Да ли се спрема нови рат у БиХ?

Je zapadni dio imo najviše ljudstva i tehnike,ali 1kk VRS,a ne 2kk VRS u čijoj su se zoni odgovornosti nalazile ovih 13 opština.
2kk VRS je bio najslabiji korpus VRS i brojem ljudi i MTS.
Управо тако, фактички је препуштена огромна територија, све је то био домино ефекат.

Koji bre zamotani? Oni su u debeloj manjini. Kakav šerijat u Bosni? Pa to je smešno.
Ja necu ni da se uplicem u raspravu.Rodjen sam u Zenici i zivio do 1992.U Republici Srpskoj zivio do 2002.i sada dosao u sjevernu Srbiju da zivim.Citam u tvojim postovima sta se to desavalo tih ratnih 90-ih.
I ja mislim da je najbolje da ukinemo Republiku Srpsku.Sta ce nam?

Iskreno, nisam dugo. Godinama. Možda negde, posle korone. Ali imam prijatelje, sa kojima sam često u kontaktu, ako ti to nešto znači. Naravno da ti bolje vidiš neke stvari, jer si tamo. Ali, druže, daleko od toga, kako to ti predstavljaš.
mnogo bi mi znacilo ako su ti tvoji prijatelji muslimani i cesto si sa njima u kontaktu...

Je li ti stvarno misliš, da su muslimani u BiH, za neki šerijat i slične ku.ce palce? Oni se ništa više ne razlikuju od nas Srba. I psuju i piju. Ako smatraš, da takav mentalitet, želi šerijat, pa ti onda ne znaš ništa.
To je neka interna muslimanska stvar koja Srbe ne interesuje.Stvar je u tome što su R.Srpska i MHF društva odnsono nacije za sebe a ne neko podeljeno društvo.

Back