- Poruka
- 89.646
Da li se redovno razgibavate i radite lagane vežbe?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@Kćerka Direktora Cirkusa ima jednu ovakvu šipku u stanuJel ima neko da je instalirao šipku u stanu?
Ovo je odlicna stvar.moze i samo da se visi i ispravlja kicma
Ovo bi trebalo kao biti smiješno? Imam samo dvije opcije, nasmijati se ili ti odgovoriti pa dobiti ban
Ljubitelju macaka, praktikujes to, ne lazitegići neki, ko gruber, "moj mali tenkić"...![]()
![]()
![]()
pa, eto, koliko i mačke...Ljubitelju macaka, praktikujes to, ne lazi![]()
Macka ti u avatarupa, eto, koliko i mačke...![]()
ta nije moja, ukro sam je s neta.Macka ti u avataru![]()
Moze se to pripitomiti, ako je mackata nije moja, ukro sam je s neta.ali liče dosta, samo ovaj moj tunjav...
može lako, ali ovaj me jednom oterao u bolnicu, ogrebo me pa me inficirao, majmun jedan... dobro je da nemam leoparda.Moze se to pripitomiti, ako je macka![]()
ovo me iz nekog razloga brinemože lako, ali ovaj me jednom oterao u bolnicu, ogrebo me pa me inficirao, majmun jedan... dobro je da nemam leoparda.sad je miran ko bubica.
i da, sada da bih ostao u temi i da ne bi pravili spam bez veze, trebalo bi da kažem da sam počeo da vežbam zbog mačke, da joj izađem na crtu.![]()
ok..izvini...Ovo bi trebalo kao biti smiješno? Imam samo dvije opcije, nasmijati se ili ti odgovoriti pa dobiti ban![]()
https://forum.krstarica.com/threads...nati-nakon-ispisivanja.1015604/#post-50023429Moca moj Mocika <3
Joj loša sam u matematici, učila striptiz kad je trebalo jednačine![]()
Pamtiš sve moje šale sa svih tema?ok..izvini...
mislio sam da nećeš zameriti...ostala mi asocijacija na tebe i striptiz zbog nekog tvog ranijeg posta
https://forum.krstarica.com/threads...nati-nakon-ispisivanja.1015604/#post-50023429
Sklekovi i mrtvo dizanje,trebao bi vise i ruke su mi omrsavile.Čučnjevi, sklekovi i to
Hocu to da uradim,mislim da je dobar fazon