Gotika
Ističe se
- Poruka
- 2.476
Ne mora da bude problem, na primer imam stav koji većina ne razume, a nekolicina me podrži, ja se osećam super. Na primer, imam problem koji retko ko ima i samo ko je prošao nešto slično može da me razume.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bez šale Pomognem ali kažem ''ovo je moje iskustvo,tvoje je možda drugačije''sto da ne , uvek treba pomoci![]()
... људима са форума које не познајете и које нећете никада ни упознати, дајући им искрене савете како да реше своје проблеме?
Наравно, овде се првенствено мисли на оне пдф-ове на којима људи износе своје праве проблеме (Психологија, Жене, Озбиљно о ЉиС-у, Здравље..), као и на блогове...
... људима са форума које не познајете и које нећете никада ни упознати, дајући им искрене савете како да реше своје проблеме?
Наравно, овде се првенствено мисли на оне пдф-ове на којима људи износе своје праве проблеме (Психологија, Жене, Озбиљно о ЉиС-у, Здравље..), као и на блогове...
Meni si pomogao u nekim stvarimaKada se uozbiljim uglavnom pišem istinite postove. Ako neko u njima pronađe nešto što bi mu eventualno pomoglo dobro je.
To uvekДа ли се трудите да помогнете...
Kad neka lepotica zagori, uglavnom se trudim da joj pomognem.