Oshov Magarac Zainteresovan član Poruka 154 25.05.2021. u 17:28 - Da li se svesnost može simulirati #26 Baby Yoda: Pogledajte prilog 933573 Kliknite za proširenje... Ma mislim kako to da te moj nick potsjeca na Oshoa?
Baby Yoda: Pogledajte prilog 933573 Kliknite za proširenje... Ma mislim kako to da te moj nick potsjeca na Oshoa?
Baby Yoda Contributor Poruka 21.753 25.05.2021. u 17:29 - Da li se svesnost može simulirati #27 Oshov Magarac: Ma mislim kako to da te moj nick potsjeca na Oshoa? Kliknite za proširenje... Pa njegovo ime je Osho, čoveče. Dao sam ti SS. Tvoj nick Osho, njegovo ime Osho. Mislim da je iole logično da postoji veza.
Oshov Magarac: Ma mislim kako to da te moj nick potsjeca na Oshoa? Kliknite za proširenje... Pa njegovo ime je Osho, čoveče. Dao sam ti SS. Tvoj nick Osho, njegovo ime Osho. Mislim da je iole logično da postoji veza.
Oshov Magarac Zainteresovan član Poruka 154 25.05.2021. u 17:41 - Da li se svesnost može simulirati #28 Baby Yoda: Pa njegovo ime je Osho, čoveče. Dao sam ti SS. Tvoj nick Osho, njegovo ime Osho. Mislim da je iole logično da postoji veza. Kliknite za proširenje... Ooo pa jeste burazeru, al sam glup ko magarac. Sta da radis, tako mi simulirana svjestnost!
Baby Yoda: Pa njegovo ime je Osho, čoveče. Dao sam ti SS. Tvoj nick Osho, njegovo ime Osho. Mislim da je iole logično da postoji veza. Kliknite za proširenje... Ooo pa jeste burazeru, al sam glup ko magarac. Sta da radis, tako mi simulirana svjestnost!
bmaxa Legenda Poruka 70.808 25.05.2021. u 18:44 - Da li se svesnost može simulirati #29 Znam jednog pokojnog lika sa Useneta koji se zvao Gurdjiev From Gomorah