Karadjordje
Iskusan
- Poruka
- 5.866
Nego hajde da se drzimo teme i trenutne situacije i protektoratu zvanom PiH, BiH.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
" SS Handzar Divizija" je vise tvoja nego moja, po svjetonazoru i sirini svijesti a sta je jedna divizija naspram 3 kvislinska pokreta u SrbijiDobrice taj Pavle bas imao pune ruke posla izgleda...nema gde nije stigao ako verovati vama. A vasa Handzar divivizija sadila drvece po istocnoj Bosni jel' tako?
Fino kažu da su gađali tzv.nepametnim bombama i posrećilo im se.Uvježbavali su prije oluje gađanje s malih visina.Nije ih mogo radar otkrit.Za to vreme, arhaični avioni MiG-21 s kraja 50-ih onesposobili radare PVO RSK... teško.
Najmodernije što mig-21 može da nosi je kh-23 Grom koja nema mogućnosti gađanja meta prema izvoru radijacije kao AGM-88, već je obična zemlja vazduh raketa koju Hrvatska nije ni imala.
Ma nisu nikako saradjivali, a logika ti je strasnaPa ako je neko skupa bezao ne znaci da je saradjivao. Kakav debilizam jbte pa pobedom komunista je odzvonilo i ustasama i cetnicima. E Dobrice.
" SS Handzar Divizija" je vise tvoja nego moja, po svjetonazoru i sirini svijesti a sta je jedna divizija naspram 3 kvislinska pokreta u Srbiji
Evo zlocinca, drzi govor pred italijanskim faistickim guvernerom C Gore Pirciom Birolijem, zato su Cetnike Partizani " od milja" nazivali " makarondzije"
Pogledajte prilog 1768549
Vidi kako Đukanović laže a Branko Kostić priznaje......aaaa jeste se htjeli oroširiti aa?Stitili teritorijalni integritet SFRJ. Naravno da je gradjanski.
Vidi kako Đukanović laže a Branko Kostić priznaje......aaaa jeste se htjeli oroširiti aa?
Sigurno ne vijeruješ ni da su Hrvati imali bespilotne letjelice još od 1993.?Za to vreme, arhaični avioni MiG-21 s kraja 50-ih onesposobili radare PVO RSK... teško.
Najmodernije što mig-21 može da nosi je kh-23 Grom koja nema mogućnosti gađanja meta prema izvoru radijacije kao AGM-88, već je obična zemlja vazduh raketa koju Hrvatska nije ni imala.
Ma jasta, samo Pop Djujic nije sardjivao, ostali Cetnici jesu, to je tvoja " logika"A ja mislio on sa ustasama na italijanskoj granici![]()
Делузија.Nece biti nikakvog rata.
Iz Beograda ce poslati novog srpskog udbasa da kontrolise svoje sluge i podanike u Republici Srpskoj.
Jedino je pitanje sta ce biti sa Miletom. Da li ce biti malo poslusan pa se buniti vise i pobeci u Moskuvu, ili vise poslusan prema svojim gospodarima u Sluzbi, i ponizno polizati sve sto je izasrao.
Generalno, to da je Sluzba i dalje bitan faktor, i sto njene sluge i podanici poslusno puze i lizu pod kada im ova naredi, je zaista jako gadna stvar u srpskom svetu.
Srbi i dalje poslusno zele da lizu pod i klece pred Sluzbom, dno.
Sve i da ste imali, to ne osporava činjenicu da su avioni američke ratne mornarice imali udeo u žločinačkoj operaciji "Oluja". Hrvatsko ratno vazduhoplovstvo nije bilo sposobno izvršavati kompleksnije operacije poput suzbijanja neprijateljske vazdušne odbrane (SEAD) jer nisu imali ni znanja, ni tehnike. Zar ti je toliko teško da poveruješ da ste imali podršku NATO snaga od samog početka etničkog čišćenja?Sigurno ne vijeruješ ni da su Hrvati imali bespilotne letjelice još od 1993.?
..grešiš(nadam se)...ovo je (za sada), "napad" samo na Mileta. Ako je pametan povući će se iz politike, džepova punih para da osigura i svoje stoto pokoljenje. ....ako ga pere egotrip po principu.. poslije mene potop...i ljudi u RS to zagrizu ...onda postaje..gadno.Волео бих да грешим.
Dobro je ako fino kažuFino kažu da su gađali tzv.nepametnim bombama i posrećilo im se.Uvježbavali su prije oluje gađanje s malih visina.Nije ih mogo radar otkrit.
Ma jasta, samo Pop Djujic nije sardjivao, ostali Cetnici jesu, to je tvoja " logika"( Evo popa sa Italijanima
)
Pogledajte prilog 1768554
Русију много интересује Балкан, а тек поготово БиХ, РС и Србија. Они су дигли дупе одавно и четврт века препустили све то НАТО-у.Делузија.
Каква Служба те спопала?
РС је браник Срба у Босни од наставка геноцида из 1941.год.
Напад на РС се дешава управо да би се наставио тај геноцид или блаже у овом случају етничко чишћење.
Све са циљем да се понизи Русија, покаже се да је Запад и даље главни и евентуално Русија натера на неки несмотрен потез.
Ово није напад на Милета нити је он ту битан. Српска је мета.
Волео бих да грешим.
Udbaske gluposti, niti jedna recenica nije tacna.Делузија.
Каква Служба те спопала?
РС је браник Срба у Босни од наставка геноцида из 1941.год.
Напад на РС се дешава управо да би се наставио тај геноцид или блаже у овом случају етничко чишћење.
Све са циљем да се понизи Русија, покаже се да је Запад и даље главни и евентуално Русија натера на неки несмотрен потез.
Ово није напад на Милета нити је он ту битан. Српска је мета.
Волео бих да грешим.
Koji mi? Ja nisam Hrvat,o čemu ti?Sve i da ste imali, to ne osporava činjenicu da su avioni američke ratne mornarice imali udeo u žločinačkoj operaciji "Oluja". Hrvatsko ratno vazduhoplovstvo nije bilo sposobno izvršavati kompleksnije operacije poput suzbijanja neprijateljske vazdušne odbrane (SEAD) jer nisu imali ni znanja, ni tehnike. Zar ti je toliko teško da poveruješ da ste imali podršku NATO snaga od samog početka etničkog čišćenja?
Nisu ovo 90te tako da novi genocid nad srpskim narodom ne moze da prodje. Plus za razliku od 90ih nova Krajina sigurno ne bi bila dozvoljena. Ko jos normalan misli da bi Evropljani i Ameri podrzali genocid nad hriscanima u centru Evrope, uzimaju u obzir sta se desava u njihovim drzavama i koliko imaju problema sa muslimanima.Rusija i Kina nažalost trenutno ne mogu ništa pomoći Republici Srpskoj. Rusija, ne radeći ništa i ne preduzimajući konkretne mere da zaštiti etničke Jermene iz Nagorno Karabaha, je takoreći, iz svoje orbite izbacila Jermeniju koja je bila članica ODKB-a. Od Rusije i Kine možemo jedino da očekujemo sazivanje hitne sednice saveta bezbednosti UN, i nekakav diplomatski angažman.
Što se tiče Republike Srpske, NATO trupe su ionako prisutne u Bosni u okviru misije Althea misije pod okriljem EUFOR-a koje bi sprečile pobunu srpskog naroda ukoliko političko Sarajevo povuče neki radikalni potez (ukidanje Dayton-skog sporazuma, kao i entiteta RS i Brčko) Glasovi iz Sarajeva uveliko zagovaraju ukidanje Republike Srpske, i to čak ni ne kriju
Ne treba zanemariti ni maligni uticaj Turske koja ima ozbiljne neo-otomanske aspiracije potčinjavanja Balkana prvenstveno kroz meku moć (turske serije, investicije, kapital), kao i vojno preko svojih proxy aktera (Muslimani u Bosni, južnom Raškom i Zlatiborskom okrugu, muslimana u Severnoj Crnoj Gori, Šiptari sa Kosova, i Albanija). Turska već uveliko naoružava navedene vazale, i time pokušava da naruši odnos snaga u regionu.
Dodik, ko Dodik je nebitan, i ko god postane sledeći predsednik Republike Srpske, neće odgovarati političkim akterima iz Sarajeva. Idu na potpuno ukidanje RS-a i to im je zacrtan cilj. Etnički čista Bosna.
Manevarski prostor nam je sužen, ali postoji opcija intervencije po svaku cenu zaštite Srba u Republici Srpskoj, koja bi nam dovela ponovni vojnu sukob sa NATO, sankcije od EU, i ukidanje investicija od strane Turske.
Postavlja se pitanje, da li će vredeti?
Русија се пита у РС и БиХ у пизду материну, да се пита, била би ротација, 4 године НАТО изасланик, 4 године Руски, али *******, Дејтон баш звучи Руски, и има јачину 1244Udbaske gluposti, niti jedna recenica nije tacna.
Pomislio sam da jesi s obzirom na količinu hvalospeva koje o njima iznosiš.Koji mi? Ja nisam Hrvat,o čemu ti?
Волео бих да грешим.
Zašto su onda dozvolili da Azeri (Muslimani) etnički očiste Nagorno Karabah koji je bio nastanjen Jermenima (*orijentalno Pravoslavnim Hrišćanima)?Nisu ovo 90te tako da novi genocid nad srpskim narodom ne moze da prodje. Plus za razliku od 90ih nova Krajina sigurno ne bi bila dozvoljena. Ko jos normalan misli da bi Evropljani i Ameri podrzali genocid nad hriscanima u centru Evrope, uzimaju u obzir sta se desava u njihovim drzavama i koliko imaju problema sa muslimanima.
Iznosim ti dokaze da su imali i avijaciju i bespilotne letjelice,postavim ti videozapise,a ti opleteš po meni da sam Hrvat.Pomislio sam da jesi s obzirom na količinu hvalospeva koje o njima iznosiš.