Da li se secate prvog puta

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Meni je bilo bezveze, mada je tome doprinelo i to što sam bio odvaljen od života, ali hvala Bogu, ni tada ni kasnije u sličnim stanjima nisam imao problema sa erekcijom :mrgreen:. Mnoge devojke su se čudile kako mogu tako polomljen od svega i svačega, ali da se vratim na temu. Njoj nije bilo prvi put, može se reći da se smilovala na mene nesrećnog, iako sam tad imao 15 godina, a ona godinu više, i trajalo je solidno, možda nekih dvadesetak minuta, što je dosta ako se uzme u obzir da je seks bio na relativno javnom mestu, odnosno u jednom parku u tri ujutru. Nju baš davno nisam video, čini mi se da sad živi u Južnoj Africi...

Meni je bilo bezveze, mada je tome doprinelo i to što sam bio odvaljen od života, ali hvala Bogu, ni tada ni kasnije u sličnim stanjima nisam imao problema sa erekcijom :mrgreen:. Mnoge devojke su se čudile kako mogu tako polomljen od svega i svačega, ali da se vratim na temu. Njoj nije bilo prvi put, može se reći da se smilovala na mene nesrećnog, iako sam tad imao 15 godina, a ona godinu više, i trajalo je solidno, možda nekih dvadesetak minuta, što je dosta ako se uzme u obzir da je seks bio na relativno javnom mestu, odnosno u jednom parku u tri ujutru. Nju baš davno nisam video, čini mi se da sad živi u Južnoj Africi...

Ti si skolski primer kako muskarci VOLE DA SE HVALE...

Cuj, prvi put mu sex trajao 20 minuta! :rotf:

pa obicno muskarcima prvi seks ne traje ni 20 sekundi, a ne minuta!

Devojke mu se cude kako moze...Strasno....

Meni su sve redom govorile da sam odlican, fenomenalan, savrsen...Ali meni je jasno da to one kazu SVIMA...

To jos nisi shvatio?

Ti si skolski primer kako muskarci VOLE DA SE HVALE...

Cujk, prvi put mu sex trajao 20 minuta!

pa obicno muskarcima prvi seks ne traje ni 20 sekundi, a ne minuta!

Devojke mu se cude kako moze...Strasno....

Meni su sve redom govorile da sam odlican, fenomenalan, savrsen...Ali meni je jasno da to one kazu SVIMA...

To jos nisi shvatio?

Da, i meni je rekla da je bilo u redu, ali joj ja ni sad ne verujem. Ostalo sam rekao kako je bilo, to što je tvoj doživljaj drugačiji, tvoj je i problem, nismo svi isti...

Sa kim, gde i kako je bilo...:mrgreen:

Mi zene pamtimo to, a vi ?

Neka sedeljka,drugarica od sestre od devojke moga druga (tako neka fora)...starija od mene,ne baš po mom ukusu, prilično iznenada se sve desilo,čak je nisam ni muvao nešto posebno...njena inicijativa,bukvalno me odvela u sobu i skinula...meni bilo bitnije da mogu da pričam da sam skinuo mrak nego što me je sam sex dojmio. I trajalo je neko vreme nije bilo prebrzo.

Ali koji mesec kasnije,sa tada aktuelnom devojčicom,tresao sam se kao prut i svršio za cca 30 sekundi penetracije(ako i toliko) :rumenko: Tako da mi je taj drugi put daleko bolje urezan u sećanje od prvog.

Secam se, naravno. Bio sam kod ujaka na raspustu. Nosila je neku uzanu, crnu suknju i dosla je kasno uvece da prenoci kod mene. Mlada, lepa, duga kosa sa loknicama, grudi kipe... :worth: S´obzirom na sve to i nije trajalo kratko i nije bilo bezveze kao sto mnogima biva prvi put.
Sledece jutro u sobu upadaju ujna, ujak, baba, ona jos tu lezi sa mnom. Oni se slogirali, a meni bilo svejedno, jer je cela noc bila jedan od lepsih dozivljaja u mom zivotu. :mrgreen:

Naravno da ne pamtim, imam požutelu ukrštenicu i zaboravljam gde sam zube sinoć ostavio. A i šta će mi sećanje kad više ne mogu, samo da tugujem za prohujalim danima mladosti. Mada mora da sam odgovorio već na jednu od desetiljadačetiristotinedvadesetitri ovakve teme koje su već bile, nije da zakeram, nije da neke korisnike kažnjavaju zbog otvaranja sličnih koje bivaju zatvorene...

Back