Ја то често радим, али сам ову тему отворио јер сам јутрос у бусу видео девојку мојих (својих) снова, па реших да поделим са вама. У ствари, видех је пре пар недеља на станици у граду. Оно...дош'о ја на станицу да чекам бус. Док чекам, дај да бацим поглед да ли има неких добих риба на станици да гледам да убијем време. Погледам лево, има нека, није лоша. Погледам десно, исто има нека није лоша. Е та десно је мало чекала, па се из неког разлога пребацила на леви део станице (неки камиончић био ту паркиран, па би бус вероватно стао мало даље од тог камиона, ваљда зато). И прође она ка левој страни станице, прође поред мене и погледа ме право у очи. Ја сенаравно наложим к'о сваки млади мајмун. И тако сам је снимао дискретно у бусу на путу до куће. Ја сишао на својој станици, она наставила путовање.
Прошле недеље или тако нешто, ја у бус а она у бусу. И ту је снимим. А и она мене, ја мислим...
И тако прође друго путовање.
Јутрос трећи пут. Ја на станици, бус отвара врата, она на седишту и директ у мене погледом док сам улазио у бус, ја наравно директ у њу. Станем ту близу ње, да имамо поглед једно на друго, да нас у гужви не покрију људи у бусу, па да се не видимо. И тако смо се кобајаги гледали суптилно током путовања. Она крене да излази, ја уредно изгурам људе на десно да би она имала празан простор да изађе, без да се гура. Кад је пуштала шипку, као, овлаш ме закачи руком.
Сад је питање шта даље. Једино глупо што ми пада на памет је, кад је некад видим на станици (ка граду не чекамо на истој, већ она на некој пре моје) али у повратку можда некад будемо чекали на истој, па ја дођем на станицу, и културно питам:"Извините, да ли је прошла та и та линија скоро?". А она каже:"Није, ево и ја чекам исти бус." А ја шмекерски:"Значи, идемо у истом правцу." А она у себи помисли:"Добро, 'ајде, мог'о си да смилсиш нешто боље, ал' с обзиром на ситуацију, ни ово није најстрашније што си могао да кажеш."
Шта даље?
У ствари, имате ли неку другу идеју а да није нека варијанта гурања и ватања за дупе у препуном аутобусу.