- Poruka
- 92.909
Da li se parkirate tako da posle odmah izađete?
Zašto?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja isto, zašto bih išao u rikverc, tako može doći do zadržavanja saobraćaja na parking mestima.ja volim da odmah uletim na parking mesto a ne da se zezam sa rikvercom
čekaj, jel ti tako lakše?Kad god je moguće u rikverc, osim kada je otimačina oko parkinga.
Meni jeste, muka mi kada moram prednjim krajem.čekaj, jel ti tako lakše?
pomaže kad imaš ugrađenu kameruMeni jeste, muka mi kada moram prednjim krajem.
Stvar je u tome da volim imati pregled kada izlazim.
Ne volim ta pomagala, previše se opustim uz njih i onda postanem neoprezan.pomaže kad imaš ugrađenu kameru
navikneš se brzo. Ja zevam na sve strane bez obziraNe volim ta pomagala, previše se opustim uz njih i onda postanem neoprezan.
Ja vozim stariji auto bez elektronike, moji starci imaju novi prepun tih svjetala i pištaljki.navikneš se brzo. Ja zevam na sve strane bez obzira
Točno se sjećam razgovora kada sam vozio kolegicu s posla pa se kvarno počela cerekati u vezi tog parkiranja, a sve što san rekao da je lakše ući nego izaći.Ovde ima nešto za psihološku analizu
- Da li želite da uletite unutra što pre, ili
- Da li želite da pobegnete što pre
Ja se čak sjećam iz autoškole da su nam pričali kako je to ispravniji način.Ja uvijek tvrdim da se svi drugi parkiraju naopačke. Logično da sebi štimam lakši izlazak![]()
То јесте исправан начин, и кад год могу паркирам се тако.Ja se čak sjećam iz autoškole da su nam pričali kako je to ispravniji način.
Ja imam opsesivno kompulzivni poremećaj da ne postoji prazan hod u nekoj radnji i onda uvijek računam koliko je brže ući na rikverc nego izaći.То јесте исправан начин, и кад год могу паркирам се тако.
U takvoj situaciji palim sva četiri i čekam da me zaobiđu.bukvalno nikad, samo uletim jer ja ako krenem u rikverc da parkiram, eto ti zastoja u saobraćaju
To tebi treba 4 min da u uparkiraš?bukvalno nikad, samo uletim jer ja ako krenem u rikverc da parkiram, eto ti zastoja u saobraćaju
pa kad nema nikoga 15 sekundi, kad se stvore samo mi naprave nervozuTo tebi treba 4 min da u uparkiraš?