Karadjordje
Iskusan
- Poruka
- 5.823
Izvrtanje činjenica.
Nije nego si ti licemeran. Nista vise.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izvrtanje činjenica.
Eh,prvo referendum.i sedim obucena u burku.i planiram kako ces i ti da nosis burku.
![]()
iznenadio bi se.![]()
Od sreće svi kupili po kofer. Tri dana već tražim kofer. Nema.Tako je i Alija htjeo da se kurči.Jbg.ne ide.
Sad je Srbima super.
Fikret Abdić. Ali je onaj gluperda ubačen,mesto njega.A znas li ti ko je pobijedio kod muslimana na izborima 1990?
Za tobom niko neće plakat.Putuj.Od sreće svi kupili po kofer. Tri dana već tražim kofer. Nema.
Fikret Abdić. Ali je onaj gluperda ubačen,mesto njega.
Uzalud mi se udvaraš.za tebe nema referenduma.![]()
nije ubacen..vec je zaje8o fikreta..prico mu fine bajke, pa mu udario noz u ledja..zato je fikret udario noz u ledja aliji..Fikret Abdić. Ali je onaj gluperda ubačen,mesto njega.
Ozenjen sam, srecno...nemoj da me muvas ne treba mi belaj![]()
Polako Simo, ne srljaj! Oko 200 dunuma zemlje imam. Ne ljuti me da ne prodam Arapima.Za tobom niko neće plakat.Putuj.
Mornar veli da oni krkaju prasiće k'o Šojić.
ko je koga prvi citirao?
Ja tebe ali nisam se nabacivao koliko mi se cini.
Mornari su pučine.
Tri alfa mužjaka pokušavaju da te navedu da glasaš za ujedinjenje?evo ga i ovaj.![]()
Pošto ste me svi odjednom napali, vas 3-4, ne mogu da vodim konverzaciju sa svima. Smatrate. Zove me upravo kum, pa odoh da prošetam i odem na piće, a vi uživajte u nama susednoj državi BiH.![]()
Polako Simo, ne srljaj! Oko 200 dunuma zemlje imam. Ne ljuti me da ne prodam Arapima.
Nemoj nešto haram da piješ!Pošto ste me svi odjednom napali, vas 3-4, ne mogu da vodim konverzaciju sa svima. Smatrate. Zove me upravo kum, pa odoh da prošetam i odem na piće, a vi uživajte u nama susednoj državi BiH.![]()