!

Preko donjeg linka se mozete registrovati i registrovati na sajt ove agencije i naravno prodavati svoje fotke:

http://submit.shutterstock.com/?ref=5385

Ovaj link je referal link. Vama nista ne znaci da li se preko njega prijavljujete ili na drugi nacin a meni znaci jer ste vi onda meni referal!

Možeš da zaradiš i tako da prodaješ web domene. Za svaku web.domenu dobiješ po 1$
zvuči vrlo malo, pa ako poslije tebe još drugi ljudi isto urade, možeš da zaradiš nešto više. Jer taj 1$ dolazi za svaki mijesec dok so ljudi koristnici web stranica.
Pored toga dobiješ v korištenje 10 e-mailova.
Sve to dobiješ u upotrebu za 7 dana bezplatno kad se prijaviš.
Ali ako ti se ne sviđa možeš sve pustiti i prestati se baviti sa poslom.
A ima ljudi koji so več nešto para dobili.
Ja još nisam dosta ali poslije jednog mijeseca počeli so kapati prvi uspjesi i nadam da nisam pogrešio.
Možeš da probaš isto tako i drugi. Ako je neko zaiteresiran neka mi se javi na e-mail: antonprelog@yahoo.co.uk

MLM Report je lanac srece koji se nekada radio postom, stampali se listici, a prodavalo se licnim kontaktom.. Sada postoji internet..

Ovakvi lanci srece su nelegalni jer je u pitanju igra na srecu a ne placa se porez na igre na srecu.. koji iznosti 50% od love koja se vrti..

MLM report je i OBMANA, jer se pretstavljaju kao MLM sistem, kao poslovna mogucnost, a MLM je nacin distribucije robe i kao takav je legalan.. a ovde nema robe, pa se ljudi obmanjuju, sto je takodje krivicno delo..

Toliko o tome.. :roll:

Back