Šta vam drugo preostaje nego da kažete da je to laž ?To su lazavine
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta vam drugo preostaje nego da kažete da je to laž ?To su lazavine
Pa i nisu.Ima podatak iz knjige poreza iz 1840 i neke ,gde su prikazani prihodi nekog bratstva ,porodice. Pa pise porez na stoku,na domacinsku glavu ,pa onda prihod od pljacke? Skroz normalno je bilo da odes do komsije i da ga opljackas ili trgovce. Interesantno nisu pljackali samo Turke vec i susedna crnogorska plemena ,To su lazavine
Има и код нас у врбас милићевића.Poznajem nekoliko Milicevica iz Zvjerinja. Vecinom su se nastanili u Surcinu ,7~8 porodica a ima ih i u Zmajevu kod Vrbasa po zenskoj liniji. Sam zaseok Zvjerine ima samo par stanovnika ,mislim da imaju struju ali vodu i dan danas uzimaju iz catrnje doduse gumenim crevom do kuce.Kuce su kamene bez sprata a plafon je od lesonita. Iz price moga prijatelja koji je isao tamo da nadje zenu? Interesantno da i ovi rodjeni u Surcinu idu tamo da nadju zenu ili muza. Ljubinje ,Bileca taj kraj.
Ни до БогI mi kada smenimo Vučića i SNS kao što ste vi DPS i mi ćemo dovesti takve.
Поповићи су свуда ђе је било српских попова.Ali ti razumeš da su Popovići genetski veoma različiti? Da ih ima svakakvih? Čista logika ti ne dozvoljava da poveruješ da su svi iz Crne Gore.
Jovan Popović Tekelija je rođen 1660. godine.
Моји су у цг дошли са златибора након косовске биткеA u CG svi dosli s Kosova.
I Orlovic Pavle medju njima.
Па чек, зар не бејаху до недавно херцеговци највећа и једина браћа црногораца, други по реду у твојој српској хијерархији са потоњим србијанцима???¿??Nikad Crnogorac nije doselio u lance da zivi ka hercegovac.![]()
zar alah ima gajbu na bileci?Nisam ozenjen a nisam ni siptar nego zivim na kosovu a porijeklom sam sandzaklija. Volio bih da se ozenim iz Bilece i da tamo klanjam.
ma, on je njofra, hdz, ustasa, folira da je monteniger, ne veruj mu!Па чек, зар не бејаху до недавно херцеговци највећа и једина браћа црногораца, други по реду у твојој српској хијерархији са потоњим србијанцима???¿??
Гуслач, зар и херцеговце изда? :/
Највећи и најмалициознији спамер крстарицеma, on je njofra, hdz, ustasa, folira da je monteniger
ja mu ama bas nista ne verujem, vidim istoriju uci po NDH shvatanju, ustasa 100%, ja da sam crnogorac odrek'o bih ga seНајвећи и најмалициознији спамер крстарице
Vrbas je posle ww2 naseljen uglavnom iz CG i delom iz Hrecegovine. Pesalji,Mazici i ostala CG prezimenaИма и код нас у врбас милићевића.
Тако је. Моји су из Бањана а по мајци из једног села вишњ Никшића, ал су Чевљани, ОзринићиVrbas je posle ww2 naseljen uglavnom iz CG i delom iz Hrecegovine. Pesalji,Mazici i ostala CG prezimena
Hpćemo i mi u Evropu. Sramota je da jedna Crna Gora uđe u Evropu pre Vojvodine.Ни до Бог
Ма не треба нама тај разврат и неморал, 69 полова и све што захвата евроатлантске државе, па чак и нас већ садHpćemo i mi u Evropu. Sramota je da jedna Crna Gora uđe u Evropu pre Vojvodine.
Па чек, зар не бејаху до недавно херцеговци највећа и једина браћа црногораца, други по реду у твојој српској хијерархији са потоњим србијанцима???¿??
Гуслач, зар и херцеговце изда? :/
Е јбг...ја мислио да смо и ми пореклом старохерцеговци привилеговани да будемо високо на тој "хијерархији српства"...Hercegovci jesu slicni nama, ali imate kmetovsku crtu. Vjekovi su ucinjeli svoje.