Боб
Poznat
- Poruka
- 8.604
требљење већине животињских врста има порекло у заосталости и сујеверју разних домородаца или похлепи и ароганцији белих људи
најчешће у комбинацији ова два...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Strasno,svakog dana sve vise vidim da ljudi na zalost nisu dobri..sve za lovu,po cenu svega...sirote zzivotinjice,kao oni slatki pingvini,koje su pcele,sigurno napravljene u nekoj laboratoriji,kao ovaj virus sto nas ubija,ubise sirotanovice u "fraku" tako sam ih zvala kao mala...Problem je sto ti ljudi koji otkupljuju slonovacu mogu da potplate,sve u vladi u Africi,gde se tako nesto desava,vojsku,policiju,pa cak i te ljude koji su kao odredjeni da cuvaju slonove od krivolova.Strasno je sta se desava i koliko zivotinja se ubije zarad necije bolesti da ima slonovacu u kuci,ili leopardovu kozu i slicno.Postoje ta slonovska groblja,gde slonovikada osete da im je dosao kraj idu sami da uginu.Odatle niko ne uzima tu slonovacu.Vec ubijaju zive.
Potpuno se slazem,kombinacija je nekako najprihvatljivija,po onom sto sam citala i gledala.Sami domoroci ma koliko nama strani,u obicajima,love koliko im treba da se prehrane...a bolesni belci su ih namamili ko zna cime i kako da to rade..To je moje misljenje koje ne mora da je tacno..ali taj cin svakako jako me zalosti...требљење већине животињских врста има порекло у заосталости и сујеверју разних домородаца или похлепи и ароганцији белих људи
mislis da ne znaju,nego nece...Ako bi hteli da to urade onda u današnje vreme čipovima za praćenje slonova , i čim mu prestane da radi srce helikopter doleće u potragu na mesto stradanja.
Imas na temi duhovnost razradjenu teoriju , ja ih nista ne razumem, ali tebi ce objasniti pazljivije.Strasno,svakog dana sve vise vidim da ljudi na zalost nisu dobri..sve za lovu,po cenu svega...sirote zzivotinjice,kao oni slatki pingvini,koje su pcele,sigurno napravljene u nekoj laboratoriji,kao ovaj virus sto nas ubija,ubise sirotanovice u "fraku" tako sam ih zvala kao mala...
Pa nije fora da se pojavis posto ubiju Slona...Ako bi hteli da to urade onda u današnje vreme čipovima za praćenje slonova , i čim mu prestane da radi srce helikopter doleće u potragu na mesto stradanja.
Pa mašta nam je da izmišljamo šta bi i kako .Pa nije fora da se pojavis posto ubiju Slona...
Nego pre vremena za hranjenje lavova...
Bas tako,ti pingvini su miroljubivi i veoma zanimljivi.Gledam cesto dokumentarce o njima.Zao mi je kada vidi Orke kako ih napadaju,ali to je priroda,OpstanakStrasno,svakog dana sve vise vidim da ljudi na zalost nisu dobri..sve za lovu,po cenu svega...sirote zzivotinjice,kao oni slatki pingvini,koje su pcele,sigurno napravljene u nekoj laboratoriji,kao ovaj virus sto nas ubija,ubise sirotanovice u "fraku" tako sam ih zvala kao mala...
bolesni belci
da samo su vece zivuljke..bas isto...isto mislim da kad koriste neke svoje tradicionalne metode ode slon ovde-onde, lav ovde-onde, valjda se uklopi u neki ekosistem
ali kad uzmu neki top za životinje onda je drugo
nešto ko i sa ribolovom : ///