Да ли се у аутобусу гледате (тј. флертујете) са непознатим особама супротног пола?

Alter_Ego_

Stara legenda
Poruka
89.123
Питање је кратко и јасно.

да ли ово редовно радите или је само неки мој фетиш у питању? Оно...у маси људи видите лепу девојку а и она запази вас, и онда се гледате? А најбоље је кад је поново видите у бусу.

Још је боље кад јој провалите којом се редовном линијом вози. Наравно, у другим терминима флертујете са неким другим аутобусашицама.

Ja se plasim zenskih pogleda. Nase zene mi izgledaju kao da u nedrima imaju bombe ili neki veliki noz kojim ce da me iskasape.

Najvise mrzim kada stane iznad mene i nesnosno dise na mene dok sedim.

Nejjebenije od svega je, ipak, kad nesnosno diše....
Još ako je to iznad tebe, katastrofa ! :hahaha:

Nejjebenije od svega je, ipak, kad nesnosno diše....
Još ako je to iznad tebe, katastrofa ! :hahaha:

Pa ko zna kakve boleščine imaju. Te žene po autobusima su poznate po svojoj lošoj higijeni i polno prenosivim bolestima. Ni doktori nisu čuli za te bolesti, a one dišu iznad mene. Mogu misliti kakve sve side su mi do sada prenele.

Pa ko zna kakve boleščine imaju. Te žene po autobusima su poznate po svojoj lošoj higijeni i polno prenosivim bolestima. Ni doktori nisu čuli za te bolesti, a one dišu iznad mene. Mogu misliti kakve sve side su mi do sada prenele.

Ma, da su samo side, ni po' jada...
Možda i nešto mnogo gore ?
Što još nije ni zvanično otkriveno, ni ispitano.
Pa, prema tome, leka mu nema !

Ma, da su samo side, ni po' jada...
Možda i nešto mnogo gore ?
Što još nije ni zvanično otkriveno, ni ispitano.
Pa, prema tome, leka mu nema !

Ma da je jedna bolest u pitanju možda bi se našao neki lekar da izleči. Ovako, dok one izleče jednu bolest, još tri nove ebole iskoče.
Još nije stigao zika virus. A kada stigne ima da ih izujedaju i sve da nas zaraze tako da ću morati da vodim računa i o komarcima u autobusu.

Ma da je jedna bolest u pitanju možda bi se našao neki lekar da izleči. Ovako, dok one izleče jednu bolest, još tri nove ebole iskoče.
Još nije stigao zika virus. A kada stigne ima da ih izujedaju i sve da nas zaraze tako da ću morati da vodim računa i o komarcima u autobusu.

Koliko sam čuo, komarci više preferiraju taksi.
Ne prija im autobus, prde seljaci na prigradskim linijama :
Begaljica, Ritopek, Zaklopača, Guncate, i tt....

Ја то често радим, али сам ову тему отворио јер сам јутрос у бусу видео девојку мојих (својих) снова, па реших да поделим са вама. У ствари, видех је пре пар недеља на станици у граду. Оно...дош'о ја на станицу да чекам бус. Док чекам, дај да бацим поглед да ли има неких добих риба на станици да гледам да убијем време. Погледам лево, има нека, није лоша. Погледам десно, исто има нека није лоша. Е та десно је мало чекала, па се из неког разлога пребацила на леви део станице (неки камиончић био ту паркиран, па би бус вероватно стао мало даље од тог камиона, ваљда зато). И прође она ка левој страни станице, прође поред мене и погледа ме право у очи. Ја сенаравно наложим к'о сваки млади мајмун. И тако сам је снимао дискретно у бусу на путу до куће. Ја сишао на својој станици, она наставила путовање.

Прошле недеље или тако нешто, ја у бус а она у бусу. И ту је снимим. А и она мене, ја мислим... :per:

И тако прође друго путовање.

Јутрос трећи пут. Ја на станици, бус отвара врата, она на седишту и директ у мене погледом док сам улазио у бус, ја наравно директ у њу. Станем ту близу ње, да имамо поглед једно на друго, да нас у гужви не покрију људи у бусу, па да се не видимо. И тако смо се кобајаги гледали суптилно током путовања. Она крене да излази, ја уредно изгурам људе на десно да би она имала празан простор да изађе, без да се гура. Кад је пуштала шипку, као, овлаш ме закачи руком.

Сад је питање шта даље. Једино глупо што ми пада на памет је, кад је некад видим на станици (ка граду не чекамо на истој, већ она на некој пре моје) али у повратку можда некад будемо чекали на истој, па ја дођем на станицу, и културно питам:"Извините, да ли је прошла та и та линија скоро?". А она каже:"Није, ево и ја чекам исти бус." А ја шмекерски:"Значи, идемо у истом правцу." А она у себи помисли:"Добро, 'ајде, мог'о си да смилсиш нешто боље, ал' с обзиром на ситуацију, ни ово није најстрашније што си могао да кажеш."

Шта даље?

У ствари, имате ли неку другу идеју а да није нека варијанта гурања и ватања за дупе у препуном аутобусу.

matori predlozi joj vlajketovu legendarnu igru i nema zime:hahaha:
http://vukajlija.com/bus-ball/84731

Bus-ball
Ovo je igra koju je izmislio pre više godina jedan od gostiju Vanje Bulića u emisiji "Biseri". Zasniva se na tome da se vi ceo dan vozikate u GSP-u i beležite kad vaš autobus pretekne neki drugi. Onda je to gol i vi ste dobili jedan poen. Naravno,postoje brojne kombinacije davanja gola... npr. dobijate 2 poena ako vaš autobus pretekne dva zaredom ili ako pretekne drugi autobus u stanici...
Kombinacija ima na pretek, a navodno je postojala i bus-ball liga. Kriza i sankcije svašta učine od moždanih vijuga...

Хахахаха....сећам се емисије. Лик је у свесци записивао резултате и извештаје са утакмица. :hahaha:

Ваљда је развојем модерних технологија прешао на неког фузбал менагера.

Питање је кратко и јасно.

да ли ово редовно радите или је само неки мој фетиш у питању? Оно...у маси људи видите лепу девојку а и она запази вас, и онда се гледате? А најбоље је кад је поново видите у бусу.

Још је боље кад јој провалите којом се редовном линијом вози. Наравно, у другим терминима флертујете са неким другим аутобусашицама.

Bio bih simbioza Breda Pita, Don Zuana i Kazanove kad bi u mom selu postojalo vise linija.
Ukinuse i shinobuse, a obilovali su babama Toticama koje su hrlile na pijace, ocima sam gutao njihove sudove prepune milerama i podlivenog sira. :zaljubljena:

@Tacan odgovor: Ne flertujem. Ebem kad se ima sta, ono kad se bas, bas mora, a flertovanje kao sport ne upraznjavam.

Ја то често радим, али сам ову тему отворио јер сам јутрос у бусу видео девојку мојих (својих) снова, па реших да поделим са вама. У ствари, видех је пре пар недеља на станици у граду. Оно...дош'о ја на станицу да чекам бус. Док чекам, дај да бацим поглед да ли има неких добих риба на станици да гледам да убијем време. Погледам лево, има нека, није лоша. Погледам десно, исто има нека није лоша. Е та десно је мало чекала, па се из неког разлога пребацила на леви део станице (неки камиончић био ту паркиран, па би бус вероватно стао мало даље од тог камиона, ваљда зато). И прође она ка левој страни станице, прође поред мене и погледа ме право у очи. Ја сенаравно наложим к'о сваки млади мајмун. И тако сам је снимао дискретно у бусу на путу до куће. Ја сишао на својој станици, она наставила путовање.

Прошле недеље или тако нешто, ја у бус а она у бусу. И ту је снимим. А и она мене, ја мислим... :per:

Јутрос трећи пут. Ја на станици, бус отвара врата, она на седишту и директ у мене погледом док сам улазио у бус, ја наравно директ у њу. Станем ту близу ње, да имамо поглед једно на друго, да нас у гужви не покрију људи у бусу, па да се не видимо. И тако смо се кобајаги гледали суптилно током путовања. Она крене да излази, ја уредно изгурам људе на десно да би она имала празан простор да изађе, без да се гура. Кад је пуштала шипку, као, овлаш ме закачи руком.

Сад је питање шта даље. Једино глупо што ми пада на памет је, кад је некад видим на станици (ка граду не чекамо на истој, већ она на некој пре моје) али у повратку можда некад будемо чекали на истој, па ја дођем на станицу, и културно питам:"Извините, да ли је прошла та и та линија скоро?". А она каже:"Није, ево и ја чекам исти бус." А ја шмекерски:"Значи, идемо у истом правцу." А она у себи помисли:"Добро, 'ајде, мог'о си да смилсиш нешто боље, ал' с обзиром на ситуацију, ни ово није најстрашније што си могао да кажеш."

Шта даље?

У ствари, имате ли неку другу идеју а да није нека варијанта гурања и ватања за дупе у препуном аутобусу.

:heart: pa cak i da se nista ne desi...ovo je tako slatka uspomena da je to...jaooooo :zaljubljena:
sa zenske tacke gledista, doduse uzmi u obzir da sam ja zena ne devojcica...mislim da ti nastup muskarca sigurnog u sebe, a opet lepo vaspitanog i prijatnog, kom ne predstavlja problem da joj pokaze da je nesto dobro izazvala kod njega...ne moze skoditi, a moze da je obori sa nogu...jer retki su oni koji imaju kohones i emocije u isto vreme...njih su zene zeljne...i ljubim vas nemojte se vatati za recenicu "zene zele"...znam da vam je traumaticna :D
svakako ja ti iz sveg srca drzim fige i zelim ti da je oboris sa nogu...ne klizecim za crveni :D
ijavni kako je proslo...ziva nisam :ceka:

Шта даље?

Daklem sinovac, prelazis na varijantu tips Budimir Trajkovic, a to je : sides na istoj stanici gde i ona, onda u fazonu izvini, imam nesto da ti kazem i kulturno al ne brzo, vec natenane i ne desetercu, kazes i ko si i sta si i zelis da se upoznas s njom.Budi dzentlmen, a ne dripac :)

Back