Na poslu sam gde mi je dato do znanja da se od mene mnogo očekuje, u startu sam dobila lepu platu i beneficije. Problem je u tome šta šefovi očekuju da se ostaje do kasnih sati iako realno nema potrebe za tim. Ali ako ostaneš sediti duže od svih bivaš nagrađen napredovanjem, boljim poslom... S druge strane tu su kolege koji imaju privatni život i nisu toliki karijeristi i oni te ružno gledaju ako ostaneš posle radnog vremena, jer ispada da su oni lenčine koje trče kući dok se drugi hvale da ostaju do kasno. I to su kolege s kojima ja usko sarađujem.
Sad zapravo ne znam kako da postupam, dal da se ulizujem šefovima (ostajanjem) ili da se ulizujem kolegama (odlaskom na vreme).
Realno, posla nema toliko da treba zapeti i raditi... Čisto je stvar kome ćeš se više svideti. Znam da je glupo, ali trenutno nemam drugog izbora.
Sad zapravo ne znam kako da postupam, dal da se ulizujem šefovima (ostajanjem) ili da se ulizujem kolegama (odlaskom na vreme).
Realno, posla nema toliko da treba zapeti i raditi... Čisto je stvar kome ćeš se više svideti. Znam da je glupo, ali trenutno nemam drugog izbora.