Da li se ulizujete...

Ne ulizujem se i druzim se s njima samo kad moram. Radim prekovremeno kad moram. Ionako radim ko crnac, a bole me du.pe da napredujem, poslace me u neku vukojebinu da se zlopatim. Poso je jedno smaranje, i idem da zaradim platu i odradim posteno posao, a jok da se druzim i zabavljam i izigravam budalu. Verovatno bolje prolaze oni sto to rade, ali who cares, ja sam takva i ne umem da se foliram

Ne ulizujem se i druzim se s njima samo kad moram. Radim prekovremeno kad moram. Ionako radim ko crnac, a bole me du.pe da napredujem, poslace me u neku vukojebinu da se zlopatim. Poso je jedno smaranje, i idem da zaradim platu i odradim posteno posao, a jok da se druzim i zabavljam i izigravam budalu. Verovatno bolje prolaze oni sto to rade, ali who cares, ja sam takva i ne umem da se foliram

I ja sam ista takva...mozda pomalo i uobrazena u ocima onih kojima nisam slicna.
Dobro, ovaj posao je specifican ali ne idem na vecere, ne pijem po klubovima, nisam za masu jednostavno. Zivim u mehuru kojim sam zadovoljna sa ljudima koji su mi na neki nacin slicni.
Na poslu se trudim preko granica mogucnosti, najcesce ne jedem i ne sednem, jedina ne uzimam odmor, uvek sam najpreciznija sto je moguce, zavrsim smenu sa 12-20 sati na nogama i nakon toga me sve boli a moglo je da bude lakse. Radim tako jer sam takav radnik. I da radim u trafici bila bih takav radnik. Meni je posvecenost poslu mnogo bitna dok se sa kolegama uopste ne druzim, ljubazna sam sa svima, pricam ako je pored mene, lepo razgovaram ali u momentu kada se pozdravimo i, recimo, odemo u hotel, moje vreme je neprocenjivo i dragoceno. Zato me mahom ljudi vuku za rukav i onda sam srecna jer je to osoba sa kojom mi je lepo ali ovo kolektivno ulizivanje je mnogo odbojno, to teranje da svi rade isto i kao mnogo nam je ekstra...horor.

Prekovremeno sam radio na svom 1. poslu, e, sad, pošto mi je dir. bila žena,i to je najbolja varijanta da muškarcu žena bude šef kad je mlad lol...a da zna posao, da je među najboljima... mogao sam ja i po pola dana da visimi i izlazim kad sam hteo, bez problema, ali kada je bila frka i kad nam je stizalo nadzorno telo, stranci..bogami se radilo 3-4 nedelje i ceo vikend, po ceo dan... samo kući na spavanje.
Tada smo svi išli na terene, nema tu muško-žensko, provera mora da se radi, kažu tu danas za sutra. I tako se peče zanat, bez obzira čime se bavite.

Samo što u jednom trenutku dosadi i svi krenu samostalno :) E, sad, ulizivanje, to je već priča, o kurwi u crkvi..

Back