Da li se ljubav ipak može sakriti?

• Začetnik teme Začetnik teme Taisa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da li ste se nekada ogledali u nečijem licu i blistali i istovremeno smatrali da vas taj/ta ne voli?
Gledala sam blistava lica često i razmišljala da li se to samo kod nekih ljudi vidi, a da oni toga nisu svesni, ili se ljubav ukoliko je potrebno ipak može sakriti.
Da li me taj ipak voli iako mu lice ne blista u mojoj blizini ili da li me taj voli a lice mu tek tako blista.
Možda će neki primer odgonetnuti dilemu ljubavi za razliku od zubobolje.

Nikada ne treba kriti ljubav od objekta (subjekta :wink: ) svoje ljubavi. Ako je obznanimo, u pedeset (možda i više, nisam proveravala statističke linkove :lol: ) slučajeva će se ostvariti. Ako je krijemo, ona druga strana je nikada neće saznati, i, ako je živo biće, neće ni moći da je (ne) uzvrati. Mislim na čokoladni sladoled i princes krofne, mmmmmmmljac! dok ovo kucam. :lol: :lol: :lol:

Nikada ne treba kriti svoju zubobolju od zubara. Samo on može, uz našu saglasnost, da je izleči.

owo me podsetilo na mog cimera,i on isto tako..
s tom razlikom sto on odawno nije dete!:shock::roll::-?
Bio dete ili ne, ljubav se sakriti ne moze:D;)
thLoveyouforever.gif

Ma,vraga ce moci..zasto potiskivati ili kriti najlepse covekovo osecanje???
Ja jednom prob'o..i osta mi da korim sebe do kraja zivota..zena je pogresno protumacila signale i...otisla nekome ko nije to umeo da kamuflira..."a ja? ja se kockam sa prevarantom zivotom..iz rukava on svakoga dana izvuce nekog keca..." eh,Djole,brate..kao da si gomilu pesama ispisivao za mene..

Back