Da li se slazete da .... ?

realno ti je utisak skroz pogrešan. forumašice i te kako žele nekoga da obrlate ovde ako ne iz predumišljaja ono bar jer se desi, žene su to ipak (kakve takve) one kad god komuniciraju sa nekim postoji mogućnost da se zatelebaju. a zašto ti imaš takav utiusak, pa zato što su stidljive. a zašto su stidljive, pa zato što su svesne da nemaju ne znam šta da ponude pa su uzdržane. ali jednom kad je otvoriš to ti je kraj, tad umeju da prave budale od sebe samo tako. milion primera
Tako nekako. Video sam na koga, tj, na kakve se ovde nekolicina žena lože :lol:

Stvarno jadno... Neču iznositi šta, ko i kako. :lol:

Hm, stvarno te nerazumem, nemoj da se ljutiš, ali kao malo dete si. :lol:

Virtuelnost, isključivo ako na to neko pristane, dovoljno je samo jednom, onda se prelazi na realu. Inače, znači da si navukao gnev žena na sebe, jer si ih zaebavao. :lol:

Trazile su vise X :zper:

Uvek sam im govorio sta zelim i one su pristajale :lol: nikada im nisam nudio RL sex jer to nije u mom domenu kada sam online :malav:

realno ti je utisak skroz pogrešan. forumašice i te kako žele nekoga da obrlate ovde ako ne iz predumišljaja ono bar jer se desi, žene su to ipak (kakve takve) one kad god komuniciraju sa nekim postoji mogućnost da se zatelebaju. a zašto ti imaš takav utiusak, pa zato što su stidljive. a zašto su stidljive, pa zato što su svesne da nemaju ne znam šta da ponude pa su uzdržane. ali jednom kad je otvoriš to ti je kraj, tad umeju da prave budale od sebe samo tako. milion primera

Mozda je to tako.Neznam...Jasno je da svako ima zelju nekoga da obrlati.Hranjenje ega i te gluposti.Ali ne verujem da bilo koja ima zelju da ide dalje od tog nekog bezazlenog "online" flerta.A ja nisam tip koji pada na par dubokoumnih recenica tako da u mom slucaju to ide dosta teze.

Mislim da nigde ne treba zene muvati. Jer neces ni jednu smuvati, ili barem ces da ubodes neku u 100 i plus ce ti biti bezveze. A ovde generalno muski blaave za pikanom. Ne znam za vas ali ja imam zesce kriterijume i ako mi posalje PP sa onim stavom boginja ti salje mesidz moze samo da mi procisti iMbox. A mislim da nisam arogantan nego samo spustam aroganciju. U sustini po pravilu, srce ako hoces upoznavanje, bolje odmah spremi skorasnju u color-u, gomilu prijatnih i zanimlivih pricica i speri femkanje na startu ili se uopste ne trudi. Nisam dosao ovde da lajkujem bilo koga ili gradim reputacije.

To ako muvaš po klubovima.
Ovako preko drugova, na privatnim žurka je priča mnoooogo drugačija.
Dobrog muškarca će juriti njih 100.

Back