Da li se svercujete u javnom prevozu ?

• Začetnik teme Začetnik teme Alysa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa mislim da svako može da odvoji bar sat, dva dnevno za (brzu) šetnju ili bicikl, kada ljudi na zapadu koji rade po 3 posla dnevno imaju vremena za rekreaciju šta se mi izgovaramo...

Kако се то ради три посла дневно, није ми јасно. Један главни а друга два по пола сата или шта?

Kako se uzme...Mi bi i jare i pare, ne može tako.;)
u moje srecno vreme, radila sam u firmi od 6-14 radnim danima...redovno primala platu, topli obrok, regres...Plata bila normalna mesecna-to znaci platim dazbine, ima da se jede, kupim komplet u `1.maj` prodavnici, i fino ti ostane tako da bez razmisljanja odes na more recimo.

hebo ti takav zivot ako radis ceo dan pa posle trcis jos na neki pos`o...covek je potrosna roba...

Pa msm sada kada bih rekao da je ovde drugačije lagao bih jer ovde mnogi takođe rade dva posle ili tri ali ne da bi imali neki besan auto ili što veći bazen u dvorištu već da bi nahranili decu, bzvz...Pa zato tamo piju lekove za smirenje ili spavanje kao od šale, i stres je veliki ali opet sve je mnogo poštenije i rad i vrednoća se cene, ovde je bukvalno obrnuto najveće štetočine se najviše cene.

Back