gost 390446
Iskusan
- Poruka
- 5.726
Od kada sam otisao iz prestonice, nisam vise nijednom seo u autobus....milina od zivota 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kupi auto druze i ponudi joj voznju
testiraj je batice kako reaguje na to sto se vozis busomИмам ауто.
Али не идем до града аутом у време кад је активан паркинг сервис.
А возићемо се, ал' пре тога треба урадити припремне радње.
Питање је кратко и јасно.
да ли ово редовно радите или је само неки мој фетиш у питању? Оно...у маси људи видите лепу девојку а и она запази вас, и онда се гледате? А најбоље је кад је поново видите у бусу.
Још је боље кад јој провалите којом се редовном линијом вози. Наравно, у другим терминима флертујете са неким другим аутобусашицама.
Od kada sam otisao iz prestonice, nisam vise nijednom seo u autobus....milina od zivota![]()
Realno ako vam se svidja neka riba a vidite da vas smeka pridjite,msm jedino sto mozete da izgubite je 5 minuta zivota ako vam kaze njet...
Realno..A kod nas sve sardine u spicu..
Ја чим видим неку добру одмах се прилепим уз њу ако је шпиц, ко сардина..
Za too se dobije lakat u bubrege![]()
да ли ово редовно радите или је само неки мој фетиш у питању? Оно...у маси људи видите лепу девојку а и она запази вас, и онда се гледате? А најбоље је кад је поново видите у бусу.
Још је боље кад јој провалите којом се редовном линијом вози. Наравно, у другим терминима флертујете са неким другим аутобусашицама.
što bre skrećeš pogled ? time joj odma poručuješ da si nesiguran i kod nje si popušio...
a ovo s belom kugom...kake veze ima bela kuga stom pričom