Da li se svadjate sa rodbinom?

Jel ima neki razlog zasto nisi blizak I sta mislis o svojoj rodbini? Jel bi voleo da ste vise bliski ili ti ovako odgovara? Jel mislis da je inace tako da ljudi nisu bliski sa rodjacima ili..? :-)
Otudjili smo se jbga.
Cim familija oseti da imas para svi su tu. Kad nisi imao niko ti se ne javlja - prosto

Tako i ja, samo sto ja i ne idem po sahranama sem da mi je neko bas bas blizi rodjak.
Takodje

Kako stati na put
Ocu koji zivi u svajcarskoj ovde je zajebao firmu i sinu prepisao i natrao ga da preda firmu nekom ko je kasnije samo izasao i nista nije placao
Cak ni finansiske izvestsje na kraju godine nije podnosio
Pa je taj sin posle 5 godina privedem na 5 dana da odlezi u zatvoru zbog toga
Elem
COvek dolazi u stbiju i kontaktira sa rodbinom i sve sto radi jeste da rodbini samo prica kako ga sin maltretira ili nesto podnece
I svi it te rodine kada se taj sin spomene svi su nesto besni i ljuti
Na primer ja sam prisustvovala kada je taj covek zvao njihovu tetku i pricao joj price koje su meni izglwdake kao predstava montty pajtona
Nesto sto niko ne bi bi slusao a kamo li poverovao u to
Onda ta kod koje sam bila- zavrsi razgovor i odmah okrene drugi telefon i krene da prica sta je ovaj covek pricao njoj
Ali pricala je sa zgrazavanjem kao da prica da je neko nekog ubio
I ovako idu recenice njene
Zamisli sin mu je izgubio svoju vozacku dozvolu
I ja sam mu odmah rekla da sin je sumnjiv
Neka zove devojku njegovu i pita je da li zna gde je od njenog decka vozacka dozvola
To je toliko uzasno sta mu taj sin radi
Zwmisli kao izgubio vozacku dozvolu da ga ne bi vozio
E pa ja sam rekla da cu sad da zovem policiju i da prijavim njegovog sina da ga zlostavlja zbog vozacke
E ja sedim i slusam sta ta zena prica i prvo se najezim da sa tolikom agresijom ona moze pricati o necemu sto prvo nema pojma niti je njena stvar a drugo cemu zelja da ona prijavljuje policiji nesto
I da se mesa
Trece mi je dosla zelja da se izvicem na nju i da ona stane sa tim idejama suludim da se nekompetljw u zivot
A onda shvatim da taj covek sa kim je pricala da je on sa namerom pozvao nju i pricao joj stvari lude manipulativno jer je znao da ce ona potpaliti druge ljude da imaju los odnos i predubedjenje o njegovom sinu
E sad
DA li ja kao neko ko je sporedan i sa strane ima pravo da zovem sina njegovog ili mu napisem poruku da bi sin imao znanja da mu otac radi o glavi i verovatno ko zna sta podm3ce i smera
Mislim da hice da ga negde zatvori i da proda neku njihovu imovinu i odnese kod sebe kuci
Sta se radi u slicnoj situaciji

da li ima svadja sa rodbinom i kako to rešavate? Koji su to primeri svadja-da li se uznemirite ako se ne slažete međusobno,ili pokušavate da predjete preko toga?
Svakom kažem šta mislim. Ranije su se durili i dizali nos, a sada su se pomirli sa tim. Tako im je zapalo, rodbina su mi, nisam ih ja birala, a ni oni mene.
Silom prilika smo nametnuti jedni drugima. Sa nekima sam bliska, sa nekima ne. Kada se vidimo, u zavisnosti od situacije, ispričamo se... malo uspomena, malo priča o životu, prošlosti, svašta po nešto. Klasika.

Back