Da li se ljubav ipak može sakriti?

• Začetnik teme Začetnik teme Taisa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zasto sakrivati, trebalo bi to otvoreno pokazati............... Nema niceg goreg od skrnjavljenja tog prelepog stanja koje je za vecinu i luksuz u svetu prepunom patnji, sete i bezobzirnosti........... ;)
ja kada vidim neki zaljubljeni par kako nezno sapucu jedno drugom, drze se za ruke i meni se srce ispuni nadom i verom u ljudski rod..............:heart:
Samo pokazujte svoja osecanja:ok:

Je li ova tema ugašena? Ja tek sada naiđoh na nju, smatram da je vrlo interesantna. Skrivanje ljubavi je nešto najtužnije što se čovjeku može desiti, ali ponekad je to zaista potrebno. Da li iz straha da će voljena osoba to pokušati iskoristiti, iz urođene plašljivosti ili straha od obično (podrugljive i zloćudne) okoline,ali to se dešava.

da, zalosno je ali je moguće. ja sam dugo vremena skrivala ljubav,a mozda je i danas jos skrivam . nakon raskida sa mojom velikom ljubavi, nikad ga nisam mogla skorz preboljeti, usla sam u drugu vzu, ali osjećaji prema bivsem nikada se nisu izbrisali, a mislim da ni on mene nije skroz prebolio. danas je pošlo 5 godina od naseg raskida, ali kad god se sretnemo na ulici, pogubimo se, nezanmo kako da reagujemo, pogledamo se samo kratko u oci, oborimo poglede i prodemo jedno pored drugog, a srce hoce da mi iskoci. ali nikad jedno drugom to nakon raskida nismo htjeli priznati.

Okolnosti su često takve da se mora sakriti. Ti ga voliš, predpostavljaš da i on tebe voli, veza nije moguća....., e sad ovo predpostavljanje bi trebalo razjasniti. Mislim da je u takvim okolnostima čoveku lakše ako zna da li je ljubav uzvraćena, pa makar se nikada ne "(zlo)upotrebila".

Back