Da li se mogu odseliti za Bilecu?

Poznajem nekoliko Milicevica iz Zvjerinja. Vecinom su se nastanili u Surcinu ,7~8 porodica a ima ih i u Zmajevu kod Vrbasa po zenskoj liniji. Sam zaseok Zvjerine ima samo par stanovnika ,mislim da imaju struju ali vodu i dan danas uzimaju iz catrnje doduse gumenim crevom do kuce.Kuce su kamene bez sprata a plafon je od lesonita. Iz price moga prijatelja koji je isao tamo da nadje zenu? Interesantno da i ovi rodjeni u Surcinu idu tamo da nadju zenu ili muza. Ljubinje ,Bileca taj kraj.
Има и код нас у врбас милићевића.

Ali ti razumeš da su Popovići genetski veoma različiti? Da ih ima svakakvih? Čista logika ti ne dozvoljava da poveruješ da su svi iz Crne Gore.
Jovan Popović Tekelija je rođen 1660. godine.
Поповићи су свуда ђе је било српских попова.

И у румунији тако имаш попеску, попа, па чак и поповићи.

Nikad Crnogorac nije doselio u lance da zivi ka hercegovac. ;)
Па чек, зар не бејаху до недавно херцеговци највећа и једина браћа црногораца, други по реду у твојој српској хијерархији са потоњим србијанцима???¿??

Гуслач, зар и херцеговце изда? :/

Па чек, зар не бејаху до недавно херцеговци највећа и једина браћа црногораца, други по реду у твојој српској хијерархији са потоњим србијанцима???¿??

ma, on je njofra, hdz, ustasa, folira da je monteniger, ne veruj mu!

Hpćemo i mi u Evropu. Sramota je da jedna Crna Gora uđe u Evropu pre Vojvodine.
Ма не треба нама тај разврат и неморал, 69 полова и све што захвата евроатлантске државе, па чак и нас већ сад

Далеко од тога да нема корупције у тим земљама. То је шарена лажа. Тамо ђе пара највише вреди, наравно да има највише корупције. Америка је сама земља која политичку корупцију легализује и назива "лобијем"

Hercegovci jesu slicni nama, ali imate kmetovsku crtu. Vjekovi su ucinjeli svoje.

Hercegovci jesu slicni nama, ali imate kmetovsku crtu. Vjekovi su ucinjeli svoje.
Е јбг...ја мислио да смо и ми пореклом старохерцеговци привилеговани да будемо високо на тој "хијерархији српства"...

Штета..... Сад имам кризу идентитета. Осећам се мање србином :(

Back