Да ли се спрема нови рат у БиХ?

Момци, то што неко хоће да хапси Додика и забрањује му да се бави политиком је покушај да се са целом РС уради исто.
Сваког следећег председника или политичара би могли да ухапсе и забране му да се бави политиком.
Или да просто укину и Скупштину РС као антидејтоновску творевину и саму РС приде.

Налог за хапшење Додика је опасна црвена линија и означава почетак припрема за рат, а можда и сам рат.
Јер Додик је без обзира на сву реторику био годинама кооперативан према Западу.
Шта желите више?
Није покушао да врати Војску РС.
Додик се погубио са разлогом што се види на оној теми и са разлогом је његов саветник поменуо Гаврила Принципа.
У Босни се спрема рат и видећете да ће крене ко у Украјини што је кренуо рат јер је пројектован од стране Запада.
Наравно натовци ће опет за све окривити Милета Ронхила као што су и Милошевића окривили да је понижавао оног изасланика итд.
Иако је јасно ко заправо ко потеже, ко је агресор.
Запад жели да се освети Русији за Украјину и Израел и Балкан му дође као логично решење.
РС је на мети. Печена је што би се рекло. Или ће постати Бошњаци или ће бити протерани осим уколико одлуче да се боре и победе што неће бити лако.

Сачуваћу овај мој пост па ћу се вратити на њега ако се моје пророчанство оствари.
Људи не схватају колико је ситуација озбиљна кад искусни државници попут Додика и његовог савезника онако побенаве.

Занима ме шта о мом посту мисле и следећи људи. @Muad'Dib @Dе Sisti @Alter_Ego_ @limunada
Slažem se za sve, samo sumnjam da će im nova akcija protiv Srba uspeti, mislim da je situacija mnogo promenjena u odnosu na 90te i nemaju oni više tu kooperativnost okolnih država, pre svega Mađarske, ali ni ostalih.

Nemoj toliko da sumnjaš da će Evropa dozvoliti čisto muslimansko društvo usred
kukicanje-83.jpg

Radikali će da urade sve kako bi istrebili srbe i ostali na vlasti. Isto kao 90tih.

Треба и на то рачунати. До сада им је сваки такав план успео.

Срећа по Србе преко Дрине да је Запад правио Српску због својих интереса и планова, а не наших.

Nisu oni to uradili radi dobre volje prema Srbima, već da spreče stvaranje velikobugarske ruske vazalne države na Balkanu.

Pa šta? Imala je Amerika brojna bivša prijateljstva koja su pukla, nismo jedini.

Varšavski pakt bi pregazio titovu Jugoslaviju u roku od par dana da je došlo do toga. Staljin je otpisao Tita jer je ovaj rizikovao da naljuti zapadne saveznike tako što je Tito de facto preuzeo Albaniju i potplajivao grčke komuniste da se bore protiv kraljevske Grčke koja je po dogovoru pripala zapadnom bloku.

To je u to vreme bilo neprihvatljivo. Predati 60% teritorija Hrvatskoj u zamenu za autonomnu oblast, gde bi Srbi bili građani drugog reda.

Morali su da popuste i priznaju Republiku Srpsku. Jedina druga opcija im je bila etnočko čišćenje.
Budalaštine.

U stvarnosti, Fransoa Miteran, Džon Mejdžor i administracije Bila Klintona podržavali su vašeg neumrlog Slobodana Miloševića maksimalno koliko su mogli od svoje javnosti pošto se saznalo kakvi se užasni zločini čine nad nesrpskim civilima u cilju ostvarenja projekta "Jugoslavije s onima koji u njoj žele da ostanu." Vaš problem ne leži u tome što su najvažniji zapadni politički centri tog vremena bili "antisrpski," jer to jednostavno nije istina, već je vaš "mali" problem taj što se Milošević bio preračunao, i umesto da podrži saveznog premijera Antu Markovića kako su ga i savetovali Amerikanci (sa kojima je bio dobar još od vremena kada je u Njujorku bio direktor tamošnje filijale Beobanke – vidi sliku dole) šta bi značilo opstanak SFRJ koja je bila jedini moguć okvir za "sve Srbe u jednoj državi", on je bio umislio da će se Zagreb i Sarajevo uplaše njegovih zločinaca i da će prihvate sve šta Beograd traži, pa i teritorijalne ustupke, a onda takva "Jugoslavija sa onima koji u njoj žele da ostanu" da se okrene drugovima u Moskvi i Pekingu, a ne da SFRJ uđe u Evropsku uniju gde bi je još 1992. odvela politika Ante Markovića samo da ste istu tada podržali umesto što ste sa Kapetanom Draganom, Komandantom Arkanom i Vojvodom Šešeljem "oslobađali" izmišljene "srpske zemlje."

1754908054919.png

Slobodan Milošević u Njujorku u društvu Borke Vučić i Džejkoba Rotšilda (drugi s desna).

Reci mi: šta dalje nakon što Srbi iz Republike Srpske (po tebi) "ukinu sami sebe" kao entitet? Kakav je dalji sled događaja? Hoće li sami sebe da proteraju i etnnički očiste?
Ne znam a nije me ni plaho briga za RS, ako ćemo skroz iskreno. Imamo mi i drugih problema osim Dodika i šačice njegovih pristalica, jednakih lopova kao on.

Ako im budu popustali nestaće Republika Srpska
Ne popustati ni za dlaku od potpisanog

A što je krelac umislio da je vezir,njegovje problem

PS:
Šta je sada sa Kosmetom iako je
Rezolucija 1244 na snazi?

Oni ne poštuju ni ono što zvanilčno potpipšu
Za sve je krivo ,ne moze nam niko nista,Milosevic izgubio Kosovo na taj nacin ,Martic SAO Krajinu,Mladic Bosnu( Bosnu ste mogli lako imati a ne samo entitet u okvru BiH i sve zbog ne moze nam niko nista ,nebeski narod .Dodik isti fazon fura i dovodi opstanak RSa u opasnost, vrijedja jer se palite na te gluposti.Kakava je svrha vrijedjanja Bosnjaka ,muslimana itd od strane Dodika na Cirilici RTRS pod satorima itd ,radi to samo jer se vi palite na te fazone i to mu donosi glasove ,mislis da je to dobro za Srbe za politiku RSa ?

Ne znam a nije me ni plaho briga za RS, ako ćemo skroz iskreno. Imamo mi i drugih problema osim Dodika i šačice njegovih pristalica, jednakih lopova kao on.
Malopre si cinično rekla da sami radimo na ukidanju Republike Srpske. Svaki put kada neko napiše nešto negativno o RS-u ili Srbima, ti ostavljaš smajli koji se cereka 😆. Tu priču da te nije briga, pričaj nekome drugom.

Back