da li se osecate...

QchCK*a:
Ceo dan slusam muziku i lezim na :arrow: podu :!: :!: :!: :!:
Ne mogu da se skoncentrisem ni na jednu jedinu stvar;
Ajd' sto me roditelji, prijatelji itd ne prepoznaju i ne shvataju, nego ni sama sebi uopste nisam jasna.........'ajde sad psiholozi i filozofi :arrow: what's wrong with me :?:

*plus to lezanje na podu........strashno!
kada shvatis... javi mi... ni meni to nije jasno... :lol:

Mala umetnica:
Adrian_Mutu:
Cudno,rasejano,izgubljeno u vremenu i prostoru :)
Da, vrlo cesto... uostalom, slikari su skoro uvek rasejani i izgubljeni, zive u nekom svom svetu... :shock: Bar je kod mene tako... 8)
:lol: sta meni znaju da kazu... :lol: Obicno kada nemam sta da radim- crtam oci, jedan crtez (iznova i iznova... verovatno cu staviti njega kao privremenu tetovazu 8) )... neke apstrakcije... ma ludilo... :lol:

Alexandra9:
Mala umetnica:
Adrian_Mutu:
Cudno,rasejano,izgubljeno u vremenu i prostoru :)
Da, vrlo cesto... uostalom, slikari su skoro uvek rasejani i izgubljeni, zive u nekom svom svetu... :shock: Bar je kod mene tako... 8)
:lol: sta meni znaju da kazu... :lol: Obicno kada nemam sta da radim- crtam oci, jedan crtez (iznova i iznova... verovatno cu staviti njega kao privremenu tetovazu 8) )... neke apstrakcije... ma ludilo... :lol:
Nemoj da zezas, i ja obicno crtam oci kada sam prilicno udubljena u neke svoje misli! Ili crtam na svojim dlanovima! Ludo! :)

Bleak WinterFullMoon:
QchCK*a:
Ceo dan slusam muziku i lezim na :arrow: podu :!: :!: :!: :!:
Ne mogu da se skoncentrisem ni na jednu jedinu stvar;
Ajd' sto me roditelji, prijatelji itd ne prepoznaju i ne shvataju, nego ni sama sebi uopste nisam jasna.........'ajde sad psiholozi i filozofi :arrow: what's wrong with me :?:

*plus to lezanje na podu........strashno!

ja ne vidim nishta loshe u tome 8)

Ja sam upravo videla nesto lose......Prehladila sam se :(

Back