milicaanchy
Veoma poznat
- Poruka
- 14.860
Poprlichno,i to zato shto sam slomila nogu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ја?Ма јокAdrian_Mutu:znas ti i u kogaAdrian_Mutu:Znas ti :wink:Bliznakinja:Да се ти ниси заљубио,а?Adrian_Mutu:Cudno,rasejano,izgubljeno u vremenu i prostoru![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:wink:
ops:
u kekuBliznakinja:ја?Ма јокAdrian_Mutu:znas ti i u kogaAdrian_Mutu:Znas ti :wink:Bliznakinja:Да се ти ниси заљубио,а?Adrian_Mutu:Cudno,rasejano,izgubljeno u vremenu i prostoru![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ops:
![]()
![]()
![]()
![]()
QchCK*a:Ceo dan slusam muziku i lezim napodu
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne mogu da se skoncentrisem ni na jednu jedinu stvar;
Ajd' sto me roditelji, prijatelji itd ne prepoznaju i ne shvataju, nego ni sama sebi uopste nisam jasna.........'ajde sad psiholozi i filozofiwhat's wrong with me
![]()
*plus to lezanje na podu........strashno!
Jao, ebala te KekaAdrian_Mutu:u kekuBliznakinja:ја?Ма јокAdrian_Mutu:znas ti i u kogaAdrian_Mutu:Znas ti :wink:Bliznakinja:Да се ти ниси заљубио,а?Adrian_Mutu:Cudno,rasejano,izgubljeno u vremenu i prostoru![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ops:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kada shvatis... javi mi... ni meni to nije jasno...QchCK*a:Ceo dan slusam muziku i lezim napodu
![]()
![]()
![]()
![]()
Ajd' sto me roditelji, prijatelji itd ne prepoznaju i ne shvataju, nego ni sama sebi uopste nisam jasna.........'ajde sad psiholozi i filozofiwhat's wrong with me
![]()
Mala umetnica:Da, vrlo cesto... uostalom, slikari su skoro uvek rasejani i izgubljeni, zive u nekom svom svetu... :shock: Bar je kod mene tako... 8)Adrian_Mutu:Cudno,rasejano,izgubljeno u vremenu i prostoru![]()
УУУУ нисам зналаAdrian_Mutu:u kekuBliznakinja:ја?Ма јокAdrian_Mutu:znas ti i u kogaAdrian_Mutu:Znas ti :wink:Bliznakinja:Да се ти ниси заљубио,а?Adrian_Mutu:Cudno,rasejano,izgubljeno u vremenu i prostoru![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ops:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nemoj da zezas, i ja obicno crtam oci kada sam prilicno udubljena u neke svoje misli! Ili crtam na svojim dlanovima! Ludo!Alexandra9:Mala umetnica:Da, vrlo cesto... uostalom, slikari su skoro uvek rasejani i izgubljeni, zive u nekom svom svetu... :shock: Bar je kod mene tako... 8)Adrian_Mutu:Cudno,rasejano,izgubljeno u vremenu i prostoru![]()
sta meni znaju da kazu...
Obicno kada nemam sta da radim- crtam oci, jedan crtez (iznova i iznova... verovatno cu staviti njega kao privremenu tetovazu 8) )... neke apstrakcije... ma ludilo...
![]()
Bleak WinterFullMoon:QchCK*a:Ceo dan slusam muziku i lezim napodu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ja ne vidim nishta loshe u tome 8)
Sta si radila?? :? ako smem da pitam :?milicaanchy:Poprlichno,i to zato shto sam slomila nogu