Da li se plasite...

• Začetnik teme Začetnik teme Slatka90
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Anonymous:
Bleak WinterFullMoon:
Slatka90:
Stvarno ne razumem sta si hteo da kazes i sta je toliko smesno. A ja opet nisam dobila odgovor Da li se plasite, ili ste mozda praznoverni, da li za vas duhovi i vestice ne postoje ili ipak imate neko svoje iskustvo trebam odgovor na ta pitanja .....

Odgledaj taj film pa ces videti sta sam hteo da kazem 8)
Jos da ne ma sada cu ja samo radi tvoje glupe poruke gledati neki FILM o boze. Ma bas me briga , ali ako vec nesto pises budi malo konkretniji sa obzirom da ovde ima bas nekih koji nisu gledali taj film.
:wink: :lol:

... pa ako si pod to ,,konkretniji'' mislila da nam preprica film... Mrzim kad mi neko prepricava film...

ok... ja sam oduvek mislila da se filmovi snimaju da bi se pogledali, a knjige pisu da bi se procitale... Prepricavanja se samo secam sa casova srpskog u prvom osnovne... Ali dobro, izgleda da sam pogresila...

... please don' t kill me because of that...

Oh pa prvo pocni od svoje sestre zapravo njoj prvo drzi lekciju kako ne trebaju da se dozivaju duhovi Aleksandra9 mislim da mi mozemo da ih dozivamo i ovako smo puno toga dozivali sa tvojom sestrom, ali izuzetak je "prenosenje misli" pitaj sestru super je...
:wink:

Slatka90:
Oh pa prvo pocni od svoje sestre zapravo njoj prvo drzi lekciju kako ne trebaju da se dozivaju duhovi Aleksandra9 mislim da mi mozemo da ih dozivamo i ovako smo puno toga dozivali sa tvojom sestrom, ali izuzetak je "prenosenje misli" pitaj sestru super je...
:wink:

Ja sam njoj dovoljno pametovala o tome... Necu vise da se trudim oko toga... Ako mislite da je prizivanje duhova cool i moderno, slobodno, zaje8avajte se do mile volje...

Trazi ti od moje sestre da ti isprica kako je prosla Brankica... Setice se ona toga... I ona se zezala sa tim stvarima...

btw... ,,prenosenje misli'' je poznatije pod nazivom telepatija... Razumem vas ja u potpunosti... Sada ste u pubertetu, puni hormona pa ste i u3povali da mozete sprovoditi telepatiju bez predhodnih vezbi, meditacija i sl. Previse vi deco citate knjige tipa Hari Poter i gledate serije kao sto su Cari... smesno...

Ej hvala ti Sasha85 a ti aleksandra9 pitala sam ja tvoju sestru za Brankicu ona kaze da nema pojma nista o tome oh da i jos nesto pozdrav mojoj drugarici iz skole a ako neko zna koju ljubavnu caroliju neka mi kaze :wink:

Slatka90:
Ej hvala ti Sasha85 a ti aleksandra9 pitala sam ja tvoju sestru za Brankicu ona kaze da nema pojma nista o tome oh da i jos nesto pozdrav mojoj drugarici iz skole a ako neko zna koju ljubavnu caroliju neka mi kaze :wink:

Nije mi jasno zasto ti nije rekla za njen slucaj... Ma nije vazno, ti ionako ne bi mogla spavati posle toga... mozda je tako i bolje...

Ma radite sta hocete, ionako necete moci da uradite puno toga... Mislis li da se takve knjige nalaze na policama best seller- a? :lol: A i necete lako naci upucenu osobu koja ce pomoci deci u hormonskom tripu...

bez ljutnje... 8)

Slatka90:
Ovakva tema je vec bila pod nazivom VRACARENJE. Medjutim kako sam videla da te teme vise nema odlucila sam da je napravim ponovo. Zapravo ovde cemo pricati o verovanju o postojanju DUHOVA. Ako procitate neke casopise kao sto je TRECE OKO srce ce vam stati. Ali zanima me vasa verovanje, ako bude bilo puno odgovora na ovu temu ispisacu vam par veoma strasnih prica o DUHOVIMA posle kojih ce te se citav zivot osvrcat... :shock:
ha,ha. :D ...ne mogu da verujem da neko veruje :shock: u ovo!!! :shock:

Iskreno da ti kazem bojim se duhova i verujem u njih ipak znas nije naucno dokazano da ne postoje....ali kad smo onu vecer ja i tvoja sestra spavale kod nase drugarice iz skole samo sto smo usle u krevet ugasile svetlo i krenule da hrcemo ona je tako vrisnula(ne mislim na tvoju sestru ve na _ _ _) da mi jos nije dobro usima. Kad smo je pitali sta je izjavila je da je videla demona pa covece ona nije uopste htela da spava ujutro je grozno izgledala.....

JOS JEDNOM AKO NEKO ZNA KAKVU LJUBAVNU CAROLIJU NEKA MI KAZE........ :wink:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back