- Poruka
- 25.130
Moj mačak je budala. Igrana karte-- Tipa, spremio se za napolje, a ono, hvata ustvari prečicu da sedne na moje mesto kroz mali lavirint dok mu otvaram prozor.
A takvi su

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moj mačak je budala. Igrana karte-- Tipa, spremio se za napolje, a ono, hvata ustvari prečicu da sedne na moje mesto kroz mali lavirint dok mu otvaram prozor.
Ja tamo čitam natpiseu wc-ima na benzinskim pumpama
Tako je zenama kad se poradjaju, samo sa znate.
Stojke, života ti, piši Vučiću da ti sredi tu kanalizaciju da ne moraš više da ideš na pumpu svaki put.Ja tamo čitam natpise
Valjda je protokol da odrade klistir, jer u naponu moze da se desi da nisu ispraznjene pa da ne mogu da kontrolisu naprezanje kojih misica ce krenuti...Tako je zenama kad se poradjaju, samo sa znate.
Zezas, gleda dok krivi kicmu i savija zadnje noge?????To radi moj pas, i obavezno gleda u mene ako sam mu u vidokrugu.
Ma buldog, kratke bas noge, tesko dise, ne moze tako stoji, pogled mu je vise ... ubij me vec jednomZezas, gleda dok krivi kicmu i savija zadnje noge?????
Ceznjivo ?
Moram da te ispravim, Kron ne nastaje tako , u pitanju je imunološka bolest , ne postoje džepovi koje treba prazniti u crevima osim u tašnicama - kako uzimati pare naivcima za detox creva.Aj da malo pametujem, nisam odavno.
Ti problemi koje opisuješ su prilično "novi".
Dok su ljudi kakali čučeći na čučavcima nije bilo tih problema, nije bilo Chronove bolesti, nije bilo ulceroznog kolitisa..
Zašto?
Zato što je čovjek napravljen da nuždu obavlja čučeći, tada zaposli puno više mišića nego što ih zaposli kad to radi sjedeći. Mislim čak 20-25 manje ih je zaposleno, crijeva postaju lijena, ne izbacujemo sve što bi se trebalo izbaciti, napune se "džepovi" u crijevima itd.
E vi muški imate duža crijeva od žena pa i više problema.
Rekla sam ti jednom, uradi jednom godišnje hidrokolon i bićeš ko nov!
Da li se napinjete u WC-u
Parizer.Шта једе тај народ кад мора толико да се напиње, јбт
Znam..ja sam u prethodnom životu bio žena izradjao sam buljuk deceTako je zenama kad se poradjaju, samo sa znate.
Naravno, klistir pa porodjaj ali mislim da ako sve ide kako treba, bez panike, zena moze da kontrolise misice.Valjda je protokol da odrade klistir, jer u naponu moze da se desi da nisu ispraznjene pa da ne mogu da kontrolisu naprezanje kojih misica ce krenuti...
Moj utisak je kao i kod svakog zivog bica....Naravno, klistir pa porodjaj ali mislim da ako sve ide kako treba, bez panike, zena moze da kontrolise misice.
A da li vam se dešava dok se napinjete da vam iskoče oči, udare svom silinom o pločice i odbiju se ko zna gde, pa morate da pipate okolo da ih nađete i ponovo zašrafite?Da li se napinjete u WC-u do te mere da (umalo) izgubite svest?