Da li se plasite...

• Začetnik teme Začetnik teme Slatka90
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E u p**ku materinu i meni je to nejasno.Ako baš crkavaš od znatiželje pitaću lika koji je to radio pa ću da javim.Jedino šta znam je da ne dolaze nepozvani,ali ako prizoveš demona...Na**bao si!

Pitaj ga, baš me zanima. Hteo bih kada završim sa nekim poslovima da cimnem Lucifera, da izadjemo na neko piće ili da izblejimo negde. Da se ispričamo malo kao ljudi, sigurno može nešto zanimljivo da se čuje od njega.

Ovakva tema je vec bila pod nazivom VRACARENJE. Medjutim kako sam videla da te teme vise nema odlucila sam da je napravim ponovo. Zapravo ovde cemo pricati o verovanju o postojanju DUHOVA. Ako procitate neke casopise kao sto je TRECE OKO srce ce vam stati. Ali zanima me vasa verovanje, ako bude bilo puno odgovora na ovu temu ispisacu vam par veoma strasnih prica o DUHOVIMA posle kojih ce te se citav zivot osvrcat... :shock:
Uwijek mi je to bilo jako interesantno i zanimljiwo...i,mozhda bih ja wishe woljela da postoje duhowi,wjeshtice nego shto stwarno postoje...:)

Aj sad slusajte OVO (ISTINITA PRICA)...

Jednom davno ne zanm bas kad NEKO je sagradio veoma staru kucu. U tu se kucu ko zna koliko godina kasnije doselila jedna porodica. Sve je bilo u redu dok devojcici posle njenog 16 rodjendana nije poceo da se prikazuje prelepi mladic. Naime on kada bi neobjasnjivo dosao u njenu sobu matelijarizovao bi se i mogao da radi sve sto i zivo bice, a kasnije bi samo nestao. On je imao duboke crne cizme, crni kaput i jos nesto odece na sebi. on se nimalo nije ponasao ljubazno prema njoj. Devojcica se pozalila roditeljima, ali joj nisu verovali. Samo je jednog jutra devojcica izasla iz sobe sva u modricama. Svi su mislili da je to sama sebiuradila, pa su je poslali na lecenje. Mada su ipak pozvali popa da im pregleda kucu cisto radi devojke. Iako su mislili da nece naci nista ozbiljno pop im je rekao da se odmah moraju iseliti. Oni su se iselili i vise devojku nije proganjao DUH. Ali kuca je bila prodana drugom vlasniku koji je pre useljenja renovirao kucu. U jednom od zidova nasli su kosti od muske osobe. Bilo je nesto malo odece od cege su jedino bile prepoznatljive CRNE CIZME. GROZNO UZAS............. :shock: :shock: :shock:

Kako sam se uplasio....najstrasnije mi bilo kad je neko sagradio staru kucu. Kako li je to uspeo, pa to mora da je misterija.... cek cek jel poenta u kuci ili...
:rotf::rotf::rotf:

hm... e ovo je vec neshto zanimljivo...
...chitala sam neshto slichno, ali nisam prikupila neshto dovoljno informacija....

Mozhe kratka shkolica o Luciferu i krugovima pakla? :klap:

Moze,nema frke.
Ima 9 krugova Pakla ,9 sfera Raja i Cistiliste!
Bar tako Dante Aligijeri pise u bozanstvenoj komediji!
Lucifer je bio andjeo koji se pobunio protiv Boga,pa ga je Bog izbacio sa neba i pao je na zemlju ,tada su se stvorili 9 slojeva pakla,a u samom centru je lucifer!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back