- Poruka
- 390.047
Sa kim, gde i kako je bilo...
Mi zene pamtimo to, a vi ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Why zašto?Naravno da se secamo.
tada sam pretrpeo pravi sok.![]()
Meni je bilo bezveze, mada je tome doprinelo i to što sam bio odvaljen od života, ali hvala Bogu, ni tada ni kasnije u sličnim stanjima nisam imao problema sa erekcijom. Mnoge devojke su se čudile kako mogu tako polomljen od svega i svačega, ali da se vratim na temu. Njoj nije bilo prvi put, može se reći da se smilovala na mene nesrećnog, iako sam tad imao 15 godina, a ona godinu više, i trajalo je solidno, možda nekih dvadesetak minuta, što je dosta ako se uzme u obzir da je seks bio na relativno javnom mestu, odnosno u jednom parku u tri ujutru. Nju baš davno nisam video, čini mi se da sad živi u Južnoj Africi...
Ti si skolski primer kako muskarci VOLE DA SE HVALE...
Cujk, prvi put mu sex trajao 20 minuta!
pa obicno muskarcima prvi seks ne traje ni 20 sekundi, a ne minuta!
Devojke mu se cude kako moze...Strasno....
Meni su sve redom govorile da sam odlican, fenomenalan, savrsen...Ali meni je jasno da to one kazu SVIMA...
To jos nisi shvatio?
Why zašto?
Hehehe, jedva se i sečam, klinac bio, neki 13 godina, bijade ono prc, svršio pre no uguro,![]()
Ma posle smo nastavili, bijade superiškapa to se tako i desava u pocetku...
Seksanje se UCI.
Nina nemoj da pises vise o seksu molim te,ti si kao bajka.nemoj ljubim te.pomislim nekad da nikad nisi vodila ljubav![]()