- Poruka
- 33.100
I treba da se plašite, zato je i izmišljen!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
MaranAta:Ово ти називаш "директношћу" и "прецизношћу"?
Најблаже речено, то је неозбиљно. Да имаш доказе да је знао, ти би поднео цитате, референце и остали материјал а не би очекивао да верујемо твојој "логици". Или си заправо још у фази сазревања, па забога... како теби "одрасломе" неко да не верује?!?Ajde molim te, jedan od najobrazobvanijih srba tog doba da nije znao? Pa cela Evropa je znala za "Noc dugih nozeva", a da on nije znao? Ne budi smesan. pre ce biti da mu je anti-semitizam odgovarao:![]()
:wink:
Gwydion:Mislim da sam bio krajnje direktan i precizan. I mislim da ti nisi imao nista da odgovoris na to pa onda kazes to sto kazes. Los si gari ...
MaranAta:Аха... тако сам и мислио. ДОказе немаш, него је све на нивоу приче "рекла-казала". То је можда довољан ниво за неке кафеиспујуша снаше, али не и за било шта поред њих. :wink:
Zasto se bojis,curice mala, pozovi cika Gvidu da te pocupka na kolenu, on ume sa devojcicama kao sto si ti....Dita:Ja se plasim Paje Patka!![]()
Bas tako.CIKLON B:ne bojim se nikoga do BOGA
Evo ti malo copy - paste. citaj:jomini:Kukavice.
Prilično sam plašljiva osoba.King 7:Bas tako.CIKLON B:ne bojim se nikoga do BOGA
CIKLON B:ne bojim se nikoga do BOGA
Strahopoštovanje - da!Бл:CIKLON B:ne bojim se nikoga do BOGA
Тачно, али СТРАХОПОШТОВАЊЕ.
БОГА СЕ НЕ ТРЕБА ПЛАШИТИ ВЕЋ ВОЛИТИ И ПЛАШИТИ.
ПО ПРАВОСЛАВЉУ.
Hrist je umro za nas. Vera nema veze sa mlakoscu i fantazijama.LPhoklica:Bog ne kažnjava.
Dakle ne.
Malo me plaše ovi veliki vernici. Nešto definitivno nije u redu sa rečenicom "Umrećemo za Hrišćanstvo"...
King 7:Ako malo bolje pogledas za ljubav svi umireo !neko za lovu,neko za dragu ili dragog ali za Hrista je NAJVREDNIJELPhoklica:Bog ne kažnjava.
Dakle ne.
Malo me plaše ovi veliki vernici. Nešto definitivno nije u redu sa rečenicom "Umrećemo za Hrišćanstvo"...
Hrist je umro za nas. Vera nema veze sa mlakoscu i fantazijama.