Да ли се у аутобусу гледате (тј. флертујете) са непознатим особама супротног пола?

kupi auto druze i ponudi joj voznju

Имам ауто.

Али не идем до града аутом у време кад је активан паркинг сервис.

А возићемо се, ал' пре тога треба урадити припремне радње.

Имам ауто.

Али не идем до града аутом у време кад је активан паркинг сервис.

А возићемо се, ал' пре тога треба урадити припремне радње.
testiraj je batice kako reaguje na to sto se vozis busom
a onda iznenada sedi u makinu i pokupis je sa stanice da vidis dal ce joj biti milo
a u busu ja ne bi casio casa...mada najbolje je nesto da joj ispadne kad se vraca sa stanice ne znam dal vam se ti periodi preklapaju onda se zatrcis ka njoj ona ustukne a ti izvadis to sto joj ispalo i kazes ovo ti je ispalo jedva te sustigoh a moze i da se zalaufas pa namerno nesto ispustis i da vidis dal ce da ona uradi to isto da te pojuri da ti da

Питање је кратко и јасно.

да ли ово редовно радите или је само неки мој фетиш у питању? Оно...у маси људи видите лепу девојку а и она запази вас, и онда се гледате? А најбоље је кад је поново видите у бусу.

Још је боље кад јој провалите којом се редовном линијом вози. Наравно, у другим терминима флертујете са неким другим аутобусашицама.

Realno ako vam se svidja neka riba a vidite da vas smeka pridjite,msm jedino sto mozete da izgubite je 5 minuta zivota ako vam kaze njet...

- - - - - - - - - -

Od kada sam otisao iz prestonice, nisam vise nijednom seo u autobus....milina od zivota :cool:
:super:Realno..A kod nas sve sardine u spicu..

Realno ako vam se svidja neka riba a vidite da vas smeka pridjite,msm jedino sto mozete da izgubite je 5 minuta zivota ako vam kaze njet...

:super:Realno..A kod nas sve sardine u spicu..

Ја чим видим неку добру одмах се прилепим уз њу ако је шпиц, ко сардина..

да ли ово редовно радите или је само неки мој фетиш у питању? Оно...у маси људи видите лепу девојку а и она запази вас, и онда се гледате? А најбоље је кад је поново видите у бусу.

Још је боље кад јој провалите којом се редовном линијом вози. Наравно, у другим терминима флертујете са неким другим аутобусашицама.

ima toga...

Znaci, provali se koja je linija, i onda se predje u takticko osmatranje doticne persone, kako bi joj se usmerila paznaj na muskulaturu vasega tela, :hahaha:

od svih tih ženskih jasnih signala, na koje sam nailazio po gsp-u, i do otvorenog nabacivanja na nekim daljim, međugradskim destinacijama, najbizarnije što se sjećam, je da mi je jedna žena mahala rukom, ono kao da me zna 100 godina...:)))

- - - - - - - - - -

a šta se tek dešavalo po vozovima...ali mrzi me da prepričavam, ionako mi ljudi ovuda ne bi vjerovali, njima je nevjerovatno i nemoguće, da ženska prva startuje, ovdje se to doživljava kao naučna fantastika...ponekad se pitam da li živimo u istoj zemlji...lol..

gledam,ali i skrecem pogled kad i ona pogleda u mene. sve je to gluma,ali sta da se radi. ego i ponos mi ne daju mira. sto vazi i za njih,takodje. ali ima par zenskih osoba koje ne poznajem,ali se gledamo tako malo vise,kad god se sretnemo negde. jasno je da tu postoje obostrane simpatije,ali zbog silnog ponosa,niko ne radi prvi korak. ove osobe takodje ne prihvataju fejsbuk konverzaciju,verovatno upravo zbog toga sto se znamo iz vidjenja,pa se boje reakcije ili sta god. plase se da ih pitam da izadjemo ili da se vidimo,pa ne prihvataju nikakav kontakt. ove osobe su pomalo kukavice,jelte. ovo je i razlog,izmedju ostalih,sto vlada bela kuga.

Back