Да ли се трудите да помогнете...

... људима са форума које не познајете и које нећете никада ни упознати, дајући им искрене савете како да реше своје проблеме? :think:

Наравно, овде се првенствено мисли на оне пдф-ове на којима људи износе своје праве проблеме (Психологија, Жене, Озбиљно о ЉиС-у, Здравље..), као и на блогове...

Da, trudim se posve iskreno i svim :heart:, da nekoga posavetujem, izložim svoje vidjenje njegovom problema i svojeg rešenja na isto. Ako sam doprinela, svojim savetom, da se spasi nečija veza, brak, da pristekne nešto lepo i pozitivno, da se sve razreši na najbolji način, onda je moja misija ispunjena. :heart:

... људима са форума које не познајете и које нећете никада ни упознати, дајући им искрене савете како да реше своје проблеме? :think:

Наравно, овде се првенствено мисли на оне пдф-ове на којима људи износе своје праве проблеме (Психологија, Жене, Озбиљно о ЉиС-у, Здравље..), као и на блогове...

Kada se uozbiljim uglavnom pišem istinite postove. Ako neko u njima pronađe nešto što bi mu eventualno pomoglo dobro je.

Da, trudim se ali ne zato sto sam npr. neki humanista ili sto saosecam sa ljudima vec zato sto mi je u prirodi da volim da pametujem. Do tog zakljucka sam dosla kad sam uhvatila sebe kako nikad ne pogledam poslednje postove takvih tema da vidim da li je postavljac javio kako je sve proslo, da li je resio svoje probleme i sl. :rumenko:

Ako naletim na nesto ok kazem po koju ukoliko smatram da je umesno ,da nije neka glupost i tema samo sa svrhom dici forum iz ucmalosti - Otkako mi dragi rece da ga zapostavljam ,da mi je bitnije sve drugo i dokle cu biti Majka Tereza ?!
Porazmislih vise o tome ... tako da sada vise obratim paznje jer me svaka prica zabolela a na netu ima sijaset laznih .
U reali sam vec dosledna pomoci kome treba, ukoliko je u mojoj moci savetom i delom.

Naravno...bilo je tu npr. mnogih pp od dvoje dragih ljudi koji su se ovdje pronašli, voljeli, rastali...

što se tiče postova, rado kažem iskreno mišljenje sa nekom pozitivnom porukom ako osjetim da treba (ako je neko mlad, il ima neku veliku dilemu...)zašto ne učiniti tako malo...ako će se neko bolje osjećati.
imam neprekidnu potrebu da mijenjam svijet
zato me često nervira kad neko iznese problem a neki ga banalizuju, ali srećom, pojave se likovi uvijek spremni shvatiti, pomoći, uključiti se...

Poslednja izmena:

Back